לא יבין בנות אף פעם

פרדון

New member
לא יבין בנות אף פעם

רדפה אחריי כמו אני לא יודע מה ואני לא רציתי. בסוף הצליחה לשבות את ליבי הקטן. ואז נעלמה פתאום לא רוצה. התהפכו היוצרות , רדפתי אחריה כמו שלא רדפתי אחרי אף אחת . הבחורה הראשונה שבאמת אהבתי והיא שברה לי את הלב. ניתקתי קשר לתקופה ארוכה , לא יכול להיות ידיד של מישהי שאני מאוהב בה. לקח לי הרבה זמן לשקם את עצמי. ועכשיו עד שהצלחתי לקום מהקרשים פתאום היא מתקשרת . היא רוצה לנסות בכל זאת. מה יש לכן?????????????????????

Avazo

New member
כמה שעצוב להגיד את זה, אבל -

הכל עניין של היצע וביקוש. ככה אני רואה את הדברים עכשיו לפחות.

מוותק

New member
מניסיון, זה ממש לא בכוונה...

זה אומנם לא ממש נעים... אבל לפעמים גם לנו מותר לא לדעת מה אנחנו רוצות... אתם עושים את זה הרבה...

כל עוד תמשיך לנסות להבין

"בנות" על בסיס קבוצתי, תישאר באי הידיעה שלך. כי אין דבר כזה "בנות" שרוצות את אותו הדבר. אם אתה רוצה להבין מישהי - תחשוב עליה, מה ***היא*** רוצה, ואז אולי תבין. מה רוצה הבחורה שלך? אולי זה משחק אגו ממושך; אולי היא פעם רצתה, אחר כך ירדה מזה (קורה) וסתם משעמם לה עכשיו, אז היא מתקשרת; ואולי היא שינתה את דעתה והיא באמת מעוניינת. להבין אדם זר זה קשה, להבין אדם מהסיפור - בלתי אפשרי. להבין אדם שאתה מכיר ניתן לפעמים, אבל כשאתה מנסה להבינו כחלק מקבוצה הטרוגנית עצומה - אתה מחסל את הסיכויים המעטים שלך.

Multik

New member
If u understand russian so...

"beshenost matki" but u have to try he she is a doll why not to play a little? Now u r in the leader!

קרה לי גם

הייתי דלוק על בחורה במשך כחודש (לא נתתי לה לדעת) וברגע שהיא נדבקה אלי במועדון ממש באותו רגע היא התחילה להגעיל אותי. ככה הראש שלנו עובד אי אפשר להבין את זה

קרה לי גם

הייתי דלוק על בחורה במשך כחודש (לא נתתי לה לדעת) וברגע שהיא נדבקה אלי במועדון ממש באותו רגע היא התחילה להגעיל אותי. ככה הראש שלנו עובד אי אפשר להבין את זה

למעלה