לא ידעתי לאן לשרשר

../images/Emo207.gifיופי או כשרון?

השופטים תמיד נורא אוהבים את אלה הכשרוניים, שלא נראים כמו שהאמריקן איידול "צריך" להיראות, אבל משהו מאוד הפתיע אותי כשהם החליטו על הטופ 24... השתיים האחרונות, מריסה ואנטונלה- ברור שמריסה יותר טובה מאנטונלה, אפילו שמעו את השופטים בעצמם אומרים שהיא הכי טובה שהם שמעו באותו היום. ופתאום מעבירים את אנטונלה... זה גרם לי לחשוב שזה כנראה היופי שלה שהציל אותה. ואולי זה אפילו אילוצים של ההפקה אבל זה עדיין מכעיס... גם סאנדיי לא ממש הצליח בהוליווד אבל הוא מיוחד, אני מבינה איכשהו למה העבירו אותו. די מכעיס אותי שהעבירו יופי במקום כישרון.

LeAnnDylan

Well-known member
אחד הקריטריונים הוא מן הסתם..

מישהו שעובר מסך. זה לאר אומר בהכרח מישהי שנראית כמו כפילה של הת'ר לוקליר או מישהו שנראה כמו אח תאום של ג'וש הארטנט אבל צריך לוק טו ריממבר. בגלל זה לדוגמא זה שנראה כמו ג'ק אוסבורן אולי לא חתיך הורס אבל יש לו לוק מענין, צופים יזכרו אותו וכן זה נכון הוא גם שר לא רע ויש לו הרבה כריזמה. לא מספיק להישמע טוב ועל זה תעיד Scooter girl שעד היום אני כואבת את העפתה
אני גרועה בשמות ככה ששתי השמות שציינת לא הכי מתקשרים לי לקול\פרצוף אבל אני בטוחה שאולי הצדק עימך ושלמריס יש קול טוב יותר אבל קול זה לא הכל

LeAnnDylan

Well-known member
אנחנו מדברים על אותה אחת?

מהאודישנים של העונה השלישית?

shiray

New member
האמת שדווקא במקרה של מריסה

מדובר גם כן במישהי שנראית מעולה. זה לא היה מקרה ברור של מישהי שנראית טוב ושרה בסדר, ומישהי מכוערת או סתם שלא עוברת מסך ששרה מעולה.

היא לא הייתה יפה כמו

אנטונלה בואי נודה בעובדות... היא הייתה יותר פשוטה כזאת יחסית אליה ואני חושבת שהיו לה יותר איכויות בקול מאשר לאנטונלה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הטעות שלך היא

שאת מסתכלת על זה כאילו זה היה או אנטונלה או מריסה. זה לא היה. שמו אותן זו נגד זו סתם ככה. יש בנבחרת הרבה בנות יפות. אני לא אומרת שכולן מוכשרות, אבל אין סיפה להיטפל רק למישהי אחת.

נכון, אבל

דיברתי ספציפית על אנטונלה כי שמו אותן אחת מול השניה. אני מתכוונת שהם לא היו פיירים השנה להרבה אחרים... מה עם ההיא, לא זוכרת את השם שלה היא קצת גברית כזאת עם עגיל בשפה? היא הייתה ממש מוכשרת והעיפו אותה... אני מסכימה עם מה שאמרו פה, העונה הזאת מלאה פספוסים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני גם מסכימה,

לגבי עניין הפספוסים, וציינתי את זה מיליארד פעמים על גבי הפורום. אבל לא צריך להפיל את האשמה ישירות על אנטונלה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

רק מריסה? מריסה הזו היא כלום לעומת אחרים שהראו לנו. העונה הזו מלאה פספוסים.

למעלה