לא יודעת מה לעשות...

ילדת 91

New member
לא יודעת מה לעשות...

לפני כמה שעות, כשחזרתי הביתה מביצפר, ראיתי מישהו שהולך אחריי. הוא נראה טוווובבב, וכשפניתי לכניסה לבית שלי, סובבתי את הראש וראיתי שהוא מסתכל עליי. נעצרתי ושאלתי אותו אם אנחנו מכירים, סתם כדי להתחיל שיחה, ודברנו קצת והסתבר שהוא שכן שלי. החלפנו טלפונים סתם כזה... בכל מקרה ממש נדלקתי על הבחור. אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללל.... אני מאוהבת בחבר שלי!! עוד כמה ימים אנחנו חוגגים שלושה חודשים... אני מתה עליו, אבל עכשיו אני מרגישה כאילו... כאילו כלום כזה. החבר שלי אמור לבוא היום לאפטר כי הוא סוגר שבת, ולפני שראיתי את ההוא, ממש התרגשתי ומתתי כבר שהוא יבוא. אבל עכשיו אני מרגישה כזה "טוב... זה לא ממש משנה אם הוא יגיע או לא..." כאילו בכלל לא איכפת לי!! וואו... זה ממש ממש מוזר... מה לעשות?? איך להעביר את התחשוה הזאתי?? אתם יודעים כמה אני מאוהבת בחבר שלי!! רבאק,דברתי עליו כ"כ הרבה כאן... מה אני עושה...? =[

תלת חי

New member
מה את עושה??

מה שקרה זה שנדלקת על מישהו אחר. זה קרה היום וזה יקרה בעתיד ואני מעריך שגם כשתהיי נשואה עם ילדים זה יוכל לקרות לך.. לדעתי, זה משהו טבעי שיכול לקרות לכל אחד בכל נקודת זמן והאמת שהפתרון די פשוט- לא לעשות כלום. תני לזמן לעבור, תנסי להתרחק מאותו שכן ועם הזמן (ואני לא מעריך שזה יקח הרבה זמן..) ההידלקות תיגמר ותוכלי להמשיך בחייך.. כמובן, שעצם העובדה שזה קרה בשלב מוקדם של יחסייך עם חברך(3 חודשים) מעיד על כך שיכולה להיות שם בעייה של אהבה או התאהבות כי לדעתי מי שנמצא בקשר טרי ויש שם אהבה אז כמו שאומרים "לא רואה אף אחד ממטר", בניגוד לקשר של כמה שנים שאז נכנסים קצת לקטע של הרגל ושגרה וסביר יותר להניח שזה יכול לקרות.. בקיצור, שווה לבחון את היחסים עם החבר אבל כמובן ללא שום קשר להידלקות הרגעית באותו שכן.

galitos21

New member
אני מצדיקה אותך

הידלקות זה דבר טיבעי מאמי ויכול להיות בכלל שנדלקת על אופן צורת הדיבור שלו מאיך שהוא דיבר איתך וכל זה מאמי אל תיסחפי זכרי שאת מאוהבת בחבר שלך עד מעל הראש ובקשר לשכן שלך זה סתם יחלוף...בכל אופן תעדכני אותנו תמיד

pain is MY love

New member
מה את עושה?

מתבגרת! מה עכשיו אחרי כל חתיך שתראי ברחוב תשימי זין על חבר שלך?! למה בכלל באת להתחיל לדבר איתו? ואם את כל כך מאוהבת בחבר שלך עם כל הכבוד לא היה יורד לך ממנו כל כך מהר ובאמת גם לא היית רואה את החתיך מאחורייך כי הוא לא היה מעניין אותך.. לדעתי את פשוט לא מוכנה עדיין לקשר רציני עם בחור אחד וזה בסדר גמור את צעירה ואת לא חייבת עדיין להתמסד קחי את הזמן שלך להתפרפר ולהינות אבל אל תיכנסי למערכת יחסים מחייבת אם את עדיין לא מוכנה אליה

ילדת 91

New member
אני מאוהבת בחבר שלי בטירוף...

וכנראה שלא ירד לי ממנו כי למרות שקצת רבנו לפני שנפגשנו אתמול, לא יכולתי להוריד ממנו את הידיים. אני סתם טמבלית... וברור שהתמסדות זה יותר מדי בשבילי עכשיו (למרות שהוא הזכיר את זה כמה פעמים כי הוא... אממ... בן 20 ואחיו בן 22 או 23 מתחתן עוד כמה חודשים...), אבל אני פשוט מאוהבת בו. מממ... פשוט... לאדעת, זה היה בלהט הרגע;]

למעלה