לא יאמן... יצחק רבין ז"ל

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
אם רבין לא היה נרצח ע"י אותם פחדני

השלום, אולי לא היו לך קסאמים מהעזה ! אתה לא יכול לדעת מה הוא היה קורה אילו רבין לא היה נרצח ! וכך אם אני ! אבל לך תידע, הכל היה יכול להיות !

MS6

New member
הוא לא היה קוסם..

ואם הוא היה נשאר ראש ממשלה כלום לא היה משתנה, הוא היה ראש ממשלה גרוע, אחד הגרועים אי פעם (זה כמובן לא סותר את העובדה שהוא היה אדם גדול) הוא עשה את אוסלו שקבר עד עכשיו 1500 יהודים. ואגב 'פחדני השלום' הכוונה לליכוד.. הליכוד לא רצח אותו.

Dark faith

New member
נכון מאוד....

יגאל עמיר צריך להיות מודע לזה שהוא הביא את השפל הזה, הוא הביא את האינתתפדאה (סלחו לי אם יש טעות שם). יצחק רבין היה איש שלום אמיתי! ללא איטנרסים מיותרים כמו שלרוב בפוליטקאים יש היום! (אגב, שרון דווקא די הפתיע אותי לטובה כראש ממשלה)

tamar brandy

New member
לא נפתח לי=\ ../images/Emo163.gif

ומשה... אני די מאמינה שאם לא היו רוצחים את רבין היה שלום עכשיו, הוא היה אדם שבאמת רצה שלום ועשה הרבה כדי להגיע לשלום הזה... האינתיפאדה התחילה אחרי שכל הסכמי השלום שהיו יכולים להיות לנו התנפצו בזכות הרצח=\

L i r a n 5

New member
../images/Emo45.gif

גם לי יש הרגשה שאם רבין לא היה נרצח המצב היה טוב יותר.

../images/Emo141.gif זאת לא סתם הרגשה...

זה באמת נכון... המצב עכשיו היה אמור להיות הרבה יותר טוב...

MS6

New member
רבין היה ראש ממשלה מהגרועים..

בהיסטוריה. הוא חתם על הסכם שהעביר נשק לשוטרים פלסטינים שבעזרת הנשק הזה הרגו יהודים. מאז ההסכם נהרגו יותר מ1500 יהודים ע"י פלסטינים (ואלפי פלסטינים שנהרגו ע"י ישראל), ההסכם הזה גרם לאסון רציני שאנחנו לא רואים את הסוף לו.. אם רבין היה נשאר ראש ממשלה הוא היה מובס בבחירות (הסקרים לפני רציחתו הראו יתרון של 20% לביבי...). כל אלו רק עובדות, הוא לא היה קוסם, אנשים עושים ממנו משהו שהוא לא היה, נכון הוא היה אדם גדול, נכון רצח זה לעולם לא התשובה במיוחד כשמדובר בראש ממשלה יהודי שנרצח ע"י יהודי במדינת היהודים. אבל עדיין צריך לקחת דברים בפרופורציה. הוא היה ראש ממשלה גרוע, שעשה הרבה מאוד שטויות בתור ראש ממשלה.

אַמִיר

New member
ואם שרון לא היה הולך להר הבית...

אז לא היתה פורצת האנתיפדה, שבה לפי מיטב ידיעתי נהרגו הרבה יותר יהודים והרבה יותר פלשתינאים... הכל תחת אם... אני חושב שאם רבין לא היה נרצח על ידי אותו פחדן(שיזכה לחיים קצרים) המצב היה הרבה יותר שקט, כי רבין בנה משהו שבסוף היה מוביל לשקט במדינה, מה שרבין ניסה לעשות לא לוקח יומיים, אלא תהליך של כמה זמן, ואם הוא היה נשאר בחיים אז כרגע המצב היה שקט... אבל מה לעשות שיש אנשים שה' לא חנן אותם בשכל רב, וחונכו עלפי חוקי הג'ונגל ורצח את רבין והפריע לתהליך השלום הכי רציני שהיה אי פעם במדינת ישראל!

L i r a n 5

New member
שרון והר הבית

נכון, הזהירו את שרון האידיוט לא לעלות להר הבית כדי שלא יגרום מהומות, אבל בואו לא נעשה מזה עניין גדול - זה בסך הכל הקש ששבר את גב הגמל.

../images/Emo45.gif מסכים עם מה שנאמר, וצריך לאמור

שרבין "היה 27 שנים מפקד בצבא, כאשר עוד לא היה סיכוי לשלום, בזמנו היה סיכוי לשלום ! המצב הכלכלי התדרדר מהרצחו של רבין ! " אף אחד מאיתנו לא יכול לחזות את מה היה קורה אם ... אבל לעם ישראל יש הרגשה טובה בליבו שאם רבין לא היה נרצח אז הכל היה נראה אחרת ! ולחלק החשוב: ההסתה ! ! ! אותה הסתה שהייתה לפני רצח רבין ז"ל, נמצאת גם היום, ואנשים רבים בצמרת הפוליטית מזהירים שוב שוב, מפני רצח נוסף ! אך הימין יושב על עלי דפנה, וחושב "שהכל יהיה בסדר !" די לביטוי השחוק של "יהיה בסדר !" המצב בכי מר ! ימנים קיצונים רוצים לרדת לרמה של הערבים ! מי שמע על דבר כזה ?! לעשות פיגוע בבית ספר של ערבים ?! לאן התדרדנו ?! רבנים מפגרים שקוראים לסרב פקודות ?! ואנשים עוד יותר מפגרים שלא מפעילים שיקול דעת ולא מסרבים פקודות ! מדינת ישראל במצבה הנוכחי דוהרת כלפי אסון ! ! ! ולסיום אני אצטט שיר: "בואו נשנה את המצב !"

MS6

New member
כנראה יש לכם זיכרון קצר...

ולחלקכם בכלל אין זיכרון מאותה תקופה. אבל באותה תקופה היו הרבה מאוד פיגועים, הפיגוע בבית ליד לדוגמא... רבין עשה מעשה נבזה ושטותי שרק לבנתיים עלה לנו ב1500 הרוגים, כמות שלא הייתה כמוה בעשר שנים של טרור פלסטיני עד 94' (אולי בשנות ה-50 היו בערך מספר דומה של הרוגים). משמע לפני ההסכם היה טוב אחרי ההסכם היה רע. רבין הצליח לעלות את המוראל הפלסטיני בכך שהוא נתן להם לגיטימציה, צריכים להבין ש'דברים שרואים מכאן לא רואים משם' אתה רואה את אוסלו כהסכם כזה שמראה ש'הנה אנחנו הישראלים כל הכבוד לנו, מוכנים לוותר בשביל לקדם את השלום ולקדם את העם הפלסטיני' אבל בצד השני, כיאה לעם במזרח התיכון מסתכלים על ההסכם כ'הנה היהודים נחלשים ונחלשים אנחנו מצליחים לנצח ולהחזיר את כל הארץ שלנו'... ולכן היום רוב העם אינו מאמין בשלום עם פלסטינים (והאבסורד שמיעוט מאמין שאם נתנתק יהיה שלום(??) כאילו זה יעזור לנו עכשיו, הייתי מבין אם זה היה הסכם אבל זה גם לא הסכם, סתם פינוי חסר תועלת במקום שיחסית ההרוגים הישראלים הם מזעריים, ואגב לפני שעלתה התוכנית מעט מאוד נהרגו באיזור הזה, אחרי שהעלו את התוכנית העזתים הגבירו את הטרור והרגו הרבה מאוד בעזה {אגב בכוונה כתבתי מיעוט כי כנראה אותו 'רוב קובע' משקשק מפחד ממשאל שהוא יודע שהוא הולך להפסיד לו}) אפילו החמאס אומר שהוא מקבל את ההשראה שלו מהשמאל הישראלי, שככל שהיהודים מוותרים ככה המוטיבציה שלו עולה, וצריך להיות פשוט עיוור או תמים בשביל להאמין אחרת. שוב רבין היה מובס בבחירות אם הוא לא היה נרצח, מצבו בסקרים היה מתחת לכל ביקורת ואף אחד לא ניבא שהוא יצליח לנצח, הרצח רק עזר לשמאל להתחזק בסופו של דבר כי הוא הבריח קולות מהימין. חבל שאת הנוער של היום האכילה התקשורת כ"כ הרבה שטויות בנוגע לרבין ו'מורשת רבין' (כאילו יש דבר כזה בכלל... מישהו בכלל יודע מהי מורשת רבין?? לא. כי אין דבר כזה) שבסה"כ מדובר בראש ממשלה גרוע מאוד שעשה נזק עצום בשלוש שנים.

L i r a n 5

New member
לא מסכים איתך בכלל

רבין היה ראש ממשלה מוצלח שהביא לנו את השלום עם ירדן. רבין היה לוחם בצבא השלום, הוא האמין שניתן לחיות בא"י לצד הערבים. רבין עבד כל כך קשה כדי להביא שלום עם הפלשתינאים - ומכאן גם הסכם אוסלו שנועד לתת לפשלתינאים מדינה ולקבל הסכם שלום עמם. אז אוסלו נחתם, נשקים וכספים הועברו לידי הרשות, השלב הבא היה הקמת מדינה פלשתינאית והסכם שלום. רבין נרצח. בדילוג קל על תקופת כהונתו של פרס, עלה ביבי הפחדן לשלטון. למה פחדן? ביבי כל כך פחד מלעשות שגיאות \ תגובת העם, ובהאשמה משותפת עם הפלשתינאים שהחלו לסגת - לא נחתם הסכם שלום, לא הוקמה מדינה פלשתינאית. רבין החליט את ההחלטות על הצד הטוב ביותר ביחס לתקופתו.

MS6

New member
רבין היה אסון לישראל...

בתקופתו חזר הטרור הפלסטיני, הוא החזיר את ערפאת ואת כל המחבלים שלו בתוניס שהחלו מחדש את הטרור שהושמד באיניתפאדה הראשונה. השלום שלו עם ירדן לא היה כ"כ מוצלח, ועובדה לכך הפיגועים שבוצעו מירדן אל ישראל. העובדה לכך: מצבו הגרוע של רבין בסקרים לפני מותו, להזכירך רבין נרצח חודשים ספורים לפני הבחירות, ביבי זכה לרוב עצום בסקרים ומאז הרצח הימין רק איבד קולות ולמרות זאת ניצח. רבין היה מושפל בבחירות אם לא היה נרצח. רבין הוכיח לפלסטינים שאנחנו חלשים, ומאז 1500 יהודים איבדו את חייהם בגלל אותו חלום טיפשי של שלום תמורת שטחים.

לא בגלל החלום מתו אנשים !

לא בגלל השלום מתו האנשים, כי אם בגלל אדון שרון שעלה להר הבית בשנת 2000. רבים האנשים שביקשו ממנו לא לעלות להר הבית כי זה יהיה הקש שישבור את גב הגמל של הפלסטינאים ! ואכן כך היה, שרון עלה להר הבית, הפלסטינאים נשברו, והחלו הפיגועים ! כמובן שלא רק העליה של שרון להר הבית היא הבעיה, אלא גם העדר שלטון מוחשי של אש"ף, וחוסר ברפורמות שהרשות הייתה צריכה לעבור ולא עברה, ועוד הרבה בעיות בריבוניות של הרשות הפלסטינאית ! אם אתה רוצה להאשים מישהו בהרצחם של 1500 איש, אל תאשים את רבין, תאשים את כל הימנים ובמיוחד הימנים הקיצונים שרצחו את רבין וקטעו את תהליך השלום ! תאשים את שרון שעלה להר הבית ! תאשים את המתנחלים שהתנכלו לפלסטניאים ! או אפילו עדיף אל תנסה לחפש אשמים, אלא תחפש איך לפתור את המצב הקיים ! ותתנק לרגע מהערכים הפשיטסים שלך ! תנסה לחשוב מה עדיף שכל שבוע מתים לנו חיילים ואנשים בגלל בעיות כאלה ואחרות שנובעות מחוסר השלום, או תנסה לחשוב מה יקרה פה אם יהיה שלום, אם צה"ל יצאו מהשטחים, אם המתנחלים יחזרו לגבולות א"י ! אם מתנחלים יפסיקו לעקור מטעי זיתים שלמים של פלסטינאים, והמתנחלים יתחילו לעזור להם לקטוף את הזיתים ! ותגיד לי אתה, מה עדיף ? שלום או מלחמה ?!

MS6

New member
אתה בכיתה י"ב

ועדיין כותב כמו ילד בכיתה ו'.. אתה יכול לכתוב פעם הודעה עניינית בלי לנסות לגרום למישהו לבכות מהתרגשות? רבין היה ראש ממשלה רע, ובתקופתו היו הרבה מאוד פיגועים, למעשה בתקופתו החלו 'פיגועי אוסלו'.. בעזרת הנשק שהוא נתן וע"י האנשים שהוא החזיר מתוניס. תהליך השלום מת עוד כשהוא היה בשלטון, ושוב הוא לא היה קוסם, סה"כ הוא היה ראש ממשלה רע מאוד שבתקופתו הגענו לשפל חדש אחרי כמה שנים טובות של שיגשוג, ועובדה הסקרים לפני מותו ניבאו לו תבוסה. אתה מדבר על הר הבית כאילו באמת אין לנו שום קשר להר הזה מעניין איך בנאדם קורא לעצמו ציוני אחרי שטות כזאת... עלק שבר אותם, מעולה שימשיכו להישבר... הר הבית זה המקום הכי חשוב לעם ישראל ואני צריך לחשוב על ערבים שישברו? מה נראה לך שהפיגועים לא תוכננו לפני כן? מה סתם פתאום הם השיגו תוך יומיים מלא נשק והחלו להתפוצץ ולירות?? לא צריך יותר מדי להתפלסף מספיק לראות את הפיגועים 'תוצרת פלסטין' לפני אוסלו ואחרי אוסלו... לפי הנתונים הללו חלה עלייה חדה בפיגועים הפלסטינים (במאות אחוזים) משמע אוסלו היה הסכם רע שרק דרבן אותם לעוד. אתה גם כנראה לא יודע מה זה פשיסט לכן אני לא אתייחס לשטות שכתבת שם... לא נראה לי שבחיים שלך פגשת בכלל מתנחל.. אתה חי בסרט ואשכרה מוסת תקשורת במצב רע, אחד שבולע הכל... והם לא כ"כ מעט הם 250 אלף, אלה ש'מתנכלים' לפלסטינים הם מיעוט שבמיעוט.. אולי אלף, כל השאר זה סיפורים שהארגון הפלסטיני של שלום עכשיו יודע לנפח כדי לפגוע במתנחלים. המתנחלים הולכים לצבא, משרתים ביחידות הכי קרביות, אנשים מאוד משכילים, אחוז גבוה מאוד מתוכם אקדמאים, רובם חילונים (לא מסורתיים אלא חילונים), ציונים אמיתיים, ועובדה לכך שיש קהל מאוד גדול מאחוריהם שתומך בהם ומאמין בדרכם. אגב הקטע של עקירת מטעים קרה באיזור אחד, בכפר אחד (אולי שניים) וגם זה ע"י נוער כהנא שמוחרם ביש"ע... זה כמו שמחר אני יאשים את מפלגת העבודה בגלל השטויות שעושה אורי אבנרי. אותו הדבר. אתה מדבר על חיילים מתים... אתה חושב שההתנתקות תפסיק את הטרור??? רוב הטרור (הרוב המוחץ) גם ככה בא מהגדה ובעזה כבר מתמקדים בשיגור קאסמים... גם אם נעקור את היישובים הקאסמים לא יפסיקו ליפול, ולדעת ראשי הביטחון בישראל ההתנתקות לא רק שלא תחליש את הטרור אלא תגביר אותו.

Pindrix

New member
תמר שתיגדלי.....

תביני מה החטא בסרבנות את האמת שתתגייסי אוליי תביני עוד יותר ותשאלי אנשיםמה הם חושבים על סרבנות בשביל לראות מה הטעות שלך

כמה הוא צדק ! ! ! ../images/Emo127.gif

והמשפט שמבטא את גדולתו האמיתית של האדם: "האלימות היא קרסום יסוד הדמוקרטיה !"

MS6

New member
וואו...

ממש משפט מיוחד... לו ולכמעט כל חברי הכנסת אי פעם

למעלה