לא יאמן

utopia 111

New member
לא יאמן

דיברתי הרגע עם ידידה מלוס אנג'לס, והיא סיפרה לי (כדרך אגב) שהיא פגשה את אלאניס אתמול. זה היה במשרדים של מאווריקס, אלאניס בדיוק הייתה בדרכה למסיבת עיתונאים. הידידה לא ידעה שזה יום ההולדת של אלאניס, אבל היא דיברה איתה, וברוב חוצפתה ביקשה כרטיסי וי איי פי להופעה בלוס אנג'לס בסוף יולי. ונחשו מה ? היא קיבלה. איזו חמודה אלאניס !

j u n k

New member
MOTHER FUCKER!!!!!!!!!! ../images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה (אני יפה ואת קופה כאילו דההה)

קיז

New member
איזה שינוי

ממה ששמעתי, אלאניס היא לא ממש נחמדה למעריצים. טוב, קצת קשה להיות נחמד לכ"כ הרבה אנשים... אז מה קרה פתאום שהיא כזו נחמדה למעריצים שלא אומרים אפילו מזל טוב? אולי בגלל שהיא לא הזכירה לה שהיא בת 30?

utopia 111

New member
לא בדיוק שינוי

כי הידידה הזו לא הייתה מעריצה, היא (בניגוד אליי) לא נפלה לרגליה של אלאניס (תוך כדי שאני מזיל ריר), היא לא הראתה התלהבות (היא בכלל ביקשה את הכרטיסים בשבילי). והיא בדיוק נכנסה לפגישת עסקים בבניין, ככה שהיא הייתה על תקן של עובדת, או איזו מפיקה, או משהו בסגנון, ככה שלא הייתה לה בעיה להשיג כרטיסים. וכן .... אני גם בשוק. אני במקומה הייתי נופל לרגליה של אלאניס ומתחנן שתיתן לי להסתובב איתה, אפילו על תקן של חיית מחמד.

../images/Emo7.gif

זה לא פיייייייירררררר אוחחחחחחחחחח לא רוצה! אני פורשת! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא )))))))))))):

hadas 5

New member
אז רגע את הולכת להופעה?

כי אמרת שהיא ביקשה את הכרטיס בשבילך......

utopia 111

New member
את בטח מתכוונת ל"אתה"

ואם אני אצליח לגייס כסף לכרטיס טיסה-אני שם.

meinhoney

New member
תמיד תוכל לתרום לי את הכרטיס

hadas 5

New member
אם כן תהנה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

וסליחה על הטעות

"אם תצליח לגייס כסף"?

יש בכלל שאלה בדבר? הייתי מוכרת משהו בשביל זה, אבל יש לך כרטיס להופעה אז אתה נוסע! D-:

utopia 111

New member
זה למכור משהו רציני ...

רק הכרטיס טיסה עולה בסביבות 1000 דולר, וזה בלי שהות והכל. וזה בסדר .... אני מוכן לתרום את הכרטיס אם לא אסע בסוף

utopia 111

New member
הבעיה היא

שהיא לא מעריכה את המעמד. אני מדבר איתה בטלפון ומנסה להסביר לה כמה מזל יש לה, והיא מנסה להסביר לי שכשחיים שם, אנשים כמו אלאניס הם רק בני אדם ...... כן בטח.

למעלה