אתה בכיתה י"ב
ועדיין כותב כמו ילד בכיתה ו'.. אתה יכול לכתוב פעם הודעה עניינית בלי לנסות לגרום למישהו לבכות מהתרגשות? רבין היה ראש ממשלה רע, ובתקופתו היו הרבה מאוד פיגועים, למעשה בתקופתו החלו 'פיגועי אוסלו'.. בעזרת הנשק שהוא נתן וע"י האנשים שהוא החזיר מתוניס. תהליך השלום מת עוד כשהוא היה בשלטון, ושוב הוא לא היה קוסם, סה"כ הוא היה ראש ממשלה רע מאוד שבתקופתו הגענו לשפל חדש אחרי כמה שנים טובות של שיגשוג, ועובדה הסקרים לפני מותו ניבאו לו תבוסה. אתה מדבר על הר הבית כאילו באמת אין לנו שום קשר להר הזה מעניין איך בנאדם קורא לעצמו ציוני אחרי שטות כזאת... עלק שבר אותם, מעולה שימשיכו להישבר... הר הבית זה המקום הכי חשוב לעם ישראל ואני צריך לחשוב על ערבים שישברו? מה נראה לך שהפיגועים לא תוכננו לפני כן? מה סתם פתאום הם השיגו תוך יומיים מלא נשק והחלו להתפוצץ ולירות?? לא צריך יותר מדי להתפלסף מספיק לראות את הפיגועים 'תוצרת פלסטין' לפני אוסלו ואחרי אוסלו... לפי הנתונים הללו חלה עלייה חדה בפיגועים הפלסטינים (במאות אחוזים) משמע אוסלו היה הסכם רע שרק דרבן אותם לעוד. אתה גם כנראה לא יודע מה זה פשיסט לכן אני לא אתייחס לשטות שכתבת שם... לא נראה לי שבחיים שלך פגשת בכלל מתנחל.. אתה חי בסרט ואשכרה מוסת תקשורת במצב רע, אחד שבולע הכל... והם לא כ"כ מעט הם 250 אלף, אלה ש'מתנכלים' לפלסטינים הם מיעוט שבמיעוט.. אולי אלף, כל השאר זה סיפורים שהארגון הפלסטיני של שלום עכשיו יודע לנפח כדי לפגוע במתנחלים. המתנחלים הולכים לצבא, משרתים ביחידות הכי קרביות, אנשים מאוד משכילים, אחוז גבוה מאוד מתוכם אקדמאים, רובם חילונים (לא מסורתיים אלא חילונים), ציונים אמיתיים, ועובדה לכך שיש קהל מאוד גדול מאחוריהם שתומך בהם ומאמין בדרכם. אגב הקטע של עקירת מטעים קרה באיזור אחד, בכפר אחד (אולי שניים) וגם זה ע"י נוער כהנא שמוחרם ביש"ע... זה כמו שמחר אני יאשים את מפלגת העבודה בגלל השטויות שעושה אורי אבנרי. אותו הדבר. אתה מדבר על חיילים מתים... אתה חושב שההתנתקות תפסיק את הטרור??? רוב הטרור (הרוב המוחץ) גם ככה בא מהגדה ובעזה כבר מתמקדים בשיגור קאסמים... גם אם נעקור את היישובים הקאסמים לא יפסיקו ליפול, ולדעת ראשי הביטחון בישראל ההתנתקות לא רק שלא תחליש את הטרור אלא תגביר אותו.