לא יודעת מה לעשות...

MaYu406

New member
לא יודעת מה לעשות...

לא מזמן סיימת קורס פסיכומטרי שבמהלכו ממש בחודש האחרון לקורס, התחיל איתי מישהו מהקורס ואני חייבת לומר שהוא היה הגבר הכי מדהים שהכרתי אי פעם הייתה בינינו פתיחות וכנות וממש היה שמה קליק שלא הרגשתי עם אחרים כי הוא באמת גרם לי להרגיש טוב והתאים לי מכל הבחינות אם זה דעות, דת חוכמת חיים וכד'. חוץ מדבר אחד, הוא סיפר לי שהוא מעשן סמים שזה מבחינתי היה קו אדום לחלוטין מעולם לא חשבתי שאצא עם מישהו שמתעסק בדברים האלה. הוא אמר שאני בחורה שהוא תמיד רצה, בחורה טובה עם אופי טוב והוא היה מוכן לצמצם בכמות הפעמים שהוא מעשן אבל אני לא כ"כ הייתי מוכנה לקבל את זה למעשה חיכיתי לרגע שהוא יגיד שהוא ינסה להפסיק למעני אבל זה לא הגיע ופשוט הוא הפסיק להתעקש ואמר שעדיף לחתוך יום אחרי ממש התחרטתי ורציתי לחזור אבל הוא לא רצה הוא אמר שזה ממש מבוא סתום ושהוא לא כזה רוצה לצמצם כי הוא אוהב את זה וכנראה מגיע לי מישהו יותר טוב ממנו. ניסיתי להחזיר אותו אליי הוא כמובן אמר שהוא יחשוב על זה אבל באחת השיחות שלנו הוא אמר שהוא לא רוצה אמא ושם הבנתי כמה הוא ילד אם ככה הוא רואה את הדאגה שלי אליו והחלטתי בכאב לב לוותר ולהתנתק. (אציין שכנראה הוא גם אמר את המשפט הזה לא רק בגלל הסמים אלא גם כי לא רציתי שישתה יותר מידי וינהג או שרציתי שישים את משקפי הראייה שלו בנהיגה וכאלה ככה אני רואה את זה...) עם הזמן הקשר (הידידות) דיי הלך ודעך למרות שהוא תמיד היה אומר לי למה את לא שולחת לי הודעות בפייס או למה את לא חוזרת איתי באוטו...דבר שדיי בלבל אותי כי הוא ממש ממש רצה אותי אבל לא רצה לחזור אליי אח"כ. מבחינתי הוא עשה עבודת חיזור מושלמת ביותר וכ"כ התאים לי חוץ מהדבר הספציפי הזה שהייתי מוכנה לקבל בסופו של דבר והשבוע גיליתי שהוא אפילו מחק אותי מהפייס שלו מה שאומר שהוא בעצם מחק אותי מהחיים שלו. אני ממש לא מצליחה לשכוח אותו ואני לא יודעת מה לעשות אני רק יודעת שאני רוצה להיות איתו ושלמרות שהקשר שלנו החזיק בקושי ימים אחדים זה היה נראה כמו כמה חודשים...אני מחזיקה את עצמי שלא לשלוח לו מכתב/ הודעה או משהו...אני יודעת שכלום כבר לא יעזור אני ממש אובדת עצות מעולם לא היה לי קשר נפלא כמו זה ואני לא רוצה לאבד את זה למרות שבעצם כבר איבדתי...

MaYu406

New member
יש בזה משהו אבל

הוא בעצמו אמר שהוא לא רואה בלי המשקפיים בנהיגה וממש לא בא לי למות בתאונה...בין אם הוא שיכור או בלי משקפיים או לא יודעת מה..

זה עדיין לא עושה אותך אחראית על החיים שלו,

רק על שלך. במקרה כזה את מבקשת ממנו שיעצור בצד, את יורדת מהמכונית ונוסעת הביתה באוטובוס.

במבי53

New member
להכניס ראש בריא למיטה חולה

תגידי תודה שהוא עשה לך טובה וניתק. אחרי כן לכי לברר למה את מתעקשת להיות עם מישהו שהקשר עימו רק יזיק לחייך בהמשך?

MaYu406

New member
את חושבת??

כי אני באמת מאמינה שיכולתי לקבל את הקטע הזה עם הסמים פשוט היה לי טוב איתו חוץ מהעובדה שהוא מעשן הכל היה מושלם!!

במבי53

New member
התלות שבאהבה - מסנוורת אותך

זו ההתרשמות שלי. סמים - זו מחלה לכל דבר! תקראי מחקרים בנוגע לגמילה מעישון ושימוש בגראס למשל ותביני שגמילה מהם היא הארוכה והקשה מגמילה אחרת. פשוט תקישי בגוגל "גמילה מגראס" ותסיקי מסקנות בעצמך. ו-כן. אני לא חושבת שהוא עשה לך טובה. אני בטוחה בכך!

MaYu406

New member
כן אני חושבת או שזה מריחואנה אני לא כ"כ

מבינה בדברים האלה אני רק יודעת שהוא מעשן

גארוטה

New member
אין לי ספק שאת

תפגעי ממה שאני אכתוב אבל את באמת מאמינה שהבחור הזה הוא אהבת חייך, הגבר הכי מדהים שהכרת (????), מתאים לך מכל הבחינות, את מוכנה לוותר על דבר שהיה קו אדום מבחינתך עבורו וכל זה בגלל קשר נפלא שהחזיק בקושי ימים אחדים? ואת רק בת 20...

מריוס זכריה

Member
מנהל
סמים קלים - צרה קשה

אני יודע שלכתוב נגד סמים קלים זה כמו להשמע כמו איזה דוד זקן. אבל אני רואה במסגרת עבודתי כל כך הרבה אנשים על סמים קלים, ובואי אני אגיד לך מה זה עושה: קודם כל מדובר לרוב באנשים שבלי הסם לא מסוגלים לסבול את עצמם, או את שגרת יומם. הסם משנה את מצב התודעה בצורה די חריפה, ובעצם גורם למעשן להרגיש פשוט אחר, הדרך כלל, הרבה יותר טוב. אבל אחר. אחרי כמה זמן האדם כל כך מזהה את עצמו עם האישיות שעל סמים, שאם הוא יפסיק הוא פשוט לא יכיר את עצמו ולא ירצה להיות הבן אדם הזה (שממנןו הוא ברח מלכתחילה). האנשים הללו בדרך כלל הולכים לעבודה צלולים, או עם קצת הדים של הלילה הקודם. הם מתפקדים טוב, אבל רק מחכים לשעה חמש שבה יחזרו הביתה להתחיל את היום עם שכטה, וכך עד השינה, ובדרך כלל כל סוף השבוע. בקיצור, מתי שלא עובדים. הדבר הכי בעייתי, ושאותו אנשים הכי לא מכירים ולא מבינים, הוא שהאדם נתקע בגיל ובמצב שבו הוא התחיל לעשן. לא מתפתחים, לא מתבגרים, לא משתנים. וככה יוצא שכשמיעוט מאלו בסופו של דבר כן נגמל מהסם, אחרי עשר או חמש עשרה או עשרים שנה, הוא מגלה שהוא נשאר חמש עשרה שנה מאחור, כמו נער מתבגר - רק בגוף של מבוגר. וזה מאוד קשה ולא נעים. לכן הרוב לא יגמל. בקיצור, צרה צרורה. אם את חושבת שזה "רק דבר אחד קטן" - את פשוט לא מבינה במה מדובר. האדם הוא הסם שהוא צורך, ואין יכולת להפריד ביניהם.

למעלה