בעיטה בבטן
New member
לא יודעת (אולי ט )
פשוט .
התחלתי תהליך אשפוז בתל השומר . (אני רק בהתחלה , אינטייק רק עוד 3 שבועות .... )
אני לא באמת רוצה להתאשפז . אני לא באמת רוצה כלום .
כדורים חדשים שנותנים לי את הכמה שעות לישון בלילה . מבחינתי לא מספיק . אני כל כך אוהבת לישון שחבל שזה לא מרדים אותי ליותר שעות .
אז אני כבר לא מתפרצת כמו הר געש . ויש לי שליטה על משפטים שיוצאים לי מהפה . כבר לא גולש לי החוצה כמו שהחודשיים האחרונים היו.
והרבה מצטערת על כך . כי אני כל כך חשופה עכשיו . ולכל אחד יש זכות לשאול מה הכנסתי לפה .
אני הולכת לטיפול . אבל לא רוצה . שזה הזוי . כי שנים רציתי כל כך את השעתיים השבועיות האלה . הרגשתי שזה מציל אותי .
כרגע אני בעיקר לא מרגישה . לא רוצה .
לא יודעת מה יכול להציל אותי . אולי אולי אולי אני תוהה לעצמי אין מה להציל ?!!!!!
אני כותבת בעיקר כדי להוציא קצת אמת מתוכי כי אני מרגישה שאני לא באמת יכולה לעשות את זה ביומיום . יש כל כך הרבה ציפיות ממני . האמת זה לא כזה הרבה , אבל זה מרגיש ככה . שכולם רוצים שאני אבחר כבר לחיות .
לא יותר מדי . רק לרצות לחיות .
וזה מרגיש לי כמו מעמסה ענקית . משימה בלתי אפשרית .
היום אני הולכת לעבוד אחרי שבועיים שלא זזתי בערך . ככה בקטנה , פעם , פעמיים בשבוע .
וזהו . זה המון מילים בשבילי .
פשוט .
התחלתי תהליך אשפוז בתל השומר . (אני רק בהתחלה , אינטייק רק עוד 3 שבועות .... )
אני לא באמת רוצה להתאשפז . אני לא באמת רוצה כלום .
כדורים חדשים שנותנים לי את הכמה שעות לישון בלילה . מבחינתי לא מספיק . אני כל כך אוהבת לישון שחבל שזה לא מרדים אותי ליותר שעות .
אז אני כבר לא מתפרצת כמו הר געש . ויש לי שליטה על משפטים שיוצאים לי מהפה . כבר לא גולש לי החוצה כמו שהחודשיים האחרונים היו.
והרבה מצטערת על כך . כי אני כל כך חשופה עכשיו . ולכל אחד יש זכות לשאול מה הכנסתי לפה .
אני הולכת לטיפול . אבל לא רוצה . שזה הזוי . כי שנים רציתי כל כך את השעתיים השבועיות האלה . הרגשתי שזה מציל אותי .
כרגע אני בעיקר לא מרגישה . לא רוצה .
לא יודעת מה יכול להציל אותי . אולי אולי אולי אני תוהה לעצמי אין מה להציל ?!!!!!
אני כותבת בעיקר כדי להוציא קצת אמת מתוכי כי אני מרגישה שאני לא באמת יכולה לעשות את זה ביומיום . יש כל כך הרבה ציפיות ממני . האמת זה לא כזה הרבה , אבל זה מרגיש ככה . שכולם רוצים שאני אבחר כבר לחיות .
לא יותר מדי . רק לרצות לחיות .
וזה מרגיש לי כמו מעמסה ענקית . משימה בלתי אפשרית .
היום אני הולכת לעבוד אחרי שבועיים שלא זזתי בערך . ככה בקטנה , פעם , פעמיים בשבוע .
וזהו . זה המון מילים בשבילי .