לא יודעת מה יש לי.....

peachy

New member
לא יודעת מה יש לי.....

התחלתי השנה מכינה לשיפור בגרויות וקשה לי לתקשר עם האנשים בכיתה שלי זה תמיד קורה לי.......... אני לא "מתברגת" לשום קבוצה, לא קשורה לשום דבר ונורא קשה לי לשבת בצד ולא לדבר עם אף אחד ואף אחד לא יודע איך קוראים לי ומי אני בכלל אני מין "פרח קיר" שכזו אני בת 22 ונראה שהמצב רק הולך ומחמיר..... העניין מאוד מעציב אותי, יש לי מודעות עצמית מאוד גבוהה ואני מודעת לדימוי העצמי הנמוך ולחשיבה הלא נכונה שלי אבל בפועל אני לא מסוגלת לעשות כלום למרות שבתאוריה אני פחות או יותר יודעת מה צריך לעשות... אני פשוט לא אוהבת את איך שאני נראת, ואני מפחדת מדחיה של אנשים אפילו שיסתכלו עלי בצורה מסוימת, שיחשבו איזה מוזרה אני ואני רוצה להשתנות, ואני יודעת שיש לי מה לתת לאנשים אבל הפחד והדימוי הנמוך מים המלח שלי עוצרים בעדי......... יש מוצא?

גרא.

New member
peachy,נקודת המוצא היא שיש מוצא..

גם אם התחושה הכללית שלך כרגע,שהכל על הפנים, שום דבר לא הולך,ואת כל כך חסרת אונים כדי לשנות ולהשתנות..אסור בשום מקרה לאבד את התקווה,כפי שאפשר לחוש בפנייתך הקצרה.קיבצת בבת אחת מגוון של דברים שמטרידים אותך,אבל מאד לא ברור, מה באמת מטריד אותך? המראה החיצוני שלך? הדמוי העצמי שלך? קשיים במיומנויות חברתיות? חרדה חברתית?..את חייבת לפרט מעט יותר , כדי שאפשר יהיה לייעץ לך .

למעלה