לא יודעת מה לחשוב

אמרלדה

Active member
רוב הפונים אינם חוזרים בפורום הזה, משום מה. יתכן

&nbsp
שלא נוח להם עם התשובות.
&nbsp
סביר בעיני שהם קוראים, אבל מעדיפים לא לכתוב שוב.
&nbsp
יותר חשוב: לעניות דעתי, הוצגה בעיה, נפתח דיון, דעות נכתבו - דייני.
מישהו יקרא, מישהו יראה. יש תמיד המוני קוראים סמויים, בוודאי בנושא זה.
יש עשרות שאולי ילמדו משהו קטן מכל דיון שמתקיים כאן.
כמובן שיותר כיף לנו, המגיבים, לנהל את הדיון עם הפונה ולא רק בתוך עצמנו,
אבל זה מה יש, וגם זה טוב.

lalala7777

New member
לא יודעת מה לחשוב

שלום, אני בת 27 וחבר שלי בן 28. אנו יחד 3 שנים וגרים יחד. לפני היו לו מיליון בחורות אבל אני הקשר הרציני הראשון שלו אפשר להגיד. אני בוטחת בו וחושבת שהוא לא יבגוד. אבל יש משהו אחד שמאוד לא נעים לי. כמעט תמיד כשאנו הולכים לאנשהו הוא מסתכל על בחורות. הוא עושה זאת לפני ולא מסתיר. הוא אומר שהוא לא עושה סמים, לט בוגד, לא שותה, פשוט הוא אוהב להסתכל על בחורות יפות. זה בסדר איתי אבל פשוט יש לי הרגשה לא נוחה שהוא מביט לאחורה כשבחורות עוברות, זה מרגיש לי לא בנוח. לא אכפת לי שיסתכל על בחורות אבל למה בצורה כל כך ברורה לפני? למשל נסענו לים ואבא שלו אמר לו בצחוק תשלח לי תמונות של בחורות יפות כי אני כבר יודע איך החוף נראה... החבר שלי צילם תמונות של כמה בחורות לפני ושלח לאבא שלו... הוא לא מסתיר דברים כאלה... אמר שזה הכל בצחוק... אני בחורה יפה ופשוט לא נעים לי כל העניין הזה. מה דעתכם? דיברתי איתו על זה שזה מפריע לי אבל הוא פשוט לא יכול להשתנות. אני בגיל של לחשוב על הטווח הארוך ולא יודעת מה לעשות. פשוט לפעמים אני רוצה להיות.עם מישהו שיגרום לי להרגיש מיוחדת. הוא תציד אומר לי כמה אני יפה אבל מסתכל על כולן בצורה מאוד בררוה לפני. רק רציתי לשמוע את דעתכם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
המסר שלו מאוד ברור

אני המלך.
אני קובע.
מה שנח לי זה מה שיהיה.
לא מתכופף בשבילך.
מפריע לך? בעיה שלך.
לי כיף ככה.
---
אין חוק בכנסת נגד להיות ככה. זה מותר. אנחנו מדינה חופשית.
מתאים לך לחיות עם אחד כזה? סבבה. רק תהיי מוכנה שזה ככה בכל התחומים.
זה הרבה מעבר ללהסתכל על בחורות.
זה איפה נגור
מה נעשה
איך אני אוציא את הכסף שלי
מתי אני אלך לבלות
לא יודע מתי אני חוזר.
&nbsp
אני בחיים לא הייתי חי עם מישהו/י עם הגישה הזאת.
אבל זה עניין של טעם אישי.
&nbsp

V i n a

New member
אין בעיה, שיסתכל.

גם אנחנו אוהבות להסתכל על גברברים שעוברים ברחוב, שמברמנים בבית הקפה או גרים ממש מתחתינו עם שני כלבים,
אופנוע שחור, זיפים רכים ועיניים כחולות.
ונחזור אלייך.

אממה, כשאנחנו מתהלכות עם הזוגי שלנו ברחוב או יושבות על החוף מוקפות בשרירים שזופים, יש מין קטע כזה, קוד זוגי כזה,
ואנחנו עושות כמעט הכל כדי שהוא לא ישים לב שיש עוד גברים בעולם הזה שהיינו שמחות להפשיט.. לפחות במבט.
אם זה להסתתר מאחורי משקפי שמש ולתת לעיניים כמעט לצאת מחוריהן כשהן מתגלגלות ימינה שמאלה והראש נותר במקום,
אם זה לתת לו חיבוק ארוך מהרגיל, בדיוק כשעוברים שני הולנדים (או מרוקאים, whatever floats your boat) ולבהות מעבר לכתף שלו, או אם זה להכנס לרכב בחניה ואז לשלוח אותו חזרה הביתה להביא את המטען\הליפסטיק\הדיסק ש"שכחנו", בדיוק כשהשכן מסתובב עם הכלבים למטה בלי חולצה, עם אגלי זיעה מנצנצים על החזה המושלם ש..
אוקיי, חזרה אלייך שוב.

הרעיון הוא שבדרך כלל אנחנו לא רוצות לפגוע בציפור נפשם, באגו הגברי הידוע לשמצה, ולכן לא נבהה או נתקע עיניים בבוטות.
וכך צריך להיות גם מכיוונם.

להעיף מבט פה ושם על כוסיות ברחוב זה לא כ"כ נורא, ואת אפילו יכולה להצטרף ולומר לו בחיוך "וואו איזו בחורה יפה, תראה ממי" כדי להקל עליו במקרים מסוימים כשאת קולטת שעוד רגע אתם נכנסים במכונית שלפניכם אם לא תעזרי ותאפשרי לו לרגע לסובב את הראש, אבל זה בהנחה שהוא מתאמץ לא לבהות בצורה חופשית מולך.. ואצלך זה לא המקרה.

במקרה שלך הבחור בוהה בחופשיות, מסובב את הראש אחורה, מצלם לאבא (התפוח והעץ וזה) ולא מבין שאנחנו, בדיוק כמוהם, לא אוהבות להרגיש כמו עציץ נענע שבמקרה תקוע על ידם בזמן שהם עסוקים בלבהות בכל הפרחים המרהיבים שמסביב.
לו הייתי את, הייתי מבקשת ממנו (בטון הכי פחות דרמטי שיכלתי לגייס) שינסה להתחשב בי בתור בת הזוג שלו, ויפסיק לתקוע מבטים בכל דבר שזז ברחוב, כי זה לא נעים לי ואני רוצה להרגיש מיוחדת. תוסיפי שזה בסדר להסתכל פה ושם אבל לא היית רוצה שיחטוף נקע בצוואר.
אם הרמז העדין לא יעבוד, בפעם הבאה פשוט תסובבי לו את הראש בחזרה למקום עם סטירה מצלצלת שתהדהד באריכות.
חלילה לא באלימות, במין קטע טוב כזה.

בהצלחה

המסר שלו מאוד ברור

מיוחדת עלק, יאללה יאללה.
כוסית שמא כוסית, יש עוד אלף כמוך... יא ווארדי איזה חזה לזאתי! וואחחח, איזה תחת!!

את כמובן יכולה לתכנן לטווח ארוך, אבל הוא לא בדיוק מתכנן להיות רק שלך.
כלומר, הוא יכול להיות גם שלך, אפילו לטווח ארוך, אפילו עם לפרגן לך ללבוש שמלת קצפת, ושאחרי זה תכבסי לו את הגרביים ותבשלי לו ארוחות.
זה סבבה. זורם.
אבל בטחון בקשר הזה את לא תקבלי אף פעם. הוא לא פראייר.

ורק לי זה הזכיר זוג מאוד מוסרי אחר של אבא-בן, אלמוני לגמרי?

נומלה

New member
באמת לא יודעת?

"לא יודעת מה לחשוב" זה בדרך כלל (ונדמה לי שגם כאן) שורת קוד ל: יש לי אזהרת "צבע אדום" מרוחה על הקיר כבר כמה זמן, אבל נורא חבל לי על ההשקעה כי ...א. ב. ג. (המון נימוקים). אז תקשיבי לתחושת הבטן שלך. בבחור יש באג רציני שלא ניתן לתקן.
מה היית עושה אם היה באג כזה במחשב האישי שלך?

גארוטה

New member
מה ששנוא עליך

תעשה לחברך...
תתחילי להפעיל את הצוואר, הראש והעיניים, תוציאי מפיך כמה מילות התפעלות מכל מיני גברברים שחולפים לידכם,
תכריזי בקול רם איך הלב שלך החסיר פעימה למראה הבחור המדהים שהרגע חלף לידכם... תני לעיניים שלך
לשוטט ואני מבטיחה לך שהזאב יהפוך במהרה לכלבלב

מריוס זכריה

Member
מנהל
לך ולוינה

הזאב לא יהפוך לכלבלב.
והיא לא תהפוך לזאבה.

היא לא יכולה לסובב את ראשה אחרי בחורים אחרים, כי אין בחורים אחרים. ואין גברברים אחרים. ואין הולנדים. וגם לא מרוקאים.
בחורה קנאית רואה רק גבר אחד, וזה הגבר שלו היא מקנאת.
האחרים בכלל לא קיימים.
הם לא עוברים את הרטינה שלה.
לא מגיעים למרכז עיבוד התמונה במח.
יש שם ריק. ואקום.
היא רואה רק את זה שהיא מקנאה לו, כל עווית בפניו, כל מבט שלו. כל תנועה. היא כל הזמן דרוכה. גם כשהיא לא, היא כן.
והיא לא יכולה להפסיק לקנא לו, כמו שהטובע בלב ים, שנאחז בקרש, לא יכול לעזוב את הקרש על מנת לעשות מניקור.

ואם מראש היא הייתה איזו מין וינה או גארוטה, אז היא מלכתחילה לא הייתה יוצאת עם איזה פלייבוי.
מקסימום עושה אותו וזורקת.

אבל היא לא.

גארוטה

New member
היא לא

הקנאית הטיפוסית ואני לא חושבת שמה שהיא מתארת הוא מתוך קנאה לגבר גבר שלה
לתת לבחור שחושב שהכל סובב סביבו להרגיש שהוא לא במרכז המעגל יכול לעשות את העבודה...
מקסימום, היא תהנה

אין כמו

V i n a

New member
זכריוס

תודה על ההסבר המפורט, ואני כבר חשבתי שכולן שרלילות מיומנות כמוני וכמו גארוטה..
עושות וזורקות.

אם החבר שלה היה מריוס, הוא היה יודע שלא להפר את תחושת השלווה של החברה שלו ולא לזרוק מבטים ברחוב על וינות וגארוטות משוחררות וחושניות להפליא, אלא למלא ראשו ריק, ואקום שיחמיא לשלה, לפחות עד שיהיו בנפרד.
אך רצה הגורל והבחורה לא נמצאת עם זכריוס גברי ומסוקס שכזה, אלא עם אחד שכנראה לא אולף כהלכה והיא, מה לעשות, לא נשמעת כמו אחת שעשתה מה שצריך כדי לחנך את הזאב הרע שלה..

בכל זאת, שלוש שנים ומגורים משותפים, היה לה המון זמן להבין עם מי היא נמצאת ולבצע את המהלכים הנדרשים כדי למתן אותו.
ותגור בחורה עדינה אפופת "לא נעים לי לכעוס" עם פלייבוי בעל עיניים משתוללות?
ויגור זאב עם כבש?

אז שתנסה את הגישה של גארוטה, ואז את שלי (עדיף סיבובי ראש לפני שעוברים לאלימות
) ואם לא יילך -
שתעטוף את הנסיך בסרט אדום ותשלח אותו מתנה לכל שוכנות החוף בלי פתק החלפה.
אם כי נראה לי שהיא פשוט תמשיך להשלים עם המצב, כיאה לכבשה עדינה.
יש?

V i n a

New member
אם כך

חוששתני שאתה גם לבטח מבין, למרות ההתמחות מעוררת ההערצה שלך בנשים, שהעצה שלך ושל שאר המגיבים בנוסח "תזרקי אותו לפח וחסל", אפקטיבית בערך כמו לנסות לפתור משוואה מתמטית באלגברה ע"י לעיסת מסטיק בזוקה.

אם היא יוצאת איתו 3 שנים ומתגוררת איתו, למרות היותו חרמן אחול בלוע, סביר להניח שהיא לא תרוץ לזרוק אותו רק בגלל שכמה אנשים המליצו לה לזרוק..

אבל זו רק אני.

V i n a

New member
למה ככה ..

אתה יודע שאני מתה עליך נחוש, דעתן ומעט אגרסיבי..

אמרלדה

Active member
רק להגדיר אותה כבחורה קנאית קצת סותר את מה

שכתבת קודם.

לפי התגובה הקודמת שלך, זה עניין של נימוסים אלמנטריים ובעיקר התחשבות של הבחור
ברצונותיה ורגשותיה של בת זוגו, מה שהכרחי למערכת יחסים זוגית טובה, וכפי שכתבת - בכל מישור.

זה מאוד לא נעים לאישה להסתובב ככה, כשהוא מסתובב ונועץ עיניים בכל חצאית. זה מאוד לא מכבד אותה.
היא ממש לא חייבת להיות טיפוס קנאי בשביל להרגיש עם זה רע או לא נעים.

וגם אני לא הייתי מוכנה למערכת כזאת, ואני לא קנאית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אה, זה לא סותר

ואגב, אולי היא לא קנאית... כתבתי מה שכתבתי על נשים קנאיות (וגברים גם) כרעיון כללי.
על כל פנים, זה לא קשור.
התנהגותו נבזית, לא מכבדת ולכל מה שאני כתבתי וגם אחרים.
אין עם זה ויכוח.

למעלה