אין בעיה, שיסתכל.
גם אנחנו אוהבות להסתכל על גברברים שעוברים ברחוב, שמברמנים בבית הקפה או גרים ממש מתחתינו עם שני כלבים,
אופנוע שחור, זיפים רכים ועיניים כחולות.
ונחזור אלייך.
אממה, כשאנחנו מתהלכות עם הזוגי שלנו ברחוב או יושבות על החוף מוקפות בשרירים שזופים, יש מין קטע כזה, קוד זוגי כזה,
ואנחנו עושות כמעט הכל כדי שהוא לא ישים לב שיש עוד גברים בעולם הזה שהיינו שמחות להפשיט.. לפחות במבט.
אם זה להסתתר מאחורי משקפי שמש ולתת לעיניים כמעט לצאת מחוריהן כשהן מתגלגלות ימינה שמאלה והראש נותר במקום,
אם זה לתת לו חיבוק ארוך מהרגיל, בדיוק כשעוברים שני הולנדים (או מרוקאים, whatever floats your boat) ולבהות מעבר לכתף שלו, או אם זה להכנס לרכב בחניה ואז לשלוח אותו חזרה הביתה להביא את המטען\הליפסטיק\הדיסק ש"שכחנו", בדיוק כשהשכן מסתובב עם הכלבים למטה בלי חולצה, עם אגלי זיעה מנצנצים על החזה המושלם ש..
אוקיי, חזרה אלייך שוב.
הרעיון הוא שבדרך כלל אנחנו לא רוצות לפגוע בציפור נפשם, באגו הגברי הידוע לשמצה, ולכן לא נבהה או נתקע עיניים בבוטות.
וכך צריך להיות גם מכיוונם.
להעיף מבט פה ושם על כוסיות ברחוב זה לא כ"כ נורא, ואת אפילו יכולה להצטרף ולומר לו בחיוך "וואו איזו בחורה יפה, תראה ממי" כדי להקל עליו במקרים מסוימים כשאת קולטת שעוד רגע אתם נכנסים במכונית שלפניכם אם לא תעזרי ותאפשרי לו לרגע לסובב את הראש, אבל זה בהנחה שהוא מתאמץ לא לבהות בצורה חופשית מולך.. ואצלך זה לא המקרה.
במקרה שלך הבחור בוהה בחופשיות, מסובב את הראש אחורה, מצלם לאבא (התפוח והעץ וזה) ולא מבין שאנחנו, בדיוק כמוהם, לא אוהבות להרגיש כמו עציץ נענע שבמקרה תקוע על ידם בזמן שהם עסוקים בלבהות בכל הפרחים המרהיבים שמסביב.
לו הייתי את, הייתי מבקשת ממנו (בטון הכי פחות דרמטי שיכלתי לגייס) שינסה להתחשב בי בתור בת הזוג שלו, ויפסיק לתקוע מבטים בכל דבר שזז ברחוב, כי זה לא נעים לי ואני רוצה להרגיש מיוחדת. תוסיפי שזה בסדר להסתכל פה ושם אבל לא היית רוצה שיחטוף נקע בצוואר.
אם הרמז העדין לא יעבוד, בפעם הבאה פשוט תסובבי לו את הראש בחזרה למקום עם סטירה מצלצלת שתהדהד באריכות.
חלילה לא באלימות, במין קטע טוב כזה.
בהצלחה