לא יודעת מה לחליט

לא יודעת מה לחליט../images/Emo14.gif

אני פונה לכל מי שאולי יש ניסיון.לא שלי אין אחרי 8 טיפולי איקסי אבל....עדיין יש דברים לא ברורים. אז ככה ,עד היום התחלתי כל טיפול ביום1-3 של המחזור בזריקת דקפפטיל אחת ואחרי שבועיים התחלתי לקבל את הגונאל אפ בעקבות הטיפולים הללו נקלטתי פעמיים הריון ראשון בשבוע ה-9 הפסיק הדופק ועברתי גרידה והריון שני היה מחוץ לרחם ושאר הטיפולים נאאאדה. החלטנו בעלי ואני שמשנה מקום משנה מזל ופנינו לרופא אחר שמצא שהאינסולין שלי גבוה קצת ונתן לי כדורי קלוקופאג והכין לי תוכנית טיפולית שאומרת קבלת זריקות דקפפטיל מהיום ה-19 של המחזור למשך שבועיים ואז גונאל אפ וא"כ מנוגון. וכאן באות השאלות האם מישהי יודעת איזו שיטה עדיפה ומוכיחה את עצמה מבין השתיים דקפפטיל קצר או ארוך. האם יש הכרח בקבלת אראגסט? ובכלל האם למישהי יש קסם איך לא מתיאשים ונכנסים להריון מהר כי לי כבר עייף. תודה

עמית@

New member
קסם אין לי - למרבה הצער הוא לא קיים

אני גם בעד שינוי מדי פעם- אין עדיפות מוכחת לפרוטוקול טיפול זה או אחר- הכל תלוי בתגובות האינדיווידואליות שלך לטיפול- מקווה שהטיפול החדש יאיר לך פנים- ארגסט מתי?? על מנת להביא את המחזור?? עם המחזור שלך סדיר אז אפשר לוותר ואם הוא לא סדיר אז זה בעיקר בשביל התזמון וטוב שיש אותו- אל תתעייפי יותר מדי- תצטרכי את הכוחות הללו

JES1

New member
יפעתושית

אני טופלתי בדקפפטיל ארוך+ מנוגון והתוצאות היו חלשות... אח"כ החליפו לי (החלפתי בי"ח) לדקפפטיל קצר + גונל F + מנוגון ובהמשך רק מנוגון והתוצאות השתפרו מאוד ,אבל זה כנראה אינדיבידואלי. בכל מקרה שינוי אחרי כשלונות נראה לי מבורך. שיהיה בהצלחה !!!

הרמוניה

New member
הפרוטוקול שלך נשמע דומה לשלי

אני התחלתי עם ארגסט ביום 19 ודקהפפטיל ביום ה21 ואחר כך גונל אף ומנוגון טיפול ארוך ומעייף-אבל לטענת הרופאים בוולפסון גם יעיל. גם המחזור שלי סדיר אבל אני חושבת שהארגסט זה לוודא שלא יהיו ציסטות. נשימה עמוקה- והמון בהצלחה הרמוניה

למעלה