לא יודעת כבר האמת...

לא יודעת כבר האמת...

יש לי כל כך הרבה בעיות בחיים, שאני לא מעוניינת לשתף. אבל מה מה שאני כן מעוניינת לשתף זה- שמאוד קשה לי והייתי אצל פסיכולוגית, אבל באתי בסערת רגשות הביתה ממנה-כי היא אמרה לי דברים ממש קשים ודברים לא נעימים שקשה לשמוע ועוד על הפגישה הראשונה. זה גרם לי לחשוב הרבה והחלטתי שאני בשלב הזה לא מעוניינת ללכת לשום ייעוץ פסיכולוגי או פסיכיאטרי. כמו שכתבתי-מאוד קשה לי, אני לא יודעת מה הדבר הטוב ביותר בשבילי, אני מתחילה לאבד את השפיות, ומתכוונת לכל מילה לצערי.
בנוסף, ארצה לשאול אתכן-אתכם שאלה שעוברת לי בראש הרבה זמן ולא יודעת את מי לשאול..
מה זה אומר לכן כאשר אב מסתכל בחשאי על בתו הקטנה מתקלחת למשך מספר חודשים, כאשר הבת שמה לב לכך בהדרגה אבל לא יודעת מה לעשות עם זה-מפחד? זה נחשב להטרדה? זה לא נחשב בכלל? זה סתם משהו קטן חסר משמעות? תודה מראש...

את מדברת על הטרדה מינית

וכדאי שתפני לפורומים ולאנשים שמטפלים בזה. יש לך את הקו שלהם 1212 אם אני לא טועה. פני אליהם לייעוץ, זה הדבר שאני מציעה לך.

לקשמי

New member
1202*

כמו כן, אני ממליצה בחום, על אתר מקום. שכשמו, הוא באמת המקום לשוחח ולקבל תמיכה בדברים מהסוג הזה.

magenta73

New member
זה לא משהו חסר משמעות

בעיקר אם זה שם את הילדה במצב של פחד. נאמר לך פה לאן לפנות, בנוסף אני ממליצה לך להמשיך עם הטיפול. יהיה קשה בהתחלה, אבל לבסוף זה ישתלם.

אם זה גורם לה לפחד-

ונראה לא לעניין מבחינתה וטוב שכך- כן, מדובר בהחלט בהטרדה ויש לכך משמעות רבה. אני רואה שכבר דאגו להפנות אותך למקומות שיעזרו בעניין. לגבי הפסיכולוגית- לפעמים אנחנו שומעים דברים שלא רוצים לשמוע, בהתחלה זה בום גדול בלב, אבל אם תתני לעצמך זמן להבין, להפנים על מה היא דיברה, אולי תסכימי עם חלק מהדברים, אולי תביני טוב יותר.

למעלה