לא יודעת למה...

roger

New member
לא יודעת למה...

אני באמת לא יודעת למה ומה קרה שפיתאום אחרי שדיברנו פה הרבה, והתכתבנו בהודעות כמעט כל היום פיתאום אתה לא מדבר, לא שולח הודעה לפה, לפלאפון כלום. כשהכרנו פה זה היה נחמד כזה , סתם מדברים עם מישהו מ-icq, אח"כ לאט לאט גילינו אתה ואני שאנחנו דומים ממש דומים, אותם תחומי עניין, אותם אהבות ואותה הנוסטלגיה..התחלנו להתכתב גם בהודעות , פחדנו עדיין לדבר בטלפון כי בכל זאת אנחנו שני זרים שהכרנו בעולם וירטואלי.. הקשר נהיה יותר חזק, אני מרשה להגיד שזה מצד שנינו, אמרת לי אפילו שכשיצאת עם מישהי הרגשת שאתה מפספס משהו..אותי..הדבר היחיד שהשתנה מאתמול שסוף סוף הצלחתי לשלוח תמונה. אז ראית מי עומדת מאחורי כל ההודעות, המילים היפות..מי בעצם דומה לך. אני לא אדם שמחמיא לעצמו בדר"כ, אבל אני לא כזאת נוראית, שאי אפשר לדבר איתה או משהו. להפך אפילו אני מוכנה להגיד שהתמונה הייתה בכלל לא רעה. אבל זה לא חשוב עכשיו, אלא העובדה שפיתאום אתה מתעלם, לא שולח הודעות, לא מגיב להודעות.. תראה, אם אתה לא היית כזה חשוב לי לא הייתי כותבת כאן את זה. למרות שיש לי את המספר שלך, וחלק אמרו לי להתקשר לדעת איפה אני עומדת, אני לא אתקשר, כדי לא להפריע. אבל רק רציתי שתדע (כמו השיר של עוזי חיטמן-אני יודעת שאתה אוהב אותו), שאתה חשוב לי, ושאם יש משהו שאני צריכה לדעת בבקשה תגיד לי אותו.

black ross

New member
אם שלחת לו אתמול אז.....

יכול להיות שהוא בכלל לא מתכוון להתעלם אלא רק קצת עסוק? חלילה משהו קרה ובגלל זה הוא לא חזר אלייך ? או שלא חשבת על זה ? בכל אופן אני מקווה בשבילך שהכל יסתדר ....... שיהיה לך רק טוב

roger

New member
תודה :)

לא יודעת מה לעשות, יש לי את הפלאפון שלו, אבל אני לא יודעת אם להתקשר כדי לבדוק באמת שמשהו קרה, שזה לא יישמע מסכן כזה מצידי שכאילו אני לא מבינה רמזים. מה שאני פשוט רוצה זה לדעת איפה אני עומדת ומה באמת קרה.

למעלה