לא יודעת מה לעשות

shiraneli1

New member
לא יודעת מה לעשות

שלום לכל המעוניינים לעזור!! אני לא יודעת מה לעשות: אני בחורה בת 22 נשואה לבעלי שבן 39 יש בינינו פער של 17 שנה ולקחתי זאת בחשבון,דרך אגב יש לי ילדה בת שנה. היחסים בינינו הידדרו מאד,הוא התחיל לעבוד המון שעות כי אני עוד לא מצאתי את עצמי והוא המפרנס היחיד. הוא עובד בערך 16-17 שעות ביום אין לו שעות מנוחה והוא עצבני והמינוסים חוגגים בבנק ואנחנו בלחץ,מצד שני אני מאד רוצה סקס והוא כל הזמן מתחמק וזה נורא שה לי וכשיש בחורות יותר יפות הוא מסתכל ועליי הוא לא מסתכל ככה וזה מעצבן היחס שלו נוראי אליי,חסר לי המון חום ואהבה וכבר אין לי כח ליתווכח על הנושא הזה.וכמה שאני מדברת איתו כלום לא משתנה. אני חייבת עצה מה לעשות...? תודה לכל מי שרוצה לעזור. אשמח לקבל עצות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כמה עצות שלא ישנו את המצב אלא את הגישה שלך

המינוסים בבנק חוגגים, אז כנראה שהוא חייב לעבוד. אחרי 16-17 שעות, באמת לא נשאר כח וחשק לכלום חוץ משינה. יש לך ילדה קטנה, אז זה מגביל אותך בעבודה ולימודים. אין פה קסמים, זאת המציאות. כמה עצות בכל זאת: 1. כדאי להפסיק לנסות לשנות אותו. 2. נסי קצת פחות לבוא אליו בדרישות ובביקורת. אני לא יודע מה זה "מסתכל על בחורות". גברים מסתכלים על בחורות, אז מה? את לא יכולה לתלות את כל מצוקתך בו. קחי את האושר שלך בידיים שלך. 3. להתחיל לפתח את עצמך כאדם, להתחיל למצוא מי את באמת, חוץ מאישה ואמא. לגלות מה מעניין אותך, להכין את עצמך לחיים של עבודה מפרנסת בתחום שאת אוהבת. מריוס

במקום אחד את כותבת

"לקחתי את זה בחשבון" אבל מכל יתר המקומות עולה באופן די ברור שלא לקחת את זה בחשבון - הגיע הזמן שתכירי בעובדה שעשית טעות וששום דבר בחיים שלך לא ישתפר לפני שתתקני את הטעות הזאת. והטעות, אם לא הייתי ברור, היא לא הפרש הגילאים כמו העובדה שנכנסת למערכת היחסים הזאת לפני שמצאת את עצמך. שימי הכל בצד וקחי שלושה חודשים כדי להחליט מה את רוצה מעצמך - כשתחליטי אפשר יהיה להתקדם.

pasa24

New member
במקום לפרגן

ולאהוב את בעלך אשר עושה כל מאמץ על מנת להשאיר אותכם מעל פני המים את עוד מגישה לנו על מגש של כסף את בעיותיך(מסתכל מידי פעם לצדדים). ומה זה המשפט"לא מצאתי את עצמי"(את לא בגואה) אין לך זמן לחיפושים עצמאים, תתחילי לפעול.

seeyou

New member
."אני מאד רוצה סקס והוא כל הזמן מתחמק"../images/Emo178.gif

בין כול הבעיות שכתב הייתי מקדיש זמן ומחשבה לשיפור במצב. " יש בינינו פער של 17 שנה ולקחתי זאת בחשבון" תגלי לנו איך חשבת לפתור את הבעית הסקס? לא ידעת שאצל הגברים הכוח הגברי יורד עם השנים והחשק של הנשים גובר עם השנים? ישנם 2 דרכים לטפל בבעיה -"תוספת" חיצונית (יזיז,מאהב...) -תחליפים (ויברטור,אמבטיות חמות עם עיסוי עצמי.....) היו זמנים שהיו מבאים לחתונה לזוג צעיר בקבוקי סודה להכנה ביתית-בלי הרבה הסברים בתקופה ההיא לא היה חינוך מיני כפי שקיים היום המתנה היה יותר מ"רמז" דק ........תתבונני בתמונה המצורפת נשים היו יכולות לקבל "שפריץ" כאשר מתחשק להו בימינו יש ויברטורים בכול בית יש צורך ב ערכה של "עזרה ראשונה" ובה לפחות ויברטור וסוללות . קחי בחשבון שכול גבר לא רק בגילו אחרי 16-17 שעות עבודה עם מינוס בבנק ואישה שדורשת סקס עם תינוק...יהפוך מהר מאוד לאימפוטנט או יקבל שבץ.

גל1 האחת

New member
רגע

את עוברת במהירות מעניין לעניין ולא נראה שאת בעצמך יודעת מה את רוצה את עדין ילדה ואולי נכנסת למשהו שהוא גדול עליך למרות "שלקחת את זה בחשבון " הראיה שלך היא שונה משלו - מה לעשות 17 שנים בהפרש גילאים זה משנה ועוד איך - את לא רואה דברים כמו שהוא רואה קחי אחריות צאי לעבוד תתמכי בבעלך תעשי סדר בחיים שלך ואל תתעסקי בשטויות ובבחורות תורידי ממנו לחץ כדי שהראש שלו יהיה יותר רגוע ויוכל להיות פנוי גם אליך

גארוטה

New member
אולי את חושבת

שלקחת בחשבון את הפרש הגילאים אבל לי נראה שפשוט רצית להוכיח משהו למישהו, לעשות דווקא או להראות שאת יודעת מה את עושה או שפשוט מצא חן בעינייך שתפשת "גבר"... מה שבטוח, שהוא כנראה לא לקח בחשבון את הפרש הגילאים, התלהב שבחורה צעירה מעוניינת בו, להשוויץ מול החבר'ה, האגו בעננים, סקס עם צעירונת מתלהבת, ופתאום הוא מוצא את עצמו עם ילדה קטנה שעדיין מחפשת את עצמה, מתבטלת, לא מתאמצת להשתתף בפרנסה כי היא עוד לא החליטה אם להיענות להצעת העבודה של שרי אריסון או להצעה של עזריאלי לנהל את קניון גבעתיים... וכל מה שהיא רוצה זה סקס ויחס? במקום לחפש את עצמך, תחפשי עבודה ולא משנה מה העיקר שתמלאי לעצמך את הזמן, תראי לו שאכפת לך מהמצב הכלכלי, תהיה לך סיבה לקום להתייפות ולצאת מהבית ושהוא יחזור הביתה הוא ימצא שוב את הצעירה היפה והרעננה שהוא בחר להתחתן איתה במקום אשה ממורמרת ומלאה בטענות.

czar

New member
זה בדיוק פער הגילאים

אכן, אל תנסי לשנות אותו אבל תביני (למרות שזה יקרה עוד כמה שנים טובות שתוכלי ממש להבין) שגברים מסכלים על בחורות וזה לא אומר כלום, גבר או זוגיות סבירה של גבר בין 39 לא מתבססת רק על מין או שהצורך שלו בסקס שונה לגמרי משלך. את עוד טרם שיא פריחתך והוא כבר עבר את זה, הרצונות שלכם לא זהים ושווה לנסות לעשות תיאום רמת ציפיות כי לאור זה שנכסתם לזוגיות המורכבת הזאת, את היית (למרות שכתבת שלקחת בחשבון ואת לא ממש) והוא הייתם צריכים להיות מוכנים לפער הזה, ומבלי ששניכם תבינו את השוני בצרכים ומציאת המכנה המשותף ודרך המלך אי שם באמצע, הפערים לא יסגרו, אדרבא הם יתרחבו אז אחד משניים: - לנסות לדבר ולמצוא את דרך המלך ולעשות תיאום רמת ציפיות - להבין שזה לא הפיך (אם זה המצב) ולקחת בחשבון שהבעיהתגדל ותעצם ושאת תהיי בת 40 מתה להרגיש גבר, הוא יתכנן את הפנסיה בעוד את רק מתחילה להיות אישה בשלה ואו אז, שם יהיו צרות. לדעתי האישית ולצערי, זה מרשם כמעט בטוח לחוסר הצלחה וזה עניין לא של אם אלא של מתי.... אני מתנצל שאני שם את כל מחשבותי ככה בלי פילטר, תזכרי שהיה פעם מישהו שאמר את זה. מצד שני הוא על הכיפק, עובד כמו חמור בשביל שניכם וזה גם אומר ומצביע על בגרות ורצינות מה שאת עוד תביני...

תמבר

New member
את חייבת להתחיל לעבוד

גם אם זה במלצרות, שירות לקוחות, מה שזה לא יהיה - כשהילדה בגן (ואם לא שימי אותה אצל ההורים שלך או משהו), צאי לעבוד. לקחת על עצמך אחריות על חיים של ילד ויחסי נישואין וזה מה שדרוש ממך - להשתתף באחריות איתו. איך את היית מרגישה אם היית עובדת 17 שעות ביום, מותשת מעייפות, מודאגת בטירוף מהמינוס בבנק ומהאחריות שלך לבעלך וילדתך הקטנה, ובעלך היה יושב בבית, לא עובד (ואני יודעת שאת שומרת על הילדה וזה עבודה) ומתעצבן שאת לא נותנת לו סקס ויחס? החיים זה לא פיקניק עם ילדים. בגלל זה אנשים מוצאים את עצמם קודם, מתבססים ואז עושים ילדים.

מה שקשה בחיים ומה שיש לעשות..

אומרים כי בעזרת כח הרצון ניתן "לעקור הרים"... אבל יש דבר בחיים שגם כח הרצון הכי חזק לא יוכל לו: וזה לגרום למישהו/מישהי לאהוב אדם אחר! לפי מה שאת מתארת, הגבר הזה כבר לא בקטע שלך, וזאת אני אומרת בשיא העדינות. אבל את צעירה עם תשוקות, לכן עלייך להיות קשובה לעצמך ולדעת כי אין גבר שאין לו תחליף!!!

אייבורי

New member
../images/Emo4.gif

מילא הקלישאות אבל איך הגעת למסקנה המוזרה שהגבר לא בעניין שלה?

shocco24x

New member
כשהכוס מתנפצת תחת החופה, אז...

הרומנטיקה נגמרת סופית! יקירתי, זה שקרה גם לך, במיוחד כאשר קיים הפרש גילים כפי שאצלכם. תתחילי להפנים! החיים נמשכים ואת בודאי תמצאי דרך לפצות את החסר שלך באורגזמות!!!

אייבורי

New member
לכי לעבוד

המינוסים יפסיקו לחגוג בבנק בעלך יוכל לעבוד פחות שעות הוא יהיה פחות עצבני ירצה סקס ואז תבואי לבכות לנו, יש לי ילדה אני עובדת המון שעות ובעלי כל הזמן רוצה סקס.

xorgad

New member
האם את לבדך במערכה?

כן, בודאות! הגיע הזמן שגם תדאגי לעצמך! תיצרי לך קשרים חדשים, מחוץ לבית ודרך האינטרנט. אין סיבה שתסבלי ממחסור באהבה ובסקס.

pooshkash

New member
ככה זה שהשכל מגיע מאוחר

עכשיו את נזכרת לגלות שבעלך מבוגר ממך ב-17 שנים?... בגלל זה תצטרכי לאכול את הדייסה הדפוקה הזאת עד הסוף. גברים ככל שהם מתבגרים החשק שלהם מצטמצם. כדאי לך לקחת עצמך בידיים, אם ירדת לסוף דעתי...

למעלה