לא יודעת מה לעשות

broken girl 18

New member
לא יודעת מה לעשות

היתה לי חברה ילדות טובה מהיסודי ואז שהגענו לתיכון נפרדנו והפסקנו עם החברות הזאת מסיבה ממש קשה של מריבות ( בן) מדי פעם דיברנו בב``יס שלום שלום ולאט לאט הפסקנו גם להגיד שלום ברחוב ולהתנהג כאילו לא מכירות עכשיו סיימנו את התיכון ואני מרגישה צורך לדבר יש לי את האיסיקיו שלה ברשימה שלי כבר 3 שנים אבל לא דיברנו אבל אני לא יודעת איך להתחיל.....

Magic Melody

New member
../images/Emo6.gif

יש לך טעיות בחתימה, זה אמור להיות- Warning.

../images/Emo32.gifאני עדיין מפחדת.

היום חזרתי מהקניון לבד ב-22:00. לא כזה מאוחר, נכון? באמת שלא. כבר חזרתי בשעות מאוחרות יותר. לא לבד, אבל עדיין... נו. הלכתי על מדרכה צרה שלצידה יש שביל שביניהם מפרידה גדר, ולצידי, בשביל, עם הגדר בינינו, עמד איש רוסי ומבוגר, עם בקבוק בירה ביד והוא היה נורא מפחיד X: הוא צעק לי משהו ברוסית והגברתי את קצב ההליכה שלי, אחכ הוא ניסה להדביק את הקצב שלי וכשראה שלא הולך לו, טיפס מעל הגדר ועבר לצד שלי. כאן התחלתי לרוץ. ממש ממש פחדתי ממנו. הוא רץ אחריי. אמאלה. זה מה שעבר לי באותו הרגע בראש. הייתי ליד תחנת מוניות וחשבתי להכנס אלייה עד שהוא יילך, אבל חשבתי מהר והגעתי למסקנה שבטח הוא מסתובב שם כל הלילה, ועד שאני אסכים לצאת בלי לפחד, בקצב הזה אני כבר אצא בבוקר. אז המשכתי לרוץ, ולרוץ ולרוץ, והייתי עם חברה בטלפון וממש בכיתי לה, ואז כבר לא ראיתי אותו מאחוריי אז המשכתי ללכת כרגיל. ופתאום אני רואה אותו רץ מאחוריי שוב, כמעט מדביק את הקצב שלי... והתחלתי שוב לרוץ. בסוף פניתי ימינה, והוא פנה שמאלה, כנראה חשב שפניתי לשם כי הוא היה שיכור או משהו X: זה היה מזל. זה אחד הדברים היותר מפחידים/מלחיצים. אמאלה! בחיים לא רדפו אחריי. יש לי סיוטים, כוסעמק.

stink

New member
וואי זה באמת נשמע ממש מפחיד

לא היו אנשים מסביב ? אני אפילו א יודעת מה צריך לעשות במצבים כאלו.. אני מניחה שיכולת להכנס לתחנת מוניות ולבקש עזרה

Magic Melody

New member
OMG

נשמע מזעזע. הדבר הכי מפחיד אותי בערך זה רדיפות. קחי איתך גז מדמיע למקרה חירום. ותקשיבי, 10 בלילה זה אמנם לא שעה שהולכים לישון, אבל זו כן שעה שברחובות לרוב אין בדיוק נפש חיה. אל!!!!! תקחי את הסיכון. ותדברי על זה עם מישהו מבוגר. יהיה בסדר

למעלה