לא יודעת איך לומר לך

magicprincess

New member
לא יודעת איך לומר לך

טוב אז ככה...לפני 4 ימים הכרתי בחור מקסים בסדנא...דיברנו הרבה והיה ממש נחמד...אבל מחר הוא נוסע לאפריקה לעבוד...ואני לא הצלחתי להביא את עצמי לתת לו את הטלפון ולהגיד לו שיתקשר אלי כשהו חוזר...למה זה קורה?? תמיד שפוגשים מישהו באמת טוב ונחמד הוא נוסע ואין סיכוי להתחיל משהו. זהו כנראה עוד סוף בלי התחלה. והשאלה היא איך מוצאים אותו עכשיו??

kobi.miz

New member
אני יודע מה לומר לך magicprinc

אני לא נוסע לחו``ל הרבה ככה שלא תהיה לך בעיה איתי וגם אם אני אסע את תבואי איתי

magicprincess

New member
תודה רבה

קודם כל תודה רבה על ההצעה...אבל תשמע אני לא יודעת עליך כלום...אבל יש לך את האימייל שלי אז תכתוב לי

חיים30

New member
השגת טלפון

ידידה שלי נתקלה לפני שבוע במקרה דומה, בו הבחור יצא למילואים. אמרתי לה להתקשר לאנשים מהפורום בירושלים בו היינו, ובצורה מאוד מפותלת,במשך 4 ימים (יו``ר פורום ועוד משתתפת) היא השיגה את המשפחה המאמצת שלו (הבחור עשה עלייה לישראל ונע בציר ירושלים אילת) ליד אילת.ואכן, שלשום היא סיפרה לי כי היא דיברה איתו בפלאפון בזמן שהותו במילואים, אז יש תקווה. תנסי דרך מכרים שהשתתפו בסדנא, אנשים שעימם הוא הגיע,המארגנים וכד`.

nir.b

New member
מצטער

פעם היתי במצב דומה מאוד , ופישלתי בגדול . אז תאמיני לי , שממני את האחרונה שצריכה עצה ...

magicprincess

New member
לא עצה

לא ביקשתי עצה...מה כבר יש להגיד במקרה כזה...אם זה הגורל אז נפגש שוב...זהו בנתיים צריך לחפש מישהו אחר

למעלה