לא יאומן פשוט!אתר מכור!

yaldasrota

New member
לא יאומן פשוט!אתר מכור!

הייתכן שיעשו בפריסל 1482??? הדבר אומר שכל הקלפים היום מסודרים לו איך שנפתח המשחק והוא רק היה צריך ללחוץ ולהעלות אותם. מה קדם לזה? דבר הזוי(וכנראה שמכור) הוא היה במקום ראשון עם 1470 נק' במשך כמה שעות עד יום דבר שנראה שביסס את ניצחונו והביא אותו לזכייה ב1000 השקלים. אך לפתע הצליחה משתמשת לעשות גם היא ב12 בלילה 1470 ומה קורה ב8 בבוקר?המשתמש עולה ל-1482. יש לציין שבפרטיו רואים שהוא שחקן מתחיל שרק פתח את המשתמש,אדם כזה לא היה יכול ואמור להצליח בכזאת זריזות. משום מה לי זה נראה כמו מעשה נבלה ושפל של אתר שמתיימר להיות אחד האתרים הפעילים והמוצלחים ביותר,אך מאחוריו עומדות רק מעשי רמייה. יש לציין שכנראה גם במשחק הסוליטר נעשה זאת בחודש הקודם אך זה עוד בבדיקה.חבל שכך נעשה אקווה לתמיכה מעוד משתמשים שאולי יביא להוצאת האמת לאור. שיהיה יום נעים, yaldasrota

מה הבעיה

אני לא רואה שום בעיה עם הזכייה !!! יש מאות אלפי אנשים שמשחקים במשחק הזה . והם לא התחילו מאתמול...! בואו נפרגן קצת לבעלי היכולת גם אני שיחקתי במשחק וממש נהניתי, אני אפילו שוקלת להכניס קצת כסף...נראה חוללללללללללללה על פרפרים !!!

בדיוק!

"בואו נפרגן קצת לבעלי היכולת"
וגם אני חולה על הפרפרים...בהתחלה הלך לי ממש טוב..לאט לאט אנשים נהיו יותר ויותר טובים ככה שקשה יותר להגיע למקום 1

kerreth

New member
-----

אני מסכים שיש בעלי יכולת ואלופים. אבל זה קצת מתחיל לשגע כשאתה נכנס לתחרות השבועית ושוב (כן אני רואה את זה פעם שלישית) הבן אדם שבמקום הראשון אם נכנסים לפרטים שלו הוא משחק רק במשחק הספציפי הזה ומה עוד שהוא ברמת מתחיל (שכולכם יודעים שזה אומר שהוא שחק [עם החשבון הנוכחי] פחות מ5 פעמים) אז נכון שזה אפשרי שהוא התאמן הרבה והצטרף כשהתחילה התחרות אבל זה כבר אבסורד. מה הקטע, אנשים באמת פותחים חשבון חדש לכל משחק????? (הכי מוזר נראה לי זה היה בפרפרים האחרון [לא בטוח] לא רק שזה היה "מתחיל" גם בגיל היה כתוב 88 ......
)

HotGirl3

New member
מה הבעיה?!?!?!

אפשר להתאמן בלי סוף אם לא מחוברים וזה בשביל לא להפסיד נקודות ואת יודעת כמה אנשים רשום להם בפרופיל שהם בני 100 פלוס? אנשים סתם שמים תאריך לידה.לגיטימי.

HotGirl3

New member
גם אני לא מבינה

מה הבעיה.מתאמנים הרבה.אפילו בגרסה של ווינדוז ומצליחים.?

כפירוש23

New member
אני יגיד לך מה מוזר פה...

אני שיחקתי כל הלילה וניסיתי לשבור את השיא שיחקתי בערך 50 משחקים אבל תמיד התוצאה הייתה בכפולות של 5 אף פעם לא משהו עם סיומת 2.. אז או שהוא עשה משהו מאוד מיוחד במשחק.. או שיש פה משהו מכור.. כרגע אני מוביל את הרשימה בפרפרים, נראה אם גם שם זה מכור ופתאום מישהו יעבור אותי בדקה האחרונה של הדדליין

למעלה