לא יאומן!

meiritamir

New member
לא יאומן!

זכור לי שהופסקה פעילות הפורום הזה לפני מספר חודשים רב. בכבוד, יעלי, הגיע הזמן לנהל פורום, הא? אני דורש להיות אדום, בעקבות הנסיבות חחחח סתם - מזל טוב! אוהב, טמיר.

McBlack

New member
חחח../images/Emo26.gifונראה לי שמנהל מסומן בכחול

חזרנו בגדול, כמו שאתה רואה
אוהבים אותך יעלי!!! סבבה של פורום הקמת לנו פה

scudnick

New member
יש דורשים אחרים לתואר../images/Emo11.gif

שב בשקט
ברוך השב

אם כבר אדומים אז לפי דעתי

מגיע להם להיות אדומים: פונצית גירל האמיתית McBlack scudnick (;

אם כבר אדומים אז לפי דעתי

מגיע להם להיות אדומים: פונצית גירל האמיתית McBlack scudnick (;

McBlack

New member
חחחחחחחחחח מדרפאקר חחחחחחחחחחחחחחחח

מזה צחקתי פה... באמת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (
חמ"ח) לנויקו מגיע כרטיס טיסה לפינלנד, לניר מגיע שקל ולי מגיע יומול שמח!
אבל בדוגרי, מה זה משנה אם יש מנהלת אחת (טובה++++ שאוהבים אותה המון המוני...חחחח חנפנות על הדרך!!) או שני מנהלים? זה ישנה משו לפורום?

McBlack

New member
../images/Emo99.gif

ואגב, נדפקתם, יהיה ממש קר בנחלים בטח... יהיו לכם כוויות קור! פויה! תשימי מאה אלף שכבות גרביים או משו ממש מזמן לא הייתי בחרמון...4-5 שנים! אבוי

חחחח זה לא אומר שני מנהלים

זה מעין עוזר מנהל.....חחחחח חוצמזה מה זה מפריע לך זה לא מוסיף לך איזה ג'וב...סתם תואר.....הא את אדומה!!!!!!!חחחחח ומזלטוב!!!<חצי נכון?>

McBlack

New member
10x ../images/Emo13.gif מזל לי../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

ויש לך מושג אם מישהו יכול להיות מנהל של שני פורומים? <סתם לידע אישי, אני לא מאיימת לגנוב לך את המשרה/חלק ממנה, יעל...חחח>

אני חושב שכן

אם אני לא טועה ראיתי איזה אחד כזה..אבל אנלא בטוח. ואני לא מנהל שום פורום ואני גם לא מתכוון תודה חחחחח

McBlack

New member
שלושה** :)

המורה המטומטמת שלי ללשון אמרה לנו להעתיק מהלוח את המספרים שהיא כתבה.... כל הלוח היא מילאה ב"אחת שתיים שלוש ארבע" ו"אחד שניים שלושה ארבעה" בעעעעעע!!! היא סתומה.

slallum

New member
והנה לך המשפט המפורסם:

אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי (שים לב שאין שום ניקוד
)

McBlack

New member
המורה שלי ללשון לא עשתה בגרות בלשון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא כזאת מטומטמת ויש איזושהי מורה למתמט 5 יח"ל שעשתה רק 3 כי בבצפר שלה לא הייתה אפשרות ל-5 (פחחחח)

למעלה