לא ידעתי לאן לפנות.

לא ידעתי לאן לפנות.

היי אני מתנצלת אם ההודעה לא קשורה לפורום שלכם אבל אם יש מישהו שיודע משהו: רציתי לשאול אם אתם יודעים מה הסימנים הבאים יכולים להיות: טישטוש מאוד חזק, כאבי ראש חזקים איבוד שיווי משקל, בחילות (קצת לא הרבה ולא, אני לא בהריון), התעלפויות וגלי חום? זה נמשך כבר כמה שבועות וזה הולך ומחריף וזה לא וירוס באוזן הפנימית. תודה בכל אופן, צליל

S E M 151

New member
שלום לך

שלום לך צליל עוגב. אל תתנצלי, זה פורום תמיכה. התופעות שהעלת הזכירו לי משהו שהיה לאחותי, וגם חשבו שזה וירוס באוזן הפנימית או בכלל פגיעה בה, בסוף הסתבר שזה נקרא צינטון, באוזן הפנימית, וחייב לקבל טיפול תרופתי, אחרת זה עלול להפוך לכרוני. במקרה של אחותי רופא המשפחה עלה על זה יחד עם בדיקות מתאימות. אצלה זה לקח כמעט חודש עד שהחליטו מה זה, ועוד כשבועיים שלוש עד שהכל עבר. בהצלחה והרבה בריאות.

smagi

New member
מה עם חוסר ברזל (אנמיה)

עשית בדיקות דם????? הדבר יכול לנבוע גם מחוסר של ויטמין B12 גם את זה ניתן לאתר בבדיקת דם ולפתור עם כדורים או זריקות בהצלחה מגי

hashy

New member
הסימפטומים שאת מתארת יכולים לנבוע

מהרבה דברים. מה עם בדיקות - האם ביצעת? את יכולה גם לנסות את האתר של טבע לייף - אבל שוב, בכל מקום ישאלו אותך על בדיקות שונות. מאחר ואת מדברת על שיווי משקל לקוי ועל טשטוש התעלפויות נראה לי שהמקום הנכון להתחיל הוא בקביעת תור אצל א.א.ג ונוירולוג במקביל לעשיית בדיקות דם.

qt1

New member
ברוכה הבאה צליל עוגב ../images/Emo140.gif

אין לי מה להוסיף מעבר למה שכתבו לך חבריי, אני מאוד מקווה שהדברים יסתדרו , בכל מקרה את כמובן מוזמנת להישאר איתנו ב
הנחמד שלנו. החלמה מהירה

למעלה