לא יודעת..... [אולי טריגר]

לא יודעת..... [אולי טריגר]

לא יודעת מה אני עושה כאן, מצד שני אין ברירה מצד שלישי אני לא יודעת אם אצליח ככה.... שורפות לי העיניים מבכי, מבפנים שורף הרבה יותר אני שבורה והחלאה הזה מנסה לשבור אותי עוד יותר, איזו תמימה אני דאמט. באתי בגישה אחרת, כנועה, בוכה, מפורקת, כנה - כנה כפי שלא הייתי ever אני חושבת- הכל אמרתי, גם על העישונים והריטלין ובמטרה שיעזרו לי כי אני הולכת לסבול, מה זה עוזר להגיד הכל.... ובסוף משתמשים בזה לרעתי.... והזונדה כבר לא מזיזה לי, אבל לא נותמנים לי לקום מהמיטה, אני מרגישה שאני לבד ובא לי לצרוח לשמיים, הכל סוגר עליי, הדבר היחיד שנותר לי, כי על הכל, על כל הבריחות שלי אני מוותרת כשאני כאן - אין יותר במה לטשטש את הכאב, אין. מה שמעט מרגיע זה הסיגריות וגם זו נחמה קטנה אבל גם את זה לוקחים לי ואני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ובא לי רק .... שזה ייגמר כבר.... שהכל ייגמר...... כואב מדי. מתיש מדי. מפחיד מדי. חושך. חושך..... הצילו. ואיך אני במצב כלכך מפורק בעיקר נפשית ואני כאן בחדר בלי שאף אחד ייגש, ישאל, כלום.... רק דואגים לדבר איתי על חוקים וכללים ושיתוף פעולה. לא יעזור כמה אני אשנה גישה, כבר יש עליי דעה מגובשת. וידעתי, ידעתי שהוא ינסה לשים לי רגל ולשבור אותי. אין לי כוח, אין לי כוח. לפחות כאן אני משוחררת מאימת הבולמוסים, אני עייפה מהם, אני שונאת אותם, אני רק רוצה שקט, רק שקט ולנשום, כי אני נחנקת..... אני לא יודעת מה יהיה איתי, אני לא יודעת. אני מפחדת. לא יודעת איך להיות עם עצמי מבלי להשתגע, לא יודעת למה כל הזמן לא טוב לי..... ולא יודעת מה לעשות כדי שתבוא הקלה. אני כלכך מיואשת שאני כבר לא מצליחה להאמין בכלום. נחלשתי, דעכתי, אבדתי ואיבדתי. נמאס לי מעצמי ומכל המלחמות שאני מנסה להלחם בו זמנית והכל מעורער ומערער אותי ואני לא יודעת, כלום, כבר לא יודעת כלום. לא יודעת לשחרר. הכל מפחיד אותי. אני צועקת מבפנים ואף אחד לא שומע.......... אף אחד לא שומע..................
אולי אני באמת אבודה כבר. אולי לא נשאר מה להציל. ולמה ואיך להמשיך.... כשאני לא מוצאת טעם..........???? אני רואה הכל שחור, אני לא רואה את עצמי מצליחה להיות חלק מהחיים האלו, אני באמת לא רואה את זה

ט׳

תזכרי שהוא לא אלוהים- גם אם הוא בטוח בהיותו כזה... זה מה שאני עשיתי כשעמדתי מולו בתקופות שפל והתחננתי על חיי שהוא סירב לעזור לי לאחות ביד מאומנת (אם יש לו כזו מתחת לכסות שלא שלו...). את צריכה את האיזון הראשוני כדי לאפשר לך אחר כך ללכת בשביל קצת יותר שפוי שבו תהיה לך פניות להבין למה הכול חשוך, למה קל יותר להרים ידיים מאשר להילחם על החיים שלך. אחר כך תוכלי להבין את הצלקות (לא כולן) , הן הפיזיות והן הנפשיות. ואולי יום אחד תצליחי לסלוח לעצמך כי בלעדיך אין לאן להמשיך. לא יודעת אם זה חלום או אפשרי בגדר המציאות אבל אולי לאפשר לעצמך לקחת צעד אחורה ולבקש לעצמך קצת שקט לפני הסערה/המלחמה שלך להמשך החיים ולא לעבור לידם. ואם תצליחי לגלות את הדרך לעשות זאת- בבקשה תספרי כי גם אני צועדת לידם כשיש כוח ללכת כי ברוב הזמן יושבת על אם הדרך בתקווה שמישהו יגאל אותי וברגעים אלו המוות היא אופציה אפשרית (כרגע רק בגדר חלום...). יכולה לכתוב לך- שמכירה את התחושה של הריקנות שבא לך לצרוח כדי לפלח את הדממה מסביב כשבפנים הכול כל כך כואב ואין דרך לדבר או לשחרר את הכאב (כי אין מי שיבין-לא שאני בעצמי מצליחה להבין). תעזרי לעצמך לקחת צעד קדימה, לאט לאט)... לא יודעת אם רות עוד שם אבל עבורי היא הייתה אוויר לנשימה....

אוף.... את באמת מבינה.....

ומתוך המצב ההזוי הזה אני רוצה להגיד לך ש... כן הרגשתי לרגע נחמה שלא אומרים לי ישר שאני לא בסדר ושעוד מישהי יכולה להבין ואני יודעת שלא משנה מה אעשה.... גם לו וגם [דרכו ודרך ההסטוריה הארוכה שלי וכל ההתנגחויות בעבר] לצוות כאן, לחלקו ושוב- דרכו - נאמרו מספיק דברים עליי ועל נפלאותיי וכמה אני קשה ובלה בלה ובטח עוד מליון שאני לא יודעת אבל מרגישה. ואני עם צרבת ולקחו לי אפילו את המאלוקס ו...... די... אני עייפה, אני לא מצליחה להיאחז בכלום כרגע וגם לא לנוח, אני רק מפחדת כל הזמן, הראש שלי משגע אותי, הזמן נמשך כמו נצח אבל אין בכלל נצח, רק נצח של כאב ואני אולי משלה את עצמי..... כי אני לא מרגישה שנשארו בי כוחות בכלל............ רות.... הלוואי הלוואי, היא לא כאן ואם היא הייתה היא בטוח הייתה מרגיעה אותי מעט, או לפחות מתייחסת.... ובא לי לשבור את הכלים ולצאת לעשן. ולא אני לא עושה את זה. אז יושבת כאן ובוכה. אם רק יכלתי לישון.... אם רק. אני רוצה לשלוח לך חיבוק, אם אני זוכרת נכון כתבת לי שהיינו מאושפזות יחד?? אז תכתבי לי באישי. ותודה יקרה, באמת, אבל עזבי אותי כרגע..... את מדאיגה אותי גם, כי את סובלת וכואבת ו.... ומה...? מה עוזר לך....? אוף, הלוואי והיו לי כוחות לחזק אותך איכשהו אני מפורקת בעצמי...... חיבוק גדול ותשמרי על עצמך..... [אני מפחדת לא לגלות... ושאין מה ומי שיגאל... ומה עושים עם הפחד הזה......]

netushit

New member
....

לגבי רות... שהייתי מאושפזת באזור אוגוסט, היא שברה את המרפק וגם לצערי לא זכיתי לראות ולדבר איתה לפני השחרור, כי במהלך האשפוז עם כמה שהחזות החיצונית שלה קשוחה וקרה...מבפנים היא מאוד רגישה וחמה. ישבתי איתה לשיחות של מעל שעה בהשגחות, אף על פי שלא הייתה הקייסית שלי והיא פשוט הייתה מדהימה, היה לי נורא קשה שלא יכלתי לעשות איתה סוג של קלואז׳ר..

אנחנו שומעות.. הוא לא מנסה לשבור אותך, יש לו דרך מאוד "מיוחדת" להעביר מסרים. אני בטוחה שהקשה של הזמן הראשון יהיה קצת יותר קל את חייבת חייבת חייבת להישאר שם את יודעת את זה מחבקת חזק חזק. וביום שלישי כשאגיע לדיאטנית תקבלי חיבוק אמיתי:)

יקרה

זו תקופה. היא לא תהיה ארוכה. את צריכה לחשוב איך להעביר אותה בצורה הכי פחות מכאיבה שיש. לישון הרבה. לקרוא קצת אולי? אפילו שטויות. לשמוע מוזיקה יפה. לבקש מחברות טובות, אם הן מסוגלות, לבקר. אני יודעת כמה קשה להיות תחת מרותו של פסיכיאטר מהסוג הזה (את ד"ר גור אני לא מכירה באופן אישי, אבל הייתי תחת מרותו של אחר למשך תקופה ארוכה ולא פשוטה בכלל), אבל במצב שלך, יקרה, אין הרבה ברירות. תחזיקי מעמד. תוכיחי להם שאת אחרת הפעם. שאת - באמת - ולמרות הפחדים הנוראים - מתחילה להחלים. you can do it. מחבקת.

תראי, לינורי, גם אני לא סובלת אותו...

אבל תנסי לחשוב בהיגיון: אם הוא לא היה חושב שיש סיכוי שתחלימי, הוא לא היה 'מבזבז' עלייך מיטה, נכון? אם הוא החליט לאשפז אותך אצלו, הוא כן חושב שיש לך סיכוי. אני לא מצליחה להבין את היהירות הזו שלו, את ההתנשאות הזאת. גיבור על חלשות. לא מבינה את זה. מעולם לא סבלתי אותו. הוא התנשא גם מעליי. תנסי להתעלם ממנו ולהתרכז רק בהחלמה עכשיו, רק בך. מעכשיו ילך ויהיה טוב יותר, כי הרבה יותר גרוע לא יכול להיות, ממה שאת סובלת כבר עכשיו. תנסי להרפות. אני יודעת שזה קשה, במיוחד כשלקחו ממך את כל ההתמכרויות בבת אחת, אבל תראי בזה הזדמנות להתנקות. את לא מאבדת שום דבר, את זוכה בחיים שלך מחדש, ואת תלמדי לאט לאט להתמודד גם עם הכאבים ועם המצוקות. ראית מה כתבתי לך בפייסבוק? תמסרי לכוח העליון את כל הדאגות ואת כל המצוקות. הוא יכול לעשות מה ששום בן אנוש בכוחו הדל לא יכול לעשות. זו האמונה שלי, ונוכחתי בעצמי שהיא עובדת. הלוואי שיכולתי לבקר אותך, אבל אני לא, אז שולחת לך רק את אהבתי וגם איזו
ו
שישמרו עלייך. אוהבת אותך וגאה בך. את אמיצה. ורות????? מה לעזאזל אנשים מוצאים בה? אני לא סובלת את הצורה שלה. איכסה. טוב, כל אחד והשריטה שלו...

תודה (על הערה חגבי רות)

טוב שיש מקום לומר דברים מבלי שישפטו אותך או יעירו הערה על השריטה שלך.... לילה טוב. לינור, אשלח מסר סרגע שאגיע למחשב.

לא הבנתי מה שכתבת.

האם הפריע לך מה שכתבתי על רות? אם כן, אני מתנצלת, אם כי זכותי להחזיק בדעתי. אולי התבטאתי מעט בחריפות, אבל היא הייתה ממש מגעילה אליי.

״כל אחד והשריטה שלו״

כל אחד זכאי לדעה משלו ואף רצוי לדעתי היה מיותר להוסיף את המשפט האמור... כן זה פגע. כן זה נכון שרות קשה (לפעמים חסרת טאקט) אבל עבורי בשעות הקשות היתה לצידי ןהקשיבה כאשר כול העולם שם הטיף מוסר ו/או פגע ועוד דברים אחרים... ודרך אגב גור לפעמים מכניס למחלקה בניגוד לרצונו כי מופעל עליו לחץ (תקשורתי/או מגורם שאין לו אפשרות להתעלם ממנו).... אנני יודעת אם זה המקרה של לינור אבל כולנו ראינו ב t.v איך בשנייה יש לו מקום מול המצלמות... ומוסיפה לכל זה כי הייתי במחלקה אצל כול המנהלות ותחת שרביטו הבן אדם הרס את המחלקה ומבחינתי תרם (בדרך עקיפה כזו או אחרת )להתאבדותה של (...) בגלל יהירותו...(בתקווה שלכל אדם הזכאות לדעה משלו...) אבל קטונתי אני סתם מופרעת אכילה שאין לה עתיד (מבחינתו)- אבל בין לבין סיימתי תואר אחד השני מחכה לשלוש עבודות אחרונות (כרגע בהולד בגלל המצב)... שישמור את יהירותו לאחרים שקונים את ה״חרא״ שהוא פולט בשעת משבר וצורך בעזרה שהוא לא יודע לתת... נו טוב הייתי צריכה לפרוק

אוי, עכשיו נדמה לי שהבנתי

מה שכתבתי על השריטה התכוונתי כמובן אליי, שזו השריטה שלי שאני לא יכולה לסבול את רות. אני יודעת שהרבה מאוד בנות אוהבות אותה וקשורות אליה, לכן התכוונתי שאני פה השרוטה. בטח לא הובנתי כהלכה. סורי.

גם אני6

New member
אם כבר..

רות..
וד"א.. היא הייתה "מגעילה", קשה ונטולת טאקט גם כלפיי. ועדיין. [ואני יודעת בוודאות- שאני לא היחידה] היא מסוג האנשים שאו שאוהבים או שלא סובלים- אבל היא מסוג האנשים שנכנסים לך לנשמה. ומסוג אותם יחידה סגולה נדירים שלא רואים רבים מהם.. שכבר מזמן, מזמן התעייפו, התייאשו.. למדו להתחבא, להבליע.. ולא ללכת עם הראש בקיר- ועם הלב בחוץ. ועל כל אלו ועוד-
כן ירבו.

רוב האנשים המדהימים באמת הם שנויים במחלוקת.

ורות...מדהימה. אני לא יכולה לחכות לראות אותה כבר שוב. היא הייתה בשבילי אוויר ואור בפעם שעברה , ואם יש מישהי שאני ממש רוצה לפגוש כבר זו אותה...

האמת שאני לא מרגישה כל כך נוח

לקרוא דיון על אחיות ספציפיות או בכלל אנשים ספציפיים כאן בפורום. איכשהו אולי עם ד"ר גור זה עובר (כי הוא פרסונה ציבורית וכל זה) אבל נראה לי שעדיף להימנע מסוג הדיונים הספציפיים האלה כאן. זה לא שזה אסור ע"פ התקנון או משהו כזה, זה פשוט נראה לי לא מתאים. זה נראה לי כמו משהו שיכול להרתיע מאושפזות לעתיד (מי יודע, אולי אותה רות תהיה המלאך הגואל של מישהי? אני רצינית), אבל בעיקר, זה נראה לי כמו רכילות, והפורום (כמו כל מקום ציבורי אחר) הוא לא המקום המתאים לרכילות. שלא תטעו - אני חושבת שרכילות זה דבר נהדר ומשחרר ורצוי מאוד - אבל לא במקומות פומביים, כמו הפורום. נגיד, לדבר על אנשים ספציפיים במסרים נראה לי סבבה לגמרי. על גבי הפורום - בעייתי. (אין כאן שום דבר אישי כלפיכן ואני מקווה שתבינו
)

levshavur

New member
לנשברת ועפה אוליי טריגר

שלום לך היה לי כואב מאוד לקרוא את ההודעה שלך. מהקצת שהייתי עם זונדה (בשטיפות קיבה במיון) אני זוכרת את ההרגשה הזאת עד כמה זה לא נעים ואיכסה... אני חושבת שאם באמת תשתפי איתם פעולה את יכולה להצליח, בהרגשה שלי, דווקא עכשיו זה הזמן להפטר ממחשבות חולות... תזכרי כל יום הוא התחלה חדשה, אז מה שלא הצלחת לעשות קודם כדי להחלים את יכולה לעשות עכשיו...זה קשה, אני יודעת, אבל זה לא בלתי אפשרי, זה תלויי בכמה את באמת רוצה להחלים. חוסר אונים זה דבר קשה, אבל אל תתייאשי, זה מצב זמני , זה לא לכל החיים...
לבשה

למעלה