לא יאמן (אם זה נכון)

dorian_poe

New member
לא יאמן (אם זה נכון)

משהוא יודע מה האמת עם מה שמדווח בכתבה פה? אם אכן לא משדרים את הישיבה זאת קפיצת מדרגה גדולה לעבר פשיזם או שיש סיבות אחרות?

הגענו לזמנים קשים אם המקור שלך

הוא האתר הזה.. נו באמת.. וגם אם לא ישדרו את הישיבה, אתה לא יכול לחשוב על מספר סיבות שסיבירו את ההחלטה?

dorian_poe

New member
שני דברים

קודם כל צהובונים תמיד היו מקור לחדשות שהתבררו אחר כך כסיפורים אמיתיים ודבר שני שאלתי אם זה נכון ועל שום מה ולמה לפי דברים שנשמעו מרשות השידור בשבועות האחרונים יש סיבה לברר דברים כאלו לא?

צריך לבדוק האם ההחלטה היתה

של רשות השידור או שהצנזורה הופעלה על ידי גורמים אחרים. אני מסייג את דברי. צריך לבדוק טוב טוב את הסיפור הזה ואז להסיק מסקנות. בכל מקרה מדובר בנורת אזהרה.

אם הבנתי נכון מההודעה בחדשות

אז מדובר בצנזורה ולא של רשות השידור. גם עליה מפעילים תכתיבים מדיי פעם.

dorian_poe

New member
סתם כי זה ממשיך להתגלגל

לא מבין למה לא מייחסים לזה יותר חשיבות האם מלחמה מעוורת את כל עולם התקשורת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811030,00.html

סופית: אין שידור מהכנסת

Ynet מפרסם: מנכ"ל הזמני של רשות השידור, יוסף בראל, הודיע על ביטול שידור של דיון מהכנסת בערוץ 33. בדיון, שמכונס ביוזמת סיעות האופוזיציה, עולות לסדר היום החלטת הממשלה בדבר הפעילות הצבאית בשטחים וסכנת ההידרדרות למלחמה כוללת. בתגובה רשמית מטעם רשות השידור נמסר כי "הסכמי העבודה מחייבים את הנהלת הרשות לפרסם את סידור העבודה לפני תחילת השבוע. ההודעה על הדיון המיוחד במליאה התקבלה ביום שלישי בערב, וההתראה היתה קצרה מדי בכדי לצוות, על פי ההסכמים, את כוח האדם הנדרש לצורך הפקת השידור הישיר. הועלתה הצעה מצד הרשות לדחות את הדיון ליום ראשון, אולם הכנסת לא הסכימה". קשה להאמין שזה נכון. האם אחרי הדחתו של רן גלינקא (מפקד שייטת 13 לשעבר שלא היה פטריוטי מספיק לטעמו של שרון) הופכת רשות השידור למכונת התעמולה של לשכת ראש הממשלה. האם מעכשיו לא נוכל לראות בטלוויזיה מה שעשוי להצטייר רע? שנעבור לתחנות הזרות?

טל קר

New member
אני ממש מתביישת למשמע התרוץ.

קודם אני מתבישת בכלל שביקשו מהכנסת להזיז דיון כדי שזה יהיה נוח לערוץ הראשון. אחר כך אני מתביישת לנוכח המצב שבו הסכמי העבודה לא מאפשרים לסקר שידורים בהתראה קצרה. מה עוד ימנעו מאיתנו לראות כי ´ההתראה קצרה מדי´?

rshamir

New member
מעניין אגב

שדווקא נציגי הוועדים (טכנאים ועיתונאים) טוענים בידיעה על כך ב-YBET שההנהלה כלל לא פנתה אליהם, ואילו היתה מתבצעת אליהם פנייה, מן הסתם הישיבה היתה משודרת. יוסף בראל פשוט מנסה למצוא חן בעיני אריק שרון כדי להפוך את המינוי הזמני שלו לקבוע, לדעתי. מה השלב הבא? מנהל הטלוויזיה - אורי דן?

אורי דן?

התועמלן הראשי של שרון? אלוהים ישמור. אם המינוי הזה יקרה זה יהיה סופו של הערוץ הראשון. בהההה.....

למעלה