שלום תאיר
בנאי לא יכול לבנות בניין מהחומרים שאין ברשותו צייר לא יכול לצייר ציור מהצבעים שאין ברשותו אדם אינו יכול להיות ממה שחסר לו, אין לו או אינו יכול אדם יכול להיות רק ממה שיש לו וממה שהוא יכול לפעמים נדמה שזה לא הרבה, אולי אפילו לא מספיק היה פעם איש חכם מאוד שגילה אמת גדולה על העולם וטבע האדם והיה הולך ומלמד את האנשים שהתקבצו סביבו יום אחד ביער שאלו אותו תלמידיו האם הוא אכן מלמד אותם את כל מה הוא יודע? את כל מה שגילה? הוא לקח בידו חופן עלים מהאדמה ואמר "העלים הפזורים ברחבי היער הזה הם משל לאמת הגדולה אותה גיליתי, אמת כל כך עמוקה, מהפכנית ומחוללת שינוי עד שאין אדם יכול למוסרה לאחר, על כל אדם מוטלת החובה והזכות לגלות את האמת הזו בעצמו, חופן העלים שאני מחזיק בידי הם משל לידע אותו אני מלמד אתכם, אכן מול האמת הגדולה זהו המעט שבמעט, אך אני יכול להבטיח לכם, המעט הזה הוא כל מה שאתם צריכים על מנת לגלות בעצמכם את האמת הגדולה" תאיר יקרה, מה שיש לך, מי שאת, לפעמים נראה כמו המעט שבמעט, אך אני יכול להבטיח לך, המעט הזה הוא כל מה שאת צריכה על מנת לגלות בעצמך את התאיר הגדולה. מי את תאיר? מה יש לך שהוא רק שלך? במה את טובה? מהם החוזקות שלך? במה מתבטאת העוצמה שלך?