לא יאומן כי יסופר!

  • פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
רון, מאיפה האגרסיביות הזאת?

יניב לא חייב לך ולא לאף אחד מאיתנו שום דבר. מילא אם היית משלם לו משכורת אז היה לך מה להגיד, אבל במצב הקיים כולנו צריכים להגיד ליניב תודה על מה שכן עשה למעננו!
 

ronnl

New member
את רוצה באמת תגובה רו??

בבקשה : 1)מה משכורת קשורה לסיפור ? יניב בחר לפתוח את הפורום ולנהל אותו הוא ולא אחר בתנדבותאבל אחד לא הכריח אותו להתנדב הוא בחר בזה. אז אם הוא בחר בזה להערכתי, הוא גם היה אמור לעשות את מה שהוא התנדב בשבילו ואם היה מקבל משכורת?זה היה הופך את זה ליותר חמור או פחות עם מה שהוא "עשה " ( או יותר נכון לא עשה)לפורום שהוא התנדב לנהל??? (אגב בדרך כלל כשמתנדבים עושים זאת מרצון,ולא בגלל שחייבים לשלם חשבונות מהיכן שהוא !שוב מדובר בבחירה! )אם הוא היה מקבל על כך משכורת? הוא אפילו לא כתב כאן! (אולי רק בהתחלה אבל מעבר לזה הפורום המרכזי בו הוא כותב הוא הפורום השכן ) למה אני צריך להודות לו? על זה שלא כתב כאן? על זה שלא תיפקד כמנהל(ואת התפקיד הזה הוא בחר לקחת!)?
 

tommer28

New member
אולי תעזוב אותו כבר?

תגיד, אתה חי בשחור ולבן? לא שמעת שיש עוד כמה גוונים בעולם, אפילו של אפור? זה לא כמו שאתה מציג את זה כי זה לא שחור ולבן. הבנאדם הסביר את עצמו, אפשר לומר שהוא אפילו התנצל (על אף שממש אין לו על מה להתנצל), הוא ניהל פה את הפורום במשך איזה שנה אם לא יותר, מספיק, נגמר, פיניטו. אולי תעזוב אותו לנפשו? תן למים לזרום מתחת לגשר... מה שהיה היה ונגמר, והנה הפורום פעיל מאד ללא מנהל בהשתתפות הכותבים בלבד. אז למה להתעסק בדברים שעבר זמנם ובטל קורבנם?!
 
למעלה