לא יודעת מה לעשות?????

לא יודעת מה לעשות?????

חבר שלי ואני 6 שנים ביחד,הזוגיות שלנו מאוד מורכבת כי חלק מהזמן הייתי פרודה ושנינו יוצאים בשאלה וכדי לצאת מהארון זאת רק חתונה ,כרגע אנחנו רוצים לקנות דירה ,היו לנו בעיות עם הבנק.אבא של חברי הציע לעזור לו בהלוואה אך בתנאי שיבוא לגור אצלהם ,היום חזרתי הביתה וחבר שלי אמר לי בטלפון שהוא לקח את הדברים ועבר להורים שלו ,כדי שיוכל לקנות דירה .אני מאוד ניפגעתי מהמהלך .הוא רוצה שאגיע להורים שלו שבוע הבא לארוחת ערב ,אך לא יודעת מה לעשות ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
חשבתי שאני היחיד שלא מבין, אבל כנראה שלא...

הסיפור אכן מבולבל. יעזור אם תסבירי. ממה שכתבת, עולה בי רק העצה הפשוטה: זה נושא לשיחה ובירור בין שניכם... מריוס

אייבורי

New member
אכן יותר קל

לעשות דברים יחד. כרגע נראה שהוא בחר ללכת בדרך עצמאית מבלי לשתף אותך. אני חושב שכדאי שתשבו על כוס קפה לבד (בלי הורים בסביבה) ותדברו על העניין.

הקטע הוא שעד עכשיו ההורים לא היו בתמונה בתוך

הזוגיות.אני מאוד אוהבת אותו לכן ניפגעתי מהמיקרה אך הוא טוען שזה לטובת שנינו . אני מאוד מבולבלת

נומלה

New member
שאלות להבהרה

למה הזמנתך להוריו פוגעת בך? יציאה מהארון? האם אתם חברים לצרכי נוחות להסתרת יחסים אחרים?

תשובות

א,אנחנו כרגע בארון מבחינת ההורים.משום שהם חרדים ולא מקבלים את זה שזוג שאינו נשוי גר ביחד ואנחנו לא ואצלהם אין חבר וחברה יש חתונה ב.הפיגישה עם הוריו איננה פגע בי אלא זה שהוא ניכנע ללחצים של ההורים לבא לגור איתם הוא טוען שזאת הצגה לשבוע שבועיים כדי שיוכלו לעזור לו בהלוואה.

I C E M A N 7

New member
לא רק את

help me help you (בסגנון מגוויר) אם הבנתי נכון, אתם זוג חוזר בשאלה והוא עבר לגור בבית הוריו החרדי. את חוששת שההתנייה של אביו נועדה להחזיר אותו לעולם שנטש ולהפריד ביניכם. הבנתי נכון?

למעלה