לא יודעת מה לעשות...

ortal08048

New member
לא יודעת מה לעשות...

אתם כבר יודעים על הסיפור של הפורנו במחשב.... הבטיח גם אם יקרה שוב שיספר.. אבל לאחרונה יש לי עדיין חשדות... אני לא יודעת אם הוא משקר לי או מסתיר... אני מאמינה למה שהוא אומר אבל עדיין מפחדת שקורה משהו אחר... וגם חושבת שגם אם הוא כן רואה אבל הכל בסדר איתי למה זה אמור להפריע לי... לא יודעת... מה אתם הייתם עושים בסיטואציה כזו.... היה מפריע לכם לא מפריע? הייתי עוזבת אם הייתי מגלה שהוא שוב מסתיר אבל לא נראה לי שהייתי עוזבת אם הוא היה מספר לי שהוא כן רואה סרטים כאלה... לפעמים יש לי את המחשבות שאולי הוא פשוט מכור לזה ובגלל זה הוא מסתיר לא יודעת יש לי ממש סרטים בראש.... אולי זה באמת רק בראש שלי ואולי לא....

kalissto

New member
סרטים כחולים

לא מפריע. אני אוהבת סירטי בנות דביקים. הוא חייב לאהוב? אז הוא צופה בנשים אחרות, פיקציות. כולן סיליקוניות, מאופרות ומושלמות . נו, אז???????? שיצפה! ככל שתתנגדי כך תעלה רמת הסקרנות שלו. זו דעתי (אחרי שנלחמתי בסרטים הכחולים..)

אייל 151

New member
לא מבין למה את רואה בזה משהו בעייתי. אם הוא

לא בוגד אלא זה רק מגרה אותו מה הבעיה? אני במקומך הייתי אוחז את השור בקרניו: מתחבר לזה יותר, אולי רואה איתו, אולי עושה לו סצינות משלך. בסך הכל זה נראה לי משהו שיכול להעשיר את חיי המין והזוגיות שלכם

a69n

New member
פורנו במחשב

אינני יודעת מה נכתב בפעם הקודמת, התייחס לנכתב כרגע: אם הוא הבטיח שיספר אם יקרה שוב, עליך לאמין לו. כאשר אינך בוטחת בו, הוא מרגיש זאת ועשויי לממש את פחדייך. אם זאת, אין להתאלם מהרגשות פנימיות. אני מציעה לך את שיטת ה'שעל שאלה' על מנת להחזיר את הכח אלייך. זאת אומרת, תשאלי (אפשר גם בקול רם) "איך אחזיר את הביטחון בחזרה אליי?" בדרך כלל התשובות אצלינו בפנים, אין לדאוג איך תבוא התשובה. שנית, אני מציעה שבהזדמנות הקרובה, תציעי לו משחק ששמו 'משחק הערכים'. במשחק זה, שניכם עושים רשימה בה אתם מדרגים את כל הערכים שלכם. בסיום, עשו השוואה, כך תוכלי לדעת איכן ברשימתו הוא שם 'יושר' או 'עמינות'. במידה והדירוגו מתנגש בצורה משמעותית משלך, בכל מקרה עלייך לקבל כל רשימה בברכה. יתכן שאתם באותו דירוג. בהצלחה, ש.ל.נ במידה ויש הבדלים קשים, שאלי את עצמך האם באמת מתאים לך איש כזה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
על פורנוגרפיה ואוננות

לרוב הגברים, פורנוגרפיה היא אמצעי עזר לאוננות. אני רואה כאן בפורום שהמון נשים חשות נבגדות מזה שהחברים/בעלים מאוננים תוך כדי צפיה בתמונות של בחורות [במקרה שזה אכן בחורות
]. לכולכן אני רוצה לומר: אוננות היא דבר בריא ונורמלי, גם לאדם שנמצא במערכת יחסים. כן, גם לנשים... אין שום סיבה להרגיש נבגדת, וזה גם לא אומר שמשהו ביחסי המין ביניכם לא בסדר. מצד שני, אולי כן יש בעיות בחיי המין, אבל האוננות היא לא האשמה בזה. אוננות היא פשוט מין פיזי, עם קצת עזרה של פנטזיות, וזהו. לגבי הסתרה: קודם כל בני אדם אכן לומדים להסתיר את העובדה שהם מאוננים. מעולם לא ישבתי בישיבה וראיתי שם מישהו מאונן, אז כנראה שבכל זאת המסר של החברה הוא שזה דבר שהצנעה יפה לו... ומעבר לזה, אם בת הזוג נלחצת מזה, אז על אחת כמה וכמה. אוננות איננה בגידה! לרוב היא אמצעי הגנה מצוין נגד בגידה... מדהים אותי לראות כמה סבל הנושא הזה מעורר, והכל, לדעתי, לחינם. מריוס

I C E M A N 7

New member
לא רק אותך זה מדהים

ובמקרה שלה עוד יותר מדהים שהיא באמת מעלה על דעתה שהוא יספר לה כשהוא עושה את זה.

nowonder

New member
סלח לי שאני שוב בפוזיציה

אבל אני חוששת שאתה מבלבל בין שני דברים "פורונוגרפיה ואוננות". נשים לא נבהלות מהעובדה שבן הזוג שלהן מאונן (אני אגלה לך בסוד כמוס, שגם נשים מאוננות). נשים נבהלות שבן הזוג שלהן צופה בפורונוגרפיה ומתגרה ממנה. ואני יכולה גם להסביר לך למה. 1. כשהן מסתכלות במראה בבוקר, הן רואות דמות שרחוקה מאוד מלהדמות לשחקנית פורנו (בערך כמו שאני רחוקה עכשיו מפנסייה מוקדמת באיי סיישל). השדיים אחרי הנקות נראים אחרת, הבטן אחרי הריונות נראית אחרת, פתאום היא נזכרת שהיא שכחה כבר כמה זמן להוריד שערות. העובדה שבן הזוג נדלק מהתבוננות בשחקנית הפורנו, שבכלל לא דומה לאישתו, גורמת לאישתו להרגיש מכוערת ולא מושכת. 2. למרות שפורנו יכול להדליק נשים (אותי גם) הרבה נשים (גם אני) לא מצליחות לשכוח שבעצם מדובר בתעשייה שלמה שמנצלת ופוגעת בנשים. ומעטות הנשים שנמצאות בתעשייה הזו ובאמת רוצות להיות שם. לי זה מכבה את הליבידו. having said that אני לא חושבת שצפייה בפורונוגרפיה זו סיבה למריבה ובטח לא חושבת שזו בגידה.

I C E M A N 7

New member
לגבי 1

אנו מבינים את זה ולכן אנו משתדלים לעשות את זה בסתר. אבל מה אפשר לעשות שהאישה מתעקשת לדעת יותר מדי ומחטטת במחשב? גם אנחנו (לפחות רובנו) מסתכלים במראה ולא מבינים מה היא מוצאת בנו. במיוחד אחרי שאנחנו נגררים לאיזה סרט מעאפן רק בגלל שריצ'רד גיר או בראד פיט משחקים בו. אבל אנחנו מתעלמים ומתכחשים (אנחנו טובים בזה). אלא שנשים כל הזמן צריכות לבחוש בכל דבר. לבחוש ולבחוש ולצאת צודקות
לגבי 2 טענה טובה, אבל אולי מכיוון שכמו שאמרתי קודם אנחנו טובים בלהתעלם ובלהתכחש, אז אצלנו זה לא מכבה את הליבידו. אבל עכשיו אחרי שאמרת את זה, אני כבר יודע שבסרט הבא שאתקל בו, כל מה שיעניין אותי זה לנסות לזהות הבעות פנים המעידות על חוסר הנאה. אז תודה רבה לך קיבינימט!!

nowonder

New member
לגבי אחד

חיטוטים במחשב (ובשאר מקומות) נופלים אצלי בקטיגוריה של מבחנים לזוגיות. (ע"ע ילדותי ומיותר). אני נאלצת להודות (בפה מלא ;) ) שאכן מסתמנת פה נטייה נשית לחפור. אבל יכול להיות שיש כאן מה שנקרא בסטטיסטיקה selection bias בגלל אופי הפורום הזה. לגבי שתיים. סליחה?

הוא פשוט חוצפן!!!

הוא מפר את החוזה הבלתי כתוב ביניכם. החוזה אומר שהוא חייב לוותר על התחביבים שלו, על הרצונות שלו, על המחשבה העצמאית שלו. הוא גם חייב לספר לך כל מה שהוא חושב, את חייבת לדעת לכל מי שהוא נמשך, על כל מה שהוא מפנטז לפרטי פרטים!! אני לא הייתי עובר על זה בשתיקה. תזרקי אותו מייד!!

seeyou

New member
את רוצה לדון על התופעה באופן כללי? או פרטי?

לא ציינת בני כמה אתם באיזה סטטוס איך המצב עם הסקס ביניכם בגדול,גברים אוהבים לצפות בסקס ונשים לרוב בטלנובלות מה שרואים בחלק מסרטים הכחולים אי אפשר לקבל בחיי יום יום מה שמציגים שם זה חלק מהפנטזיה. יש סרטים שאני צופה עם האישה ויש סרטים שלא נעים שהיא נמצאת על יד. גוף של הנשים בחלק מהסרטים זה ממש "אומנות". הדימיון שלנו גולש לשעות נוספות אני מניח שכול עוד את מקבלת את חלקך כפי שאת מצפה תני לו לחלום. הבעיה מתחילה עם הוא יתחיל לגלוש עם אחרת אפילו בסקס וירטואלי בפורומים יוסי

seymore butts

New member
אולי תנסי לזרום עם זה ?

מה כל כך נורא בצפייה בסרטי פורנו ? האם את באמת רואה בזה בגידה ? כמו שכתבו לך כאן, גם בקשר הזוגי החזק והבריא ביותר, לשני בני הזוג יכולות להיות פנטזיות, בין אם על אנשים שהם מכירים באמת ובין אם על דמויות מפורסמות ושחקנים ושחקניות קולנוע. פורנו זה בהחלט אמצעי שעוזר בקטע הזה, ולא רק לגברים. במקרה יש לי בלוג שעוסק בנושא, ואם תבקרי שם תראי שחלק גדול מהמגיבות הן נשים שגם אוהבות פורנו ולא רואות שום בעיה בזה שבני הזוג שלהן יצפו בסרטים ואף יאוננו מולם. מה דעתך על התרגיל הבא: במקום לאסור עליו לצפות בפורנו, תבקשי ממנו שיצפה לא במחשב, אלא בטלויזיה בסלון. תנסי גם את לצפות יחד איתו, וגם אם זה לא עושה לך כלום, למה שלא תעניקי לו עונג אוראלי תוך שהוא צופה ? זה יכול להיות אחלה משחק מוקדם.

ortal08048

New member
תשובות

א. תודה על ההערות... למדתי כמה וכמה דברים.... ב. תשובות.... אין לי בעיה בצפייה ביחד והוא יודע את זה, ובטח שלא לזרום עם זה... הבעיה שלי היא שבחודשיים האחרונים אנחנו עוברים משברים קשים לאו דווקא בין שנינו... ובגלל כל זה אנחנו רבנו כל שני וחמישי... והוא בנאדם שצריך את השקט שלו ו"זמן לשכוח" את כל הריבים.... משמע... אין סקס.... היה אני חושבת חודש שעבר.... ועוד דבר... זה מפריע לי שהוא אומר לי שבמציאות הוא לא נמשך לבנות אנורקסיות מושתלות ומלאות איפור זה אפילו דוחה אותו אז מה שמפריע לי שבפורנו הוא נמשך לזה? זה מה שמגרה אותו?

sharon harpaz

New member
אורטל היקרה!

ייתכן שיש לך בעית ביטחון עצמית קלה? גם בעלי טוען באוזניי שיש לי ציצי מושלם אפילו שגם אני וגם הוא יודעים שעם כל ה "שלמות" הזאת, עדיין מושא הערצתו הבלתי נגמרת היא דווקא פמלה, כרמן, ג'ני מקארתי ועוד נשים יפות וחטובות בעלות "פרונט" מעט שונה משלי.... זה כל ההבדל בין פנטזיה למציאות! אני ממש מצטערת אבל אני לא יכולה להבין אותך, לדעתי רק חוסר ביטחון עצמי יכול להוביל לשיחה כזו בינך לבין זוגך, מה איכפת לך אם הוא מסתכל על נשים אנורקסיות או שמנות או מלאות או מכוערות או יפות?? הרי ברור לו וברור לכול הגברים שרוב הנשים אינן עומדות בקריטריונים של "פורנו" (לא במראה ולא בביצועים) ברגע שתפסיקי לנסות להשוות את עצמך את גם תחדלי מלהיות מוטרדת. מה גם שאת צריכה להבין שאוננות לא באה במקום או על חשבונך וקחי לתשומת לבך שגבר שלא יודע לאהוב את עצמו גם לא ידע לאהוב אותך. גבר שאינו מאונן הוא גבר עם הרבה תסביכים (את יכולה לבדוק את זה) אמרי תודה על תאבונו המיני הבריא של בן זוגך ותתחילי לעבוד על הביטחון שלך, את היא האישה שאותה הוא אוהב ואת לא עומדת בשום תחרות עם אף אישה!

seymore butts

New member
יכול להיות שמה שמושך אותו

זה לא האנורקסיה והסיליקון בחזה והאיפור, אלא דברים שהבנות האלה עושות שהוא יודע שלא את ולא אף בת זוג אחרת תעשו ? רוצה דוגמאות ? סקס עם כמה גברים בו זמנית, חדירה כפולה (איבר זכרות מקדימה ואחד מאחור), "תחת לפה" (כלומר מציצה מיד לאחר מין אנאלי וללא שטיפה) ועוד ועוד.

זה אולי נושא קצת מביך...אבל צריך לפתוח.......

אני לא מבינה את ההסטריה שלך...........תני לו קצת מקום/פינה פרטית לעצמו, סקס עם האשה ואוננות זה ממש לא דומה...2 סוגי הנאות. אני אישית לא הייתי מוותרת על ההנאה הזאת והייתי דיי נפגעת/מגיבה לבעלי עם היה "מתערב"/מעיר לי על מעשיייייי.........................., תנסי לקחת את "המקרה" הזה והסיק ממנו את המירב, אולי הוא יסכים/יהנה לחוות את הרגעים האלה במשותף.........

את קרציה. מה אכפת לך שהוא מאונן מפורנו

מה הבעיה שלך ? יכול להיות שאת כזאת מבעסת שהוא בורח אל הפורנו במקום לקטר ולהתלונן כשעומד לו מפורנו, קחי אותו ותמצצי .

למעלה