לא יאומן. לא יאומן

erlich

New member
אני חושב שאני מאוהב.

מצטער מאמי, אבל תראו אותה! ואומרים בכתבה שהיא עוד לא בת 16. אבל נעזוב אותה לרגע. בכל אופן מיטללללללללל, חשבת פעם לקחת בני ערובה? לנסות גמילה בכפיה? או (מי פרסונל פייבוריט) לבצע ווידוי הריגה ליכולת הדיבור של הקטנטנה? כי גיל 14 זה בעיה :) אין מה לעשות, גם אחי ככה (הכי מטרידה אותי השאלה של איך זה שאנחנו לא היינו כאלה???). מנסים לחנך אותם. משקיעים בהם את כל מה שיש בנו. ומה מקבלים בחזרה? נכון, ארז.

אושר מ

New member
יונייייייי../images/Emo24.gif

מה שלומך מותק? ספר ספר מה קורה (למרות שדיברתי איתך אתמול לא? או שמה זה כבר היה לפני שבוע?
. יו איך שהזמן רץ..)

אושר מ

New member
אה ורציתי הלגיד לך

שקניתי היום (עוד) ספרים, ובינהם את מדריך הטרמפיסט ואת המסעדה! מי גאה בי?

kniaper

New member
חחחחח חזק קנייפר נקרע מצחוק

על המחשב וזה לא קורה הרבה

אני רוצה לחזק את דבריה של אפי

בכך שאומר שוב ושוב- את לא ההורים שלה. מלאכת החינוך שלה לא מוטלת על כתפייך. אין שום סיבה בעולם שאת תקדישי מרץ, אנרגיה או כוחות נפשיים באשר הם בטיפול באי אלו בעיות גיל הנעורים של אחותך. אלף, את צריכה לחיולת את החיים שלך שמסובכים גם ככה, מבלי להעמיס על כתפייך את עול החינוך של אחותך. בית, ואני בטוחה שמפאת גילי הצעיר לא תטעי לחשוב אותי כמתנשאת, את עוד לא היית אמא. וגם כשנדמה שההורים עושים את הטעות הכי גדולה ואת יודעת מה כן נכון, בכל זאת עומדות לצידן אי אלו שנות וותק ונסיון, הן בגידול ילדים והן בתובנות החיים. הייתי נותנת להם ללטפל בעניינים, בכל זאת הם עשו עבודה לא ראה איתך... וגימל, שהוא כדרך אגב, אחותי בכתה ד´, ושותפה מלאה לאובססיה סביב המורדים וקטנטנות. כשאחותי קנתה לה רק חבילה אחת היא התאכזבה, כשאמא אמרה שלקנות קלטת עם ארבעה פרקים של המורדים בשמונים שקל זה מוגזם היא צעקה, ואני איימתי בעונשים פיזיים ונפשיים כאחד אם אמצא שנית את קלפי המורדים מסתובבים בבית. נדמה לי, שלמרות שההתנהגות של אחיותינו נראית לנו נויירוטית משהו, היא מעין סימפטום של אותו גיל המכונה "גיל קשה". ולכן מיטל יקירתי, עיצתי לך ולאחותך זהה- הניחי לזה. זה לא מתפקידך לטפל בבעיותיה, וקרוב לוודאי שהתנהגותה נורמלית לגמרי. רק אציע לך לומר לה, שאת לא לוקחת חלק בהיסטריה הזו, שלא תצפה ממך לקלפים או כל דבר אחר הקשור במורדים, ושכדאי לה לרדת ממך.
שירה

תני לה להנות מזה ../images/Emo70.gif.

היא כולה בת 14, תני לה להעריץ את מי שהיא רוצה להעריץ.. בסופו של דבר זה יעבור לה והיא תבין עד כמה זה טיפשי כל ההערצה הזאת. תני לה להנות מזה, את לא הערצת שחקן\שמר וכו´? אולי היא תרגע אם תגידי לה שבטח לא יתנו לה ולחברותיה לראות את השחקנים אפילו אם הן ישכרו חדר במלון "דניאל" כי בטח יציבו טונה של שומרי ראש ולא יתנו להן להכנס בלי אישור.

למעלה