לא ידעתי שאתם קיימים !

לא ידעתי שאתם קיימים !

הסדרה הזו הפכה להיות אחת מסדרות האהובות ביותר עליי, קראתי את הספר הראשון לפחות שלוש פעמים וכל פעם אני נהנת מחדש. נחמד לראות שיש עוד , כי אני עדיין לא מצאתי בסביבה הקרובה שלי מישהו שהתלהב כמוני מהסידרה.

מנמוסין

New member
ברוכה הבאה

בדרך כלל אין באזור מכורים לסדרה מבית. ברגע שאחד מכיר הוא ממכר את חבריו. אני אחראית כבר ל-1.5 מכורים. בכל אופן ברוכה הבאה ותהני

myochay

New member
ברוכה הבאה

ואת לא יכולה להגיד אחת מהסידרות את צריכה להגיד הסידרה האהובה עלי אני מאריצה את ג'ורג'י

מנצח אותך

אני אחראי לשניים באופן ישיר, פלוס החברה שלי, מכורה עצמאית, שאותה פגשתי דרך הפורום הישן.

אותי ידידה שלי מיכרה לספרים.

היא כותבת כאן לפעמים בתור Maleficent. עכשיו שנינו מנסים למכר חבר שלנו, אבל הוא לא ממש מתקדם, הוא תקוע בתחילת משחקי הכס. אבל הצלחתי למכר את אבא שלי, זה גם משהו.

כריכרכה

New member
אני אחראי למכור אחד, ואני מצר על כך

משום שאיני בטוח שהוא יזכה לסיים את הסדרה בחייו.

myochay

New member
אני בו נראה אחראי לחמש מכורים

Guy24Gold ykblackjack עוד חבר שלי אח שלי ובן דוד שלי ונראה לי שאני מוביל

ykblackjack

New member
ג'וח

אנחנו צריכים לעשות רשימה רצינית כי שנינו מיכרנו יותר אנשים משאתה חושב: עופר גיא צחי מאור קגן אח שלך בן דודו שלך אסף הולך להתמכר ואולי גם אליק

Envinyatar

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo45.gif

עד שקראתי את הסדרה, לא חלמתי שתהיה סדרת פנטזיה שתכבוש אותי כפי שעשה "שר הטבעות". כבר הפסקתי לספור כמה פעמים קראתי את הספרים.

גם אני לא רע

מיכרתי כ5-7 אנשים אבל הם עדיין בשלבים הראשונים (עימות המלכי ככה) וכן השיר בהחלט סידרה עדירה -אבל יש כמה שמתחרות איתה על המקום הראשון אצלי

למעלה