לא יודעת מה לעשות...

nhmhphmh

New member
לא יודעת מה לעשות...

המחזור האחרון שלי היה יחסית לא כואב. שבועיים אחרי שאני עם הגלולות חטפתי וירוס שגרם קצת לשלשולים ובאותה הזדמנות הופיעו לי כאבי אנדו שאצלי זה מתבטא בכאבים אחרי מתן שתן ולאחרונה גם כאבים בצד ימין. אני מניחה שהגלולות לא נספגו טוב וזו הסיבה. עבר לי כבר הוירוס אבל נשארתי עם הכאבים שעד עכשיו סבלתי רק במחזור. גם התחילו לי מעין חולשות/סחרחורות - אם אני עומדת יותר מידי זמן אני צריכה לשבת.ואני גם עייפה יותר מהרגיל.היום, כולל בלילה קמתי עם בחילות. אני לא יודעת מה לעשות - עשיתי CT לא מזמן ולא ראו כלום, לפרסקופיה עשיתי לפני שנה וציטוסקופיה לפני חצי שנה וגם לא ראו כלום. אני לא רוצה לקחת דיכוי חזק יותר כי מבחינתי זה לא פתרון. אז אני לא יודעת למה ללכת לרופא שברור שמן הסתם הפתרון הוא דיכוי חזק יותר או ניתוח.ברור לי שאני לא רוצה להשאר ככה ושאני אצטרך לעשות ניתוח נוסף מתישהו אבל חשבתי שזה יהיה יותר בסמיכות למתי שאני אתחיל לרצות להכנס להריון (שנה וחצי)ואפילו עוד לא התחתנתי, זה מתוכנן לקיץ הבא. גם ממש אין לי כוח לבירוקרטיה- אני עברתי למכבי ורק באוקטובר אני אוכל להיות ממש מטופלת בהדסה בצורה נורמלית בלי לריב על התחייבויות.מה גם שהרופא שלי בירושלים כי לא הצלחתי למצוא מישהו נורמלי בצפון. חוצמזה יש לי לחץ עבודה ואני חייבת להיות טובה לפחות בשבועיים הקרובים כדי לקבל קידום שאני רוצה. זהו, הייתי חייבת להוציא קיטור איפה שהוא!

../images/Emo201.gif

אין לי עצות מקווה שהכאבים יעברו במהרה
לגבי העייפות האם בדקת רמת המוגלובין וברזל? אולי יש לך חוסר.

galit 03

New member
שיהיה בהצלחה בקבלת הקידום בעבודה.

המלצה שלי היא קודם כל להתמקד במה שחשוב לך כרגע במיידי. עצות ממש אין לי לתת לך, אולי תיוועצי ברופא בכל מיקרה? שולחת לך חיבוק ענק ושיהיה בהצלחה
גלית

היי

אולי לנסות גלולות אחרות....ולבדוק ברזל. והכי חשוב להתייעץ שוב עם המנתח שניתח אותך....ואם צריך עם עוד רופא.....עד שמישהו יתן לך פתרון שיתאים לך. שיהיה בהצלחה בעבודה.....ומחזיקה אצבעות לקידום.

nhmhphmh

New member
תודה בנות, עדיין מתלבטת בעינייני הכאבים

אני יודעת שזה נראה שולי, אבל הערות של מי שעוברות את זה ממש עוזרות. קצת נרגעתי לעת עתה, לשאלתכן בדקתי את הברזל לפני חודש והוא היה בסדר.אני חושבת שמה שמפריע לי זה פחות הכאבים, אלא המחשבה שיש לי את הציסטה/נגע הזה בגוף שגורם נזק כל עוד אני לא מוציאה אותה. אני כרגע מרגישה כאילו יש לי דלקת בשתן, כל פעם שאני הולכת לשירותים יש לי כאבים ווקצת שורף ואני הולכת הרבה פעמים ביום לפיפי. כבר זה קרה לי כמה פעמים וכל פעם שהלכתי לעשות בדיקת שתן לא היתהלי דלקת.

יש כדורים שמרגיעים

את הצריבה הזו בשתן היה לי את זה וקיבלתי כדורים בשם - סדורל - צבע אדום ולכן גם צובע את השתן .......היתה לי צריבה בשתן ולא מצאו דלקת אז הרופאה נתנה לי את הכדורים האלה וזה עזר לי מאוד לעשות פיפי בלי לצרוח...והקל עלי מלפחד לעשות פיפי.....צריך מרשם רופא....אז כדאי אולי לברר לגבי זה.....לפחות עד שתבררי מה את הולכת לעשות.

מיצי

אולי כדי לך לקבוע תור לד"ר נאדו (אורולג) מתה"ש ולשמוע מה דעתו ומה הוא מציע. אפילו אם לא יאשרו לך טופס 17, זה מסתכם בעלות של כ- 100 ש"ח בלבד.

למעלה