לא יודעת איך לשחרר.
תהופוכות שלמות עברו מאז כתבתי כאן לאחרונה.
צורך עז לכתוב, לשתף ולהוציא הכל בלי מחסומים של "תהיי חזקה, החיים ממשיכים" וכו'
כמה חודשים אחרונים קשים מאוד....
הפלה טבעית אחרי היריון של חודש... אשפוז של כמה ימים...
ואם חשבתי שזה קשה... אז החודש ה אחרון הוא ה-כי קשה
אששפוז וייסורים קשים של אמא הרדמה והנשמה ושבועיים וחצי בטיפול נמרץ עד הסוף המר והיא יצאה משם ללא רוח חיים.
והרוח חיים שלי? כתושה לאבק שעף ברוח.
מה הקשר אני שואלת? מה קשור היא מתה לי עכשיו? עם כל התוכניות שבנינו...כל מה שעוד לא הספקתי ללמוד ממנה
כ"כ הרבה שאלות ואין לי את מי לשאול כי כולם אומרים לי להיות חזקה. כולם אומרים לי לאמא טוב עכשיו כולם אומרים לי שאני צריכה להיות שם בשביל אבא שלי..
אבל אני ליכולה לעשות אעת זה אני לא יודעת לעשות את זה לא הפסקתי ללמוד ממנ ה כ"F הרבה דברים
ועוד בשיא טימטומי רבתי איתה כשהיא הרגישה א טוב... אני שונאת את עצמי למה זו היא ולא אני?
היא כ"F טהורה טובה חכמה יפה אצילית עדינה כל מה שאני לא...
אני בוכה רק כשאני לבד... כי אסור יותר לבכות
אני רוצה להיות לידך אמא אני רוצה שתחבקי אותי שתדברי אליי שתאהבי אותי כמו שרק את יודעת
ואף אחד אחר לא בעלי ולא אבא שלי ולא דודים ולא דודות יכולים לאהוב אותי ככה בלי שום תנאי ולו הקטן יותר כל החרא שהעברתי אותך בחיים שלי ועדיין היית גאה בי ואהבת אותי לא משנה מהואין לי עוד שומדבר כזה בעולם אמא וזה כואב לי כואב לי כמו שאני לא יכולה לתאר אין מילים בעולם שיוכלו לתאר את הכאב הזה
אני רוצה לשמוע אותך אני רוצה לראותאותך אני רוצה לחבק אותך.
אני לא יכולה יותר לחלום את הסיוטים האלה שוב ושוב כל לילה מחדש את מתה בחזרה בדרכים שונות אני לא מצליחה לדמיין את זה אמא אני לא מצליחה לדמיין שאת לא כאן יותר
אני לא מצליחה לישון וכשאני ישנה זה כזה גרוע....
בבקשה תעירו אותי מהסיוט הזה
תהופוכות שלמות עברו מאז כתבתי כאן לאחרונה.
צורך עז לכתוב, לשתף ולהוציא הכל בלי מחסומים של "תהיי חזקה, החיים ממשיכים" וכו'
כמה חודשים אחרונים קשים מאוד....
הפלה טבעית אחרי היריון של חודש... אשפוז של כמה ימים...
ואם חשבתי שזה קשה... אז החודש ה אחרון הוא ה-כי קשה
אששפוז וייסורים קשים של אמא הרדמה והנשמה ושבועיים וחצי בטיפול נמרץ עד הסוף המר והיא יצאה משם ללא רוח חיים.
והרוח חיים שלי? כתושה לאבק שעף ברוח.
מה הקשר אני שואלת? מה קשור היא מתה לי עכשיו? עם כל התוכניות שבנינו...כל מה שעוד לא הספקתי ללמוד ממנה
כ"כ הרבה שאלות ואין לי את מי לשאול כי כולם אומרים לי להיות חזקה. כולם אומרים לי לאמא טוב עכשיו כולם אומרים לי שאני צריכה להיות שם בשביל אבא שלי..
אבל אני ליכולה לעשות אעת זה אני לא יודעת לעשות את זה לא הפסקתי ללמוד ממנ ה כ"F הרבה דברים
ועוד בשיא טימטומי רבתי איתה כשהיא הרגישה א טוב... אני שונאת את עצמי למה זו היא ולא אני?
היא כ"F טהורה טובה חכמה יפה אצילית עדינה כל מה שאני לא...
אני בוכה רק כשאני לבד... כי אסור יותר לבכות
אני רוצה להיות לידך אמא אני רוצה שתחבקי אותי שתדברי אליי שתאהבי אותי כמו שרק את יודעת
ואף אחד אחר לא בעלי ולא אבא שלי ולא דודים ולא דודות יכולים לאהוב אותי ככה בלי שום תנאי ולו הקטן יותר כל החרא שהעברתי אותך בחיים שלי ועדיין היית גאה בי ואהבת אותי לא משנה מהואין לי עוד שומדבר כזה בעולם אמא וזה כואב לי כואב לי כמו שאני לא יכולה לתאר אין מילים בעולם שיוכלו לתאר את הכאב הזה
אני רוצה לשמוע אותך אני רוצה לראותאותך אני רוצה לחבק אותך.
אני לא יכולה יותר לחלום את הסיוטים האלה שוב ושוב כל לילה מחדש את מתה בחזרה בדרכים שונות אני לא מצליחה לדמיין את זה אמא אני לא מצליחה לדמיין שאת לא כאן יותר
אני לא מצליחה לישון וכשאני ישנה זה כזה גרוע....
בבקשה תעירו אותי מהסיוט הזה