לא ידעתי את שמה \ חלק א'

לא ידעתי את שמה \ חלק א'

ביום קיץ חם הלכתי לי לבדי לים.. ניכנסתי למקלחת הורדתי שערות מיותרות מגופי, ולבשתי בגד ים ביקיני בצבע כתום אש, הבגד ים חיטב את גופי בצורה שיכולה לזעזע כל גבר ואפשר כבר לראות אצלו אך הוא אומר שלום יפה, כאשר עמדתי היו יכולים לראות את הרווח בין רגלי הארוכות ואילו החזה הגדול שלי הזדקר ועמד זקוף ממש דום. לבשתי ג'ינס קצר חולצת טריקו כתומה שאפשר לראות את העגיל בפופיק שלי נעלתי קפקפים ויצאתי לדרך. כשהגעתי לחוף פרסתי את המגבת שלי על החול ואני רואה מסביב גברים שנועצים מבטים בגופי החטוב להפליא, החלטתי שזה דרך יפה להעביר את היום בים ולגרום להם להזיל ריר וללקק את שפתיהם, הורדתי את הג'ינס והחולצה שלי לאט לאט בתנועות של חרמנות, ואז" החברים שלהם" התחילו כבר לעמוד ולהגיד לי שלום יפה, התישבתי על המגבת שלי והוצאתי את השמן שלי והתחלתי לעסות את רגלי החושניות העדינות מלטפת אותם ונושכת את שפתי התחתונה בפה, הגברים שבחוף נימשכו אליי כמו זבובים, למה לא לתת להם הופעה בחינם חשבתי לעצמי, התחלתי לעסות את השוק ברגל שמאל שלי כאשר אני לוקחת את הזמן בעדינות והרבה סבלנות, עברתי לרגל ימים שפחתי עוד שמן על כף היד, וממזמזת את הרגל שלי בתנועות סיבבוביות וחושניות כדי לגרות אותם למרות שלא מצאתי מישהו נחמד לטעמי, המשכתי לעלות למעלה ולמרוח שמן ישר אל הרווח בין שדי מלטפת את עצמי ומושכת את היד שלי לאט לאט למטה על הבטן החטובה שלי ועושה תנועה שמכניסה את היד מבעד לתחתון, האמת שהתחלתי להתחרמן בעצמי, התחלתי להוריד קצת את התחתון כדי למרוח שם שמן ואז עיני הגברים נעצו בי מבטים חדים יותר, וחרמנים יותר, אחר הגברים ניגש אליי והציע לי לעשות את גבי, אמרתי לו " תודה, אבל לא תודה מסתדרת בעצמי", שפחתי שוב שמן בשתי ידיי והתחלתי לעשות את כתפיי ואת הצואר שלי, ואז אני מסתובבת לרע אחורה ורואה אותה. " עיני שקד גדולות בצבע כחול של ים, שיער שופע ארוך בצבע אדום מתולתל, חזה קטן אבל עומד יפה כמו שצריך להיות, רגלים חטובות וארוכות, פיטולי גופה היו מדהים ממש אישה מושלמת, יפה בטרוף... היא פנתה אליי בנימוס ושאלה אם אפשר להשתמש בבקבוק השמן שלי, אמרתי לה" את יכולה להשתשמש בכל בקבוק שתרצי ואני יכולה גם למרוח לך בגב אם תרצי" באמת היא השיבה לי, ואז התישבה לידי שפחתי שמן על שתי ידיי והתחלתי לעסות לה את כתפייה, כאלו עדינות וחלקות להפליא, המשכתי בתנועות סבוביות לכיוון אמצע הגב והרגשתי כל חוליה וחלויה נוגעת בידי, תוך כדי הגעתי עד לגב התחתון והרגשתי כמה אני קרובה לישבן שלה, הפסקתי לא יכולתי להמשיך יותר, זה חירמן אותי וגרם לי לרצות אותה עוד יותר, אמרתי לה סליחה ושאני לא יכולה להמשיך יותר במצב הזה ובטח לא במקום הזה שכל עיני הגברים לוטשים בנו מבטים של חרמנות ומלקים את שפתיהם, הייתה שתיקה קצרה עד שלפתע היא פנתה עליי ושאלה איפה אני גרה, אמרתי לה שאני גרה 5 – דקות הליכה ברגל מכאן, היא אמרה לי שנלך אלייך? " גם ככה כולם נסעו אצלי ויחזרו רק ביום ראשון" אמרתי בכייף,...............

לא ידעתי את שמה \ חלק ב'

לבשתי בחזרה את הג'ינס והגופיה שלי והלכנו ביחד, הגברים שהיו על החוף מאוד התאכזבו שראו אותנו עוזבות ביחד. כל הדרך לביתי הסתכלנו אחד לשני בעינים ולא יכולנו להפסיק הרגשנו אך המתח המיני גובר בין שתינו. כשהגענו לביתי הבאתי לה מגבת והראיתי לה את הדרך למקלחת, עוד לא הספקתי לצאת מהמקלחת היא שמה את ידה על כתפיי וסובבה אותי כדי שאני יכולה להיסתכל לה בעינים, ואז היא התקרבה לעברי והרגשתי אך הלב שלי פועם בחוזקה, ובאותו רגע שפתיה נגעו בשפתי וזה היה כל כך יפה ומושלם, הרגשתי אך הלשון שלה מלקקת את שפתיי ומרטיבה אותם דבר שגרם לי לאבד את כל החושים, התחלנו להתנשק בלהט כאשר הלשון שלה התחילה ללקק את הסנטר והצואר, כל כך נהנתי והתגרתי אבל לא יכולתי להמשיך, אז הפסקתי הכל וביקשתי שתיכנס להיתקלח, יצאתי מהאמבטיה ונשענתי לאחור על הדלת וחשבתי " מה את עושה? יש אצלך בבית בחורה מדהימה הגשמת פנטזיה שלי..ואם המחשבה הזאת פתחתי בחזרה את הדלת ניכנסתי בפנים והסתכלנו זאת על זו והרגשתי את ידיה נוגעות בי ומורידה את החלק העליון של הבגד ים שלי וביד השניה הורידה לי את החל התחתון, לאט לאט כל האמבטיה התמלאה אדים מהמים הרותחים שזרמו על גופינו, עמדנו מתחת לזרם וזה כבר החל להשפיע, נשימתנו החלו להיות כבדות, היא הרטיבה את קיר המקלחת כדי שאוכל להישען אליו, התחלת ללטף את פני ולנשק את שפתיי, נשענתי על הקיר וראשי היה מורם לאחור מרוב הנאה, והרגתי כמה אני רוצה אותה אך לא ידעתי אך להגיד לה. ובעוד המים זורמים עלינו נישקת אותי מאחורי האוזן ולאורך הצאוור,ולפתע הפכת אותי ונישקת אותי העורף והגב התחתון, עד שלא יכולתי להתאפק יותר, התהפכתי חזרה והשענתי אותה על הקיר והתחתלתי לנשק לה את החזה השזוף, הסקסי והחלק, ועם ידי השניה התחלתי ללטף לך את האגן, שתינו התחלנו להיאנח קלות לקחתי את הסבון ועברתי אותו לאורך גופה וכשהגעתי לישבן שלה העברתי את הסבון לאורכם ולאורך שיער הערווה שלה, דבר שגרם לה להיאנח יותר, אבל מיד הבנתי שזה לא דרך, אני רוצה אותך במיטה שלי אמרתי לה, ויצאתי מהמקלחת עם המגבת, היא נישארה שם עוד מספר דקות, בינתיים הלכתי לחדר השינה שלי. היא הגיעה לחדר ונעמדה צמוד לקיר ואני כרעתי על ברכיי, כעת עמדה מולי ואני הייתי בגובה מותניה, העברתי את האצבע בחיבור שבין רגליה, הרמתי מבט אליה והיא הייתה סמוקה לגמרי, לא זזתי ונישארתי בכריעה צמודה לגופה, הנחתי יד על פטנה התחתונה, היכן שהיה רך כל כך, לא יכולתי להוריד ממנה את ידי, חום אדיר עבר מגופה אליי, קירבתי את שפתיי לפופיק שלה והתחלתי לנשק וללקק מסביב , מיששתי שוב עם האצבע הרגשתי את מגע עורה, את קימורי גופה היכן שנגמרת הרגל ומתחיל הקימור המקסים שלה. לפתע, חשתי בריח חדש תוך שניה זה חדר להכרתי היא הייתה רטובה מאוד רטובה, לא דיברנו מילה רק הנשימות הכבדות שלנו דיברו כעת, ידעתי בדיוק מה היא מרגישה ורציתי שזה יהיה הכי נעים שיכול להיות בשבילה ובשבילי, הצמדתי את אפי לערוותה נשמתי אותה וידעתי כמה מתוקה וטעימה היא, הרמתי אליה שוב את מבטי ושלחתי את ידי במעלה רגלה, מבטי היה נעוץ במבטה המחושמל בעוד ידי מתקרבת ליעדה, היא רעדה כולה וגם אני, והאצבע שלי החלה לצייר מעגלים מסביב לשפתי הפרח המדהים שלה, בהדרגה ריכזתי את תנועות האצבע למרכז ומיד אפפה האצבע רטיבות חמה וחלקלקה. ליטפתי בעדינות לאורך החריץ שבין שפתיה חשה את הרכות והלהט, לא יכולתי להתאפק והייתי מוכרחה להכניס את האצבע לפי, טועמת את מיציה, הטעם הזה, חושני כל כך אירוטי מאין כמותו, הטריף את חושי וכניראה שגם את שלה היא החלה לאבד שליטה כי רגליה החלו לרעוד" בואי נלך למיטה" אמרתי, השכבתי אותה על המיטה, נישמותיה היו מהירות וראשה היה מוטה לאחור, כרעתי שוב ברך לרגליה והפעם אצבעי מצאה מיד את הדרך פנימה לתוך תוכה, לפתע עוד בטרם התחלתי להניע את אצבעי בתוכה התכווצה היא ופרץ אנחות קטועות בקע מגרונה, נרתיקה התכווץ סביב אצבעי והרגשתי אותה גומרת בטרוף, כמו התפרצות פתאומית של הר געש. הסתכלתי עליה וחייכתי, נתתי להתכווציות להרגע מעט, כאשר אצבעי עדין בנרתיקה עמוק ככל שניתן, כל תזוזה של האצבע הרטיטה אותה וקירבה אותה ואורגזמה הבאה, אבל הפעם החלטתי להאריך את התענוג, הבנתי שהיא מגורה בטרוף ולא רציתי שתיגמור שוב. היא פתחה את עיניה והביטה בי באהבה ובתשוקה,לחצתי עם האצבע כלפי מעלה עמוק בתןך נרתיקה ה "כן" שהיא רצתה לשחרר מפיה נבחע בהתכווצות הבלתי רצונית ושתינו חיכנו, אני כי הרגשתי מחוברת לחלוטין לתחושות שלה וידעתי שזו תהיה תגובתה, והיא, כי לא הצליחה ממש לענות לי והבינה שאני משחקת איתה משחק. קרבתי את לשוני לשפתותיה, היא הבינה את מה שקורה מיד ועיניה נעצמו, ראשה נזרק שוב לאחור ונשימותיה התקצרו, הוצאתי את האצבע מתוכה, ופישקתי את שפתותיה לרווחה התחלתי ללקק את שפתותיה ליקוקים קטנים וחקרנים, עם כל ליקוק התכווצה והלכה והתקרבה שוב לשיא, הרחבתי את הפישוק והחדרתי את לשוני לפתחו הצר של הנרתיק הבתולי, היא נאנחה בקול ידיה נשלחו לעבר ראשי והובילו אותי למעלה, הוצאתי את לשוני והחלטתי לתת לה את מה שהיא כל כך רוצה, ליקקתי את החריץ כלפי מעלה והיא מצידה דחפה את אגנה כלפי מטה, דגדגנה מוצא את לשוני לפגישה מחשמלת, כמו שתי לשונות להוטות בריקוד חושני, כעט שיחררתי את המעצורים לגמרי, ליקקתי אותה בקצב מהיר ומתגבר, מחוברת לרעידותיה ולרטט שהלך ונבנה מהדגדגן שלה כחפי מעלה וחוזר למטה, מכה בכל גופה גלים, חשתי את האורגזמה הגדולה מכולן נבנת וידעתי בדיוק מתי היא תתפרץ לפי תגובותיה ואנחותיה המתגברות שלה, בשניה הרגשתי את זה מתחיל החדרתי מהר אצבע עמוק בפנים, ואז הילדה היפה והמדהימה הזו התפרצה באורגזמה אדירה, סוחפת , כל גופה התכווץ וגלים גלים שנטפו אותה בתענוג עילאי בזה אחר זה, שניות ארוכות היא היתה למעלה ברקיע אחר לגמרי אך גופה כאן, מחובר אליי כמו שלא היה מעולם. עם שוך ההתכווציות ואנחותיה שלה הפסקתי ללקק רותה והוצאתי את האצבע, המשכתי מלטפת אותה ואת פנים ירכיה, הבטתי בה לחייה סמוקות, כמו גם ירכיה, בין רגליה צוף מדבש מלקקת את שפתיה כמו מרגיעה אותן לאחר שנשכה אותן בדקות קודמות, שקטה, מסדירה את נשימתה וכעת מישריה אליי מבט. חייכתי אליה ונעניתי בחיוך מזמין, הניחה יד על לחיי ונשקה לי.... היא התלבשה וחיכת שאני ארדם והלכה לה, כשהתעוררת היא כבר לא היתה שם , ואפילו לא שאלתי לשמה...

Sefy

New member
../images/Emo140.gif !It Was a Compliment

Let me explain: Your Story Was Hot with Passion Hot = Wild Passion = Red the Color of Passion Your Nick Name Wild in Red, get it ?

story4u

New member
אהההההה חבל על הזמן

סיפור מדליק סוף הדרך לפני שאני רץ לשירותים פה בעבודה אני רוצה רק להגיד לך שגם אני כותב סיפורים ויש לי כמה ... אם תרצי צרי קשר במייל בלבד [email protected] אשמח לשלוח לך ...

למעלה