לא יודעת מה איתכם,

the lovely lady

New member
לא יודעת מה איתכם,

אבל יש ריח של חדש באוויר. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה ומה אתם מתכננים לעשות בשנה הזאת? [או שזה מוקדם מדי לדעת.
] ואתם מרגישים התחלה חדשה?
ש - נ - ה - ט - ו - ב - ה - א - נ - ש - י - ם - !

zahav2007

New member
הי מתוקה...

גם את מתחילה שנת לימודים חדשה,לא? איזו כיתה? שיהיה לך המון בהצלחה ותמשיכי לכתוב פה... אבל לא להזניח את הלימודים,הא?
סתם,בטח את מהחרשניות האלו...
יום מקסים שיהיה לך זהב

סילבי 22

New member
למרות שלא תהיי התיחסות אבל מרגישה צורך לפרוק

אתמול כל כך חיכיתי ליום שישי כי היתי זקוקה להמון מנוחה מכל מה שקורה אצלי וקרה בשבוע החולף ובדיוק חצי שעה לפני כניסת השבת דאגו לי שהשבת תהרס וכמו שקרה בדיוק לפני שנה שבגללה החלטתי לא להיות בקשר איתו ורק בגלל שיש לי לב רחום ולאחר שנודע לי שהוא מאוד חולה שמתי את הכעס בצד אפילו לא הודה לי על כך שהתענינתי בו ואתמול שוב התקשר אליי והחליט להתערב בדבר שלא קשור אליו כלל אמרתי לו שאין לו סמכות ורשות להתערב כמו שאני לא מתערבת בחייו הפרטיים אין לו זכות להתערב בשלי אז אספר לכם במי מדובר מדובר באחי הצעיר שחושב שצריך להתערב בכל דבר בגלל שהחלטתי לא לרשום את הבן שלי ברשת של אורט אלא בית ספר פרטי אבל כפוף למשרד החינוך נכון העלות היא גבוה אבל אני רואה בכך רצון עז של בני ללמוד שם וכך היה ואז בלי שום התקשר אליי החל להתוכח עימי אמרתי לו חד משמעית אתה לא אבא של הבן שלי ובטח לא אפוטרופוס שלו תודה לאל על כך אל תתערב במה שלא נוגע לך זו פעם אחרונה שאתה מתערב היה ויכוח מאוד קשה שלבסוף אמרתי לו שמבחינתי אתה כבר לא אחי אם למישהו מפריע צורת חיי אז יש לו בעיה אני מחליטה מה טוב לי ולבן שלי ובסוף ראיתי שזה לא מוביל לכלום והשבת עומדת להכנס פשוט ניתקתי הפון כי נמאס לי שכל אחד חושב להתערב לי בחיי פשוט החלטתי להמשיך בלהנות מהשבת אבל זה הציק לי כי הוא הולך להשפיע לאימי על הרגשות שלה כלומר לבוא ולהגיד לה תראי חולת הנפש הזו לא תצליח לעולם הבן שלה צריך מסגרת פנמיה

the lovely lady

New member
היי סילבי

תראי, אני חושבת שלמרות שהוא אח שלך הוא צריך להתנהג כמו אח כי זה סוג של תפקיד, והוא לא מראה שהוא כלכך מתנהג ככה. לך יש את צורת החיים שלך ואת צורת החינוך שלך ותמשיכי ככה אם היא נראית לך טובה.

סילבי 22

New member
היי לולי ליידי

נכון את צודקת וזו כבר פעם שניה שזה קורה ודוקא ביום שישי הבן שלי בן 15 עלה לכיתה י וכל כך שמח שהוא שם ואני שמחה בשבילו ורק אני מחליטה מה טוב לו ומה טוב לי וזהו אני מאחלת לך הצלחה בלימודים

the lovely lady

New member
לזהב

שנה טובה ומוצלחת... אני עולה לכיתה ח' ותתפלאי אני ממש לא מהחרשניות "האלו" יומקסים שיהיה.

את צודקת../images/Emo13.gif

גם אני מריחה ריח של חדש באויר עברתי דירה היום הייתי בראיון עבודה וככל הנראה התקבלתי וכבר לפני כמה זמן אמרתי שדברים חדשים וטובים עומדים לקרות לי השנה. אז אפילו שיש עוד כמה ימים עד ראש השנה, בכל זאת אני רוצה לאחל לעצמי ולכולם התחלות חדשות ומוצלחות בכל תחום שרק נרצה
עכשיו חזרתי הביתה מהראיון, הבננות שואלות אם התקבלתי ואז הקטנה שלי אומרת לי איזה חיוך יפה יש לך על הפנים והגדולה אומרת לי שהיא שמחה לראות אותי מחייכת כ"כ
אח"כ דיברתי עם אמא שלי בטלפון והקטנה שלי צועקת לה מרחוק "אמא מנהלת אמא מנהלת"

סילבי 22

New member
כמו שבאתי

איזה מקסימות הילדות שלך אני מאחלת לך המון בהצלחה ולמסר אגיב יותר מאוחר שאהיה מרוכזת אומרים משנה מקום משנה מזל אז באמת המון בהצלחה לך

למעלה