לא יודעת מה לחשוב...

• פותח הנושא MeyZ
  • פורסם בתאריך

MeyZ

New member
לא יודעת מה לחשוב...

הוא הציע לצרף עוד מישהי למיטה... כשהוא אמר לי את זה דיי נפגעתי כי מה אני אמורה להבין מכך? שמשעמם לו איתי?שזה שיגרתי בשבילו להיות רק איתי?מחפש ריגושים?שאני לא מושכת/מעניינת ועוד אלף דברים שעולים בראש... מה אתם חושבים? ואני גם מתנגדת(אוהבת אותו מידיי בכדי לראות אותו עם מישהי אחרת).

shirazlovemor

New member
לכל אחד יש פנטזיות אחרות

ולכל אחד יש גישות שונות לגביי המין שלו. יש כאלה יותר ליברליים ויש כאלה שפחות. זה לווא דווקא אומר שאת לא מספקת אותו. עדיף שהוא יבקש ממך לצרף מישהי אליכם למיטה מאשר שילך ו"יגוון" לו מאחורי גבך. אל תקחי את זה קשה מדיי יקירתי. פשוט תגידי לו שזה לא מתאים לך.

elena20

New member
לא קשור לזה שאת לא מושכת אותו,

זו פשוט פנטזיה,אבל לדעתי זה לא בריא למערכת יחסים לצרף עוד בחורה,זה הורס את כל האינטימיות והופך את כל החוויה למשהו זול.

תגובה

יש אנשים, שנהנים מקשרים פתוחים שמצרפים עוד גורמים. הם חשים, שזה תורם לחיי המין שלהם ולגוון. אם לא מתאים לך, זה רלוונטי לגמרי וזכותך לסרב.

תשאלי.

אם הוא הרגיש מספיק פתוח לבקש, שגם יסביר מאיפה מגיעה הבקשה. אני לא חושבת שאת צריכה להבחבש בתוך עצמך לגבי השאלה הזו, שנראית לי הרסנית בכל מצב. להתנגד זה בהחלט לגיטימי. אני לא חושבת שזה מסוג הדברים שיש צורך להתפשר לגביהם.

למעלה