לא יודעת מה אתכם...

יערית

New member
וכבר אמרתי

שידעתי שזו את סיגל
שתי טיפות מים אתן

shemesh22

New member
לא להקיא מתוקה../images/Emo175.gif

לדעתי צריך להכריז על ט"ו באב כיום ללא אהבה. כמו שיש יום ללא עישון, שבו מעשנים הכי הרבה בגלל שאסור, אולי ביום ללא אהבה כולם היו עושים אהבה.

האמת שהדביקות הזו גם עליי מעיקה

כאילו שלא מספיק לי מהלחות הזו... הרי מה הקטע תכלס ? תרגיל שיווקי אצלי אין הגבלה ליום מסויים בשנה ודיי מעיק עלי שלפעמים החג הזה נופל ביום שלא בא לי בעעעעעעעעעעעעעעע

יערית

New member
אולי תרגעו?

מישהו הכריח מישהו לקנות?ללכת למסעדה?לערב רומנטי?לקנות מתנות במיוחד לאהוב/ה?.....בחייכם ,מי שיש בו אהבה לא מחכה לזה ובטח לא מאשים יום כזה בדביקות,מחייך אל הצעירים שנוערים לצמח בערב של ירח מלא..כי פעם גם אנחנו היינו שם עם החבר, התנשקנו בחשאי,התחבקנו עד הבוקר ...ולא רק צעירים גם אלו שצעירים בנפשם. אז בלי ריגשי...זה לא יום אהבה רק לבני זוג,זה עוד יום לאהבה לבני האדם בכלל.

דמדומים

New member
אמרתי לה זאת

כמעט מילה במילה...אמרה לי סתום הפה ולך תוציא קצת כסף. אהבה אהבה,בסבוב שני לא לוקחים צאנס...

d a n i e l s 5

New member
ומוסיפה עוד.....

שפעם (הרבה לפני צמח) היום הזה סימן את סיום עונת הקציר וכו' וביום הזה בנות ישראל לבשו לבן, שמלות שהשאילו אחת לשניה (בכדי לא לבייש את אלה שלא היה להן) ויצאו לכרמים לחגוג את אמצע הקיץ ופתיחת עונת הזיווגים, (היום לובשים שחור ויוצאים למועדונים לחפש זיווגים). וגם...ואולי בהמשך...ממחר הימים מתחילים להתקצר והלילות מתארכים.....כל אחד יכול לפרש את זה כרצונו. ולסיכום את ט"ו באב לא המציאו המשווקים , הם רק שידרגו אותו ל-2005. 60 שניות על ט"ו באב רגע לפני שהוא מסיים.

לפחות בכרמים יכולת לקטוף איזה אשכול

אחד או שנים ולהישאר עם טעם מתוק בפה אבל במועדונים מה ? חמרמורת ? תודה אבל לא תודה ! מעדיף את הימים של פעם

למעלה