לא יודעת כבר מה לעשות...

לא יודעת כבר מה לעשות...

מאתמול אני סובלת מכאבי בטן איומים, כל האגן שורף לי מבפנים. התחילו דימומים למרות שאני על גלולות, ובנוסף לכל - יש לי מבחן ביום ד' מועד ב'...!! אני מתפתלת מכאבים ולא מסוגלת לצאת מהמיטה...

yaelma1

New member
מצטרפת להמלצתה של ליהיs

להגיע למיון וכמה שיותר מהר. הבריאות שלך חשובה יותר מכל המבחנים אז קדימה לכי טפלי בעצמך. רפואה שלימה

בהחלט למיון !

עזבי עכשיו מבחנים ולימודים, הכי חשוב שתרגישי טוב. מקווה שנסעת ונבדקת ושהכל בסדר עד כמה שניתן

מקווה שהלכת למיון

ואת מרגישה טוב יותר . ושהמבחן לא יטריד אותך, הכי חשוב הבריאות !!!!!!

ר ו מ י ה

New member
מעיני יקרה ../images/Emo24.gif

מקווה שאת כבר חשה יותר טוב אנא השמיעי אות חיים דואגים לך פה

אני חיה ונושמת...

אתמול עברתי זוועות אמיתיות, בסופו של דבר החלטתי לא ללכת למיון. הבנתי שבסה"כ לא יהיה להם משהו "מיוחד" לבשר לי, פרט לעובדה שכדאי שאחליט לבצע ניתוח. היום ביקרתי אצל גניקולוג ששוב אמר - אין יותר מדי אופציות עם מחלת האנדומטריוזיס. "תלכי על ניתוח או על משככים". אף אחד לא מבין שמשככי כאבים הפסיקו לעזור לי מזמן... נמאס לי שאחת לכמה שבועות הכאבים והעייפות הנוראית מצליחים לשתק אותי ולרתק אותי למיטה לכמה ימים...

ר ו מ י ה

New member
מעיני ../images/Emo24.gif

מצטערת על הכאבים האיומים שחווית ומקווה שתחזרי לאיתנך במהרה. מאחלת לך המון הצלחה מחר במבחן

אצלי המבחנים עוברים בשלום

כשאני לא ניגשת אליהם....
. החלטתי שאני לא מסוגלת כרגע ללמוד, צריכה לעשות שוב חושבים לגבי מה הלאה. אני יודעת שאני עושה לעצמי הנחות כרגע עם הלימודים, אבל כנראה שאני זקוקה להן כרגע כדי להשלים עם העובדה שיש לי אנדומטריוזיס, ולקבל את עצמי כמו שאני, עם המגבלות.

נעמי 17

New member
מעייני- בדיחה

מכוון שתהליך שטיפת הריצפה מעורר אצלי מלבד גועל וכעס בלתי נשלט, גם כאבי אגן מעצבנים, אמא שלי החליטה לממן לי עוזרת. אבל מה- לא פשוט למצוא אחת באזור שאני גרה שאין לה דרישות הסעה, מחיר מופקע ושגם תחזיק מעמד עם כל להקות החתולים שלנו. ועל תהלוכת העוזרות שלא החזיקה מעמד לא ארחיב כאן,,, אבל הייתה אחת מיוחדת שהשאירה עלי רושם בלתי מחיק: אני: תראי, אני לא ממש מסודרת וזה גם בית לא נקי לכן אני צריכה עוזרת היא: אין בעיה, אנחנו נעבוד ביחד? את תסדרי ואני אנקה? אני: אני אומרת לך מראש שאני לא יכולה לעבוד במקביל איתך כי קשה לי מאוד להרים דברים כבדים. היא: את בהריון? אסור לך להרים?: אני: לא אני לא בהריון , יש לי בעיה רפואית. אה, אה, כן טוב, היא מגמגמת, אם את מוגבלתזה סיפור אחר. ולא ראיתי אותה מאז. אז סוף סוף קיבלתי הגדרה,,,, מוגבלת

נעמי 17

New member
אם הייתי מספרת בביטוח לאומי

על כל האבחנות והתובנות שנגרמו מהאנדו, כבר מזמן הייתי במוסד סגור למוגבלים בלבד.

למעלה