לא יודעת מה אתכם אבל...

Nummy Or

New member
לא יודעת מה אתכם אבל...

אני הייתי אתמול בתכנית של 6 עם אור ולוס המתוקות.נהנתי מאוד. התארחו בתכנית נורית הירש ועידו רוזנבלום.לאחר מכן החליטו שמצלמים גם את הראיון לתוכנית הבאה עם גל אוחובסקי ואת הקטע סטנד-אפ עם קובי מיימון (שיש לציין שהיה חמוד ביותר). יש לציין שאסי הכי מקסים שם...הוא מתעניין בקהל,מדבר עם אנשים,צוחק וממש רגוע ומשוחרר על הבמה. שלום גם מאוד חמוד ויש לו קטעים מצחיקים, אבל משום מה,מי שחשבתי שיהיה חמוד כזה ואכזב אותי היה ציון. בתור מישהי שמאוד אוהבת את ציון (עצם הגומד),הייתי קצת מאוכזבת מהתגובה שלו. הוא נראה כאילו הוא עייף מהקהל,עושה היי בקטנה עם חיוך צידי ולא ממש מתייחס...האם הוא ככה בכל הופעה? ד"א,הם נראים גם קצת לחוצים,יש מצב שזה גם בגלל זה-לנסות להספיק. בכל מקרה מעניין אם יהיה שווה יותר ללכת לתכניות של רבע ל9. שלכם,נומי-אור

יש מצבב....

שאפשר להיכנס מאחורי הקלעיםם בסוףף בתוכנית ואז ליראות את ציון...???????

דווקא שאני הייתי הוא היה ממש נחמד..

הוא דיבר איתי מאחורי הקלעים ושאל אותי שאלות חחח ובסוף התוכנית הוא דיבר עם הקהל ואמר תודה שבאתם ןגם שהראו את הקטעים שמצולמים הוא דיבר איתנו כפרעליווווו :) ואסי ושלום גם מדהימיםםםםםםםם :-*

Nummy Or

New member
יוו...את זה אני לא מבינה

את היית ברבע ל9? איך ניכנסת למאחורי הקלעים?

נומי אור

חח איזה כיף היה נכון ? תבואי איתנו עוד הפעם שנלך היה ממש כיף :) אסי מעלףףףף חחחחחח

Nummy Or

New member
יפייפיה היה ממש כיף איתכן

אני בסוף הולכת שוב ביום ראשון ב9... מי שרוצה לבוא מוזמן בכיף...

yahali2

New member
שאני הייתי פעם עם אחותי אז..

שאני הייתי פעם עם אחותי בשידור של הערב ,אז הייתי בטוחה שהם יהיו עייפים ולא יהיה להם כוח ולא יעשו צחוקים, אבל זה היה בדיוק ההפך חחח אבל את צודקת.. ציון באמת לא התייחס לקהל בניגוד לשלום ואסי..(שאני הייתי) בהתחלה שלום התחיל לדבר ולדבר ולדבר שנהההה ואז הוא התחיל לעשות "חולה עלייך" וכאלה "פנק אותה" ו"שרוןן" ואז אסי בא והוא שר שיר של שלמה ארצי וחיקה אותו תוך כדי וציון סתם בא וכל הזמן אמר "ס'אמ-אמק"

yahali2

New member
נראה לי שהוא שם תמיד

כי גם שאני הייתי אז הוא דיבר ובכלל לא הכניסו אותו, יום אחרי שזה שודר הוא כן היה עם אותו הסטנדאפ .. :\ יכול להיות שזה תמיד ככה לא יודעת

הוא שם כל הזמןן זה כן . .

אבל אני יודעת שמצלמים אותו ליום רביעי והפתיע אותי שהיאאמרה שצילמו אותו גם בתכונית של שש בגלל זה שאלתי

חח הוא היה גם בתוכנית של שש בגלל

שראיינו את גל אוחובסקי גם בתוכנית של שש במקום רבע ל9 אז בינתיים שהם החליפו בגדים וכל זה אז הוא הופיע .. הוא מצחיק בטירוווווףףף

LOLYY

New member
שאני הייתי ביום ראשון..

אז גם בהתחלה הוא בא ואמר תודה שבאתם אחרי זה הוא עשה למעלה,למטה פיקס! והלך שלום ואסי נשארו יותר ודיברו איתנו יותר אבל עדיין אני אוהבת אותו ולא חושבת שהוא סנוב בכלל

למעלה