לא יודעת מה לכתוב

תמרה45

New member
לא יודעת מה לכתוב

רק נורא קשה לי. באמת.
כמה שאני מנסה לחלוק ולשתף, לקבל תמיכה, לחלוק את התחושות הכואבות בשניים, להתגבר, להמשיך.
אני שונאת וכואבת את זה שבסוף אני נשארת לבד. ועכשיו הגעתי לשיא. כל הרצון שלי זה לכבות את הראש, לטמון אותו באדמה,
ולא לצאת לעולם. לכל המוכר הזה, שכ"כ מכאיב.
אני חושבת שאולי יש משהו באיך שאני מביעה את עצמי לאנשים, או בעיקר לאלה שקרובים אליי, שהוא לא מספיק נכון.
אולי אני משלה וגורמת לאנשים לחשוב שאני יותר בסדר ממה שאני באמת.
אולי יש מקומות שבהם הבושה עוד מתגברת עליי אז אני מכריחה את עצמי להיות קולית ולא אמיתית.
אני יכולה לחשוב על לפחות בנאדם אחד שאני יכולה לכתוב לו יותר מדוייק כנה אמיתי וקרוב. פחות מתנצל או מבוייש. אולי שווה לעשות את זה, לא יודעת.
ומה שלומכן?

תעשי את זה,

תכתבי את האמת,
לך, ולמי שאת מסוגלת.
את יכולה גם כאן, כמובן, אם מרגיש לך נוח.

השאלה בסוף היא חלק מהרצון להסתיר את האמת ולהיות בסדר מולנו?
אני חושבת שאת לא חייבת את זה כאן.
את יכולה לבוא ולומר רק "קשה לי".

מקווה בשבילך לטוב...

תמרה45

New member
תודה אהובה,

מבטיחה להשתדל.. (כאן ואולי בעוד כמה מקומות שמרגישה בטוח בהם יחסית.. או לפחות בטוחה בכוונה שלהם..)

levshavur

New member
תמרה יקרה

שלום לך
התגעגעתי אלייך...

אני חושבת שכדאי שיהיה לפחות מישהו אחד שאיתו תוכלי לחלוק בצורה מלאה את מה שעובר עלייך או לחלק לדוגמא בין שתי חברות (שהעומס לא ייפול רק על מישהי אחת), שזה מה שאני עושה...אני מרגישה צורך לפרוק, לשתף במה שעובר עליי, אחרת אני מרגישה שאני מתפוצצת...וזה מה שאני עושה פה בפורום כרגע...כי אי אפשר לספר הכל לאיזו עובדת סוציאלית זרה (שתתייק אחרייך כל דבר בדו"חות הסוציאליים שלה, גם אם היא לא אומרת לך את זה...) או רופאה שגורמים כאלה ואחרים מכריחים אותך לחתום על וויתור סודיות אחרת הם לא יעזרו לך...כי הם רוצים לדבר איתה עלייך ולקבל עלייך את כל האינפורמציה...
בקיצור חברות, אבל כאלה שאת באמת יכולה לבטוח בהן, זה הפתרון לדעתי. כנות היא דבר נפלא כשאת משתמשת בה במקום הנכון..
ותדעי שתמיד יש לך פה מקום לפרוק...
לבשה.

תמרה45

New member
כן, אני מנסה

שיתפתי את הפסיכו' היום, היה טוב.
אני צריכה ללמוד לנתב את הדברים למקומות טובים ונכונים, ופחות לרצות!!
תודה אהובתי! את נפלאה!

זה בסדר לכתוב בלי לדעת בדיוק מה רוצים להגיד

וגם לא מה בדיוק רוצים לשמוע.
סתם, לקחת קצת מקום ולהוציא קצת.
ובהקשר של ההודעה שלך, זה נראה לי כמו תרגיל בלהיות אמיתית. פשוט להיות איך שאת בלי לחשוב איך זה יעבור בצד השני...
את יכולה לחשוב מה את מפחדת שיקרה כשתהיי כנה?

תמרה45

New member
זה להביא את תחושות

הכאב, הפגיעות, החשיפה, לידי הכרה, לידי מפגש עם המציאות תכלס' כמו שהיא, בלי התייפיפות.
זה תרגיל רציני ואמיתי, שמשתלם.
אתמול אח שלי וחברים שלו דפקו קטע של צחוקים עליי. לקח לי כמה שניות לקלוט את זה אבל אחרי שקלטתי
החלטתי שאני מתכוונת לכעוס על אח שלי, ומגיבה. והגבתי.
והחלטתי שאני מפסיקה להיות טובה למי שלא טוב אליי, החלטתי שכשמישהו רע אליי אני לא אהנהן בראשי
לאות הן ואהבה או שאתן לעצמי פשוט לספוג את זה, אלא אני מתכוונת להגיב.
ענייני וכמו שצריך. וגם אם זה כואב להיפגע, ותמיד העדפתי לא להיפגע (ולפגוע בעצמי בסוף),
הגיע הזמן להבין שאני לא אשמה שפוגעים בי ואפילו אדרבא ולהפך- מישהו מדבר אליי חרא, שלא יצפה לשתיקה.
הפחד בלהיות אמיתית הוא חשיפה, פשוט חשיפה- חשיפה שלי שאני פגועה, חשיפה שלי שאני זקוקה, ועוד ועוד.

למעלה