לא יודעת כבר לבכות..

תרנגולת

New member
לא יודעת כבר לבכות..

היום ניסיתי לבכות.. הדמעות כבר יוצאות מעצמן לפעמים.. פשוט.. לבכות ממש.. בכי משחרר כזה, להוציא את הדמעות הכואבות מתוכי.. אני כבר לא יכולה. אני לא מצליחה.. בכיתי בכל הכוח, ניסיתי להוציא. זה היה בכי חנוק, הוא יצא קצת ונעצר.. הוא לא נשפך, הדמעות רק טיפטפו קצת, לא זרמו.. אני לא יודעת כבר איך בוכים.. איך נשפכים על הכרית, מתחת לשמיכה.. אני יכולה להתכרבל, לשים את הראש על הכרית, ותזלוג לי דמעה אחת, אולי שתיים או שלוש.. תרד על הצוואר.. עד האוזן.. תשרוף לי בעיינים, תכאב.. דמעה קטנה.. שלא תיקח את הכאב איתה, ולא תביא הקלה.. אני רוצה להשפך, והוציא.. שיצא קצת מהכאב עם הדמעות האלה.. אבל אני לא מצליחה. רק תופסת חזק חזק בראש שלי, שיכאב קצת.. שאני ארגיש משהו, שאני ארגיש איזה שינוי.. קצת בועטת בקיר.. אני לא זוכרת איך מוציאים באמת.. המילים.. לא תמיד עוזרות, ולא תמיד עוזרות מספיק.. זוכרת רק איך מכאיבים לי.. עוד יותר.. כדי להרגיש משהו אחר.. אני כבר שכחתי מה עושים עם כל מה שיש בתוכי.. איך זה יוצא? איך זה הולך? איך משתחררים קצת? כבר שחכתי.. אני עכשיו יודעת רק איך חונקים את הדמעות בגרון..איך מחזיקים אותן בפנים.. איך שומרים אותן לעצמי. יודעת רק להציא דמעה אחת.. שתיים.. אני זוכרת איך מוציאים דמעות.. אבל שכחתי איך לבכות. תרנגולת.

***סימי***

New member
תרנגולת יקרה אני קוראת כבר יומיים כ

ל מה שרשמת כאן ואת כזו רגישה ועדינה אני כבר מרחוק בלי להכיר אותך אוהבת אותך . מותר לבכות כשעצובים אך לפעמים הבכי לא יוצא כי מרוב שקשה ועצוב פשוט הוא נחסם זה קורה! אני מכירה היטב את התחושה. אז אם בא לך לדבר אני כאן אנחנו אמנם לא מכירות אני יודעת אבל את יכולה להרגיש סופר פתוחה איתי שלך סימי

תוגי שלי...

חושבת כבר המון זמן מה לומר לך...איך לעודד ולו במעט. מקווה שאת רואה אותנו...ומקווה שתכתבי משהו. הדמעות הללו...החונקות מבלי לצאת ומבלי לאפשר לאויר להכנס.. הבכי התקוע שמכאיב כל כך על הנשמה ולא מוכן לוותר אפילו במעט... כל כך מבינה על מה את מדברת. יש תקופות שאני לא מפסיקה לבכות...גם כשאני לא רוצה ומנסה לעצור בכל הכוח. ועומת זאת...יש תקופות שאני כל כך רוצה לשחרר...להוציא...משהו. וזה כמו להקיז דם. מכווצת את הראש...את הגוף..את הנשמה...בתקווה שמשהו...משהו יצא וישתחרר. אבל לא. תקוע. אין כניסה ואין יציאה. רק רוצה לאמר לך...שזה לא שאת שכחת איך לבכות. זה הדמעות ששכחו להן איך לצאת...איפה היציאה...ושמותר לפעמים גם לבכות. מה אומר לך? אולי נסי לחפש לך משהו שגורם להן לצאת...שיר יפה שאת אוהבת נורא...משהו שאת יודעת שפשוט משחרר אותן. וגם אם זה לא ממש עובד...הסתפקי בכתיבה. או שאולי עשי ``כאילו``...לפעמים גם רק דמעות בודדות משחררות קצת מהכאב. אתמול כל כך רציתי...הצטרכתי...כאבתי ולא ידעתי מה לעשות. הסתכלתי לי בתמונות...קראתי דברים שכתבתי ממש אחרי...כשעוד כתבתי. אבל לא עזר כלום. כמעט ועשיתי משהו...אבל ידעתי שזה לא יעזור והסתפקתי בקריאה של משהו ישן כי גם לכתוב ממש אני כבר לא יכולה. רציתי כל כך להרגיש את החיבוק...הריח...התחושה המוכרת הזו. וידעתי שאם זה היה הכל היה משתחרר. אבל זה לא היה. לא יודעת למה אני מספרת לך את זה. אולי כי אני יודעת שאת מבינה את ה...מצוקה הזו. ואולי כדי שתדעי שאת לא לבד וגם לי יש את ה``דפקט`` הזה. אבל אני מקווה שזה יחלוף מתישהו. גם לך וגם לי. אוהבת אותך בוכה או צוחקת. שרה או מחייכת. תמיד ובכל מצב. אני.

תרנגולת

New member
8-(

כתבת את הדברים הכי נוגעים.. מאיוש.. אני אענה אח``כ. פשוט לידים שלי יש כוח רק לדפוק על המקלדת ולגבב כל מיני שטויות ואותיות.. בלי יותר מדי קשר אחד לשני או למציאות. ולראש אין כוח לחשוב. ולרגש לדבר. רק להגיד לילה טוב. ושאני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך..

תרנגולת

New member
..

שום דבר לא גורם להם לצאת.. אתמול הם היו עוד יותר כואבות.. ובכלל לא יצאו.. כתיבה לא עוזרת.. ושירים לא עוזרים.. כלום.. זה טוב.. תספרי לי את הדברים האלה. אולי ה``דפקט`` זה בגנים. בין אחיות.

מאיה ותוגי, אתן לא לבד

כולנו כאן איתכן אוהבות ומוסרות מליין חיבוקים. גם לי יש אותה בעיה עם הדמעות, אבל אתמול כל מה שקרה בפורום, גרם לי לבכות בפעם הראשונה באמת אחרי מליין טלאפים שנה של חנק וצורב בלב ובגרון. ואתמול באמת יצא לי לשחרר כל כך הרבה דמעות ובכי. בכיתי ובכיתי בלי סוף, ללא שליטה או יכולת להפסיק, לבסוף גם המלחתי בעזרת הצאט להפסיק גם אותן, כי זה היה כבר בהגזמה. אבל מה זה כלללללללללללללל כךךךךךךךךךךךךךךךךך שיחרררררררררררר ויש לי עוד עצה בישבילכן, שאם כל העצות שמאיה נתנה לא יספיקו, וזה לקחת איזה סרט טוב, משהו מרגש או כואב, העיקר שיגרום לדמעות לרדת, ותאמינו לי שכבר אז לא תיהיה בעיה וכל שאר הדמעות יזרמו כמו נהר שהתפרץ. מקווה שזה יעזור, ואם לא תצליחו אחרי הכל, אנסה לחשוב על עוד משהו. אוהבת אותכן ומחבקת אותכן חזק חזק(תיזהרו שלא להימחץ) שלכם כאן תמיד(כל עוד אני חיה, כי הרי החיים גם כן זמניים, כמו כל דבר שבעולם הזה), ואל תהססו לעולם לכתוב לי כי אתם כל כך יקרים לי שאעשה כל שביכולתי לעזור ולתמוך תמיד.

אל תגידי את זה!!!!!!!!!!

בא לך לבוא לצאט, לספר לי מה קורה חמודה. אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מרשה לך בשום פנים ואופן שתגידי או תחשבי ככה. כי זה כל כך לא נכון חמודה שולחת לך מליין חיבוקים, וגם את ידי לעזרה. ספרי לי נשמה, כאן או בצאט, מה אוכל אותך מבפנים. שלך לתמיד וזה כולל את עכשיו אני פה בשבילך

תרנגולת

New member
אני נושמת אויר..

שהוא לא בשבילי.. אני אוכלת אוכל.. שהוא לא בשבילי.. אני עושה רעש- כשאחרים צריכים שקט.. אני בכלל.. לוקחת יותר מדי זמן ואנרגיות מאחרים. מגיע לי למות.

למעלה