לא ידעתי בדיוק
איפה לדחוף את זה - לא נראה לי הגיוני לפתוח סתם הודעות אבל גם לא להתפרץ לשרשורים של אחרים רציתי לאחל לכולכם שבוע נהדר - אני מקווה מאוד שיהיה לי זמן להכנס אני פשוט בסיבוב שבועי מטורף של עבודה-לימודים ואחרי מע"מ לא נשארת לי שנייה. אז מקווה לראות את כולכם בקרוב (וגם את עברי אהובי, למרות שזה יהיה יותר קשה מן הסתם
אבל זה בסדר כי אני רואה אותו כל יום בכל הזוויות האפשריות על קיר העברי אצלי בחדר
) אני כל כך אוהב אותך עברי, וכמה שאמרתי לך אז בעין הוד - עכשיו זה כפול (אם זה בכלל אפשרי) אני אוהב אותך, ולא מתוך קטע של גרופיות מטומטמת של ילד/ה בן 12 או 16 או משהו כזה אלא מתוך אהבה אמיתית למישהו שבזכותו ובזכות העוצמה שלו אני היום מרגיש מאושר עם הגבר שאני אוהב ולא עם האישה שאני בתיאוריה אמור לאהוב אני באמת חייב לך את החיים שלי, לא היית כאן מעולם - ובכל זאת תמיד היית כאן ברגעים הקשים ביותר של תחילת היציאה מהארון ואפילו היום "שבילים שמחים, עד שנפגש שוב" (ואני מקווה שזה יהיה לפני מצעד הגאווה הבא, למרות שאני לא אתנגד לחכות עד לעוד הופעה בעין הוד או יותר בה חזיתי בנס העברי הבוער (או שזה רק היה הלב והגוף שלי שבערו כשהחזקתי לך את היד) (עד כמה שזה היה מפדח שפשוט סירבתי לעזוב לך את היד אבל ברגעים כאלה פועלים מתוך דחפים ולא הרבה בגלל היגיון - כי זה ממש בלתי אפשרי לפעול בקור רוח כשחווים כזאת חוויה) בקיצור, הבנת את הנקודה
נדמה לי שאמרתי את זה את כל זה פעם או פעמיים
לא רוצה להיות נודניק
מיניב-סימס לנצח
איפה לדחוף את זה - לא נראה לי הגיוני לפתוח סתם הודעות אבל גם לא להתפרץ לשרשורים של אחרים רציתי לאחל לכולכם שבוע נהדר - אני מקווה מאוד שיהיה לי זמן להכנס אני פשוט בסיבוב שבועי מטורף של עבודה-לימודים ואחרי מע"מ לא נשארת לי שנייה. אז מקווה לראות את כולכם בקרוב (וגם את עברי אהובי, למרות שזה יהיה יותר קשה מן הסתם