לא יהיה היום חסינות?

drnaji

New member
לא יהיה היום חסינות?

באתי לפתוח שרשור ואז עברתי על לוח השידורים [ביס] ואז ראיתי שיש מסודרים אחרי ארץ נהדרת !!!! מה קורה פה???

drnaji

New member
חצופים! איזה זלזול! זה לא היה קורה עם כוכב

נולד! מה אנחנו* עזים? *אנחנו=הצופים בתוכנית!

liron98

New member
../images/Emo10.gifאוףףףף חיכיתי לעוד פרק

רק כדי לראות את דוד שוב מופתע כשאחד מהסטריט יקח חסינות
לא פייר!!! ונראה לי הם הורידו את זה מאותה סיבה שהורידו את הצבעות הקהל... ברור שכמעט תמיד הסטריט יבחרו

מכיוון שהם שמו ../images/Emo23.gif שהקהל בוחר רק בסטיריט.

בתוכנית הראשונה, אחרי כל סיבוב של הריקודים (של שתי הקבוצות), הקבוצה שנבחרה ע"י הקהל הוא הסטריט. אז אם זה כך, בסופו של דבר הסטריט יקחו, ובגלל זה הם שינו. זה הרי יראה דפוק. ולא שאני רומזת שההפקה רוצה שקבוצת הסטודיו תנצח, כי אני לא חושבת ככה ( זה יהיה מצחיק אם אחרי כל סיבוב יגידו שבחרו בסטיריט, אז מה התוכנית שווה בכלל?)

liron98

New member
טוב מאוד!!!

הכי טוב שהקהל בוחר בהם, למרות שמדובר בבנות בנות 11 שמצביעות
הסטריט צריכים לנצח, ויהי מה

Runt

New member
בטח הבינו שעניין החסינות טיפשי

כי אונה ודוד הם אלה שבוחרים את מי שמועמד לחסינות וגם את מי שמועמד להדחה. אז פשוט במקום תוכנית חסינות שלא יבחרו את מי שאוהבים כמועמדים להדחה. במיוחד בשלב כ"כ מוקדם, מילא בהמשך כשמספר המתמודדים יצטמצם ואז כמה חברה יצטרכו להיות מועמדים להדחה בלית ברירה. סתם עוד נסיון לגרוף סמסים מהצופים.

drnaji

New member
לא הייתה הצבעת סמסים בהדחה שבוע שעבר :)

אני בעד שהזוג שרקד הכי יפה במשך כל הערב מכל קבוצה יהיה בסיבוב החסינות! ואת זה השופטים יבחרו [ה4 .בלי דוד ואונה].

Runt

New member
וואלה נכון ../images/Emo122.gif

זה פשוט כ"כ מתאים מבחינת ערוץ 22 שזה היה משום מה ברור לי בראש חחח אבל שוב גם פה החסינות מיותרת כי אם הזוג רקד כ"כ יפה במשך כל הערב אז אונה או דוד לא יעיזו לשים אותו במועמדות להדחה. אם כבר, אז שיתנו ציונים לכל הרקדנים, אלו בעלי הציונים הנמוכים יועמדו להדחה ואונה ודוד יבחרו חבר'ה לחסינות. הכי הגיוני.

drnaji

New member
../images/Emo207.gif אני עושה קצין תורן בבסיס בשישי-שבת.קרי

אני לא אהיה בפורום ב3 הימים הקרובים ולכן אני מבקש שתהיו ילדים טובים

drnaji

New member
אני סוגר עם אחלה אנשים ואני די מחכה לזה האמת

חחח אז באסה לא תהיה שם! תודה לך! ותהני גם את בסופ"ש

למעלה