לא יאומן כי יסופר!

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
לא יאומן כי יסופר!

סתם עיינתי באינדקס של גוגיי בעמוד הפורומים - רק כדי להוכיח לעצמי ששוב לא קרה כלום - ו...!!!! אנחנו קיימים! ועוד כתבו עלינו דברים טובים: שאנחנו פורום פעיל מאוד ומומלץ
. טוב, עכשיו הגיע הזמן אולי לממש את זה? And now I'm going to eat my hat and stand at the window to watch pigs fly

ronnl

New member
פשוט לא יאומן

הפורום המקורי והבית המקורי חזר לפעילות! אפילו השארתי הודעה השואלת על כך האם זה פתיחת דף חדש בבית גוגיי?

ro99

New member
אל תתרגש יותר מידי רון!

מדובר בכך שבאינדקס של גוגיי, במדור "שרותים ואינטרנט": "פורומים", מוזכר פורום חו"ל של תפוז, ולא יותר מזה... אין פה עניין של תחיית מתים של פורום חו"ל של גוגיי, אבל לעומת זאת אנחנו פה תוססים! עד עכשיו, כל פעם שהיו מזכירים את עובדת קיומו של פורום תפוז גאים בחו"ל באחד מהפורומים של גוגיי, ההודעה היתה מיד נעלמת כלא היתה, לכן כל כך נדהמתי שהואילו בטובם לא רק להזכיר את קיומנו אלא אפילו להמליץ עלינו!

ronnl

New member
לא רו תסתכלי טוב

גם הפורום המקורי חזר לחיים ונושם באופן חלקי עם שתי הודעות בינתיים ועדיין לא חזר לדף הראשי הנה בבקשה

ro99

New member
הסתכלתי כבר אתמול

ההודעה היחידה חוץ מהשתיים שלך היא מפברואר 2004... בפורום סנטרל פארק מנסים מפעם לפעם לשרשר הודעות בנושא חו"ל תחת הכותרת "גאים בחו"ל" או משהו כזה, אבל זה לא מחזיק מעמד. אם תשים לב, אחד הסימנים לכך שלא מדובר בתחיית מתים היא העובדה שהשמות של תומר ודן עדיין מתנוססים בראש העמוד! העובדה שהם הסכימו "לפרסם" את הפורום שלנו בתפוז מספיק מדהימה לדעתי לאור כל מה שקרה בעבר.

ronnl

New member
אולי כדאי לבדוק את העניין?

העובדה שהשמות של תומר ודן עדיין מנוססות בראש העמוד,לא מראה כלום להערכתי ייתכן ומריצים את הפורום בחשאי (כי הוא לא נמצא בשום מקום חוץ מהאינדקס) ואחר כך יחזירו אותו כשתמצא איזו הנהלה? כי אחרי שזרקו אותנו לא היה גם לינק לפורום כלום היה ונעלם עכשיו יש ואפשר לשים הודעות וייתכן שזו הרצה מחודשת לא כדאי לבדוק את זה?

ro99

New member
לי נראה יותר הגיוני

שאין פה מה לבדוק. לאחר שהורידו את הפורום מהרשימה עדיין אפשר היה להגיע אליו באותה צורה שהגעת אליו עכשיו. מה הטעם של להריץ פורום בחשאי? ומי בכלל רוצה לחזור לשם? ולמה בכלל אנחנו מדברים על זה...

tommer28

New member
לא פורום ולא נעליים ../images/Emo13.gif

הלינק לפורום חו"ל של GOGAY נוסף לאינדקס שלהם ב-26.01.2004, אז הפורום עוד היה פעיל. על אף שגוגיי סגרו את הפורום, הם מעולם לא סגרו את הדף שלו ותמיד אפשר היה להוסיף שם הודעות... אין שינוי בססטטוס של הפורום ההוא, הוא לא קם לתחייה. אולי כדאי לעדכן את משה מאינדקס גוגיי, שלא יודע שהפורום ההוא נסגר, ולכן לא עידכן את האינדקס... ונאמר שהפורום חזר לפעילות, אתה באמת מתכוון לחזור לשם? אחרי כל מה שהיה ?!

ronnl

New member
לא חושב שיכול להיות מצב תומר

אבל מה האלטרנטיבות האחרות חייבים להחיות אותנו במצב כזה או אחר לא? כאילו ההיסטורייה כמו שרו אמרה חוזרת על עצמה

eig

New member
תגידו רע לכם פה ?

אני לא מבין מה ההתעסקות בפורום אחר חי או מת.... או קי לא הייתי חו"לניק כשהיה פעיל הגוגיי, ועכשיו נראה לי שפה יש פורום ועם הרבה תקווה הוא גם יפרח, אז למה כולם מתעסקים במה היה שם או האם יהיה שם שוב וכיו"ב ?

tommer28

New member
ממש לא, להיפך...

אך העובדה המצערת היא שמנהל הפורום (יניב) התפטר לאלתר, הפורום כבר לא נמצא ברשימת הפורומים של תפוז ולא ממש נראה שמנהל חדש מגיח מין האפלה. כך שנראה שגם הפורום הזה על כרעי תרנגולת כרגע... אבל אתה צודק, אין מה להתעסק במה שהיה שם ובמה שקרה שם, צריך להתעסק במה ומי שיש פה ואולי הפורום הזה ישאר בחיים ולא יסגר

ro99

New member
והנה עוד אקס-גוגיי

שרוצה להשאר פה ולא מעוניינת בעבר... מתחרטת כמעט שהעליתי את הנושא
כל מה שניסיתי לעשות זה לעודד את הרוחות - הנה, עלינו על המפה! ומישהו תפס את הקצה הלא נכון. כבר עבר יום כפור, אבל בכל זאת אני מבקשת סליחה...

ronnl

New member
על מה יש לך לבקש סליחה

זה יניב הוא זה שצריך לבקש סליחה ולא את הוא אמור היה לנהל את הפורום ולא עשה כן והוא זה שהתפטר ועזב

tommer28

New member
וממשיך לאחוז את הקצה הזה במרץ ../images/Emo6.gif

לא נורא רו יקירתי, כולנו עושים טעויות, ולא נותר לנו אלא לצחוק על כך
ולגבי יניב (שאני לא מכיר ואין לי כלום איתו), הוא השאיר כאן את הסבריו ואת התנצלותו ואני מכבד אותו על כך, אין מה לעשות, הוא לא חייב לאף אחד שום דבר, ואם לא מתאים לו- אז לא... בנתיים נראה לי שהפורום מסתדר מצויין בלי הנהלה, אז אשרינו וטוב לנו, ואין מקום לדאגה

ronnl

New member
שמתם לב שפתאום משהו דווקא

כן התעורר ופתאום אנחנו כותבים יותר?

Yaniv-DC

New member
סתם ככה שתדעו...

1. כפי שעלה פה משירשורים קודמים, אני בטוח שתסכים איתי שהצלחתו של פורום תלוייה גם במשתתפיו ולא רק במנהליו. מספר פעמים ניסיתי לעורר שרשורים בכל מיני נושאים, והם נותרו מיותמים. באיזשהו שלב הפסקתי, כי כנראה לא היה לזה ביקוש והרגשתי מטומטם. 2. בנוסף להרגשה הזאת, גם ציינתי במפורט מאוד מדוע אני פורש מהניהול. להגיד שההיסטוריה חוזרת? נו באמת. המניעים היו אישיים לחלוטין המונעים מהדרמות שלי ומהסיבות האובייקטיביות. לא ממחשבה שאין מקום לפורום הזה. 3. לא יודע מה תפוז החליטו לגבי המשך הפורום או הורדתו, בכל מקרה, מעולם לא ייעצתי לתפוז לסגור את הפורום, להוריד אותו, להשעות אותו, או לתת לו מכות. כתבתי בעבר בשבעה פורומים, היום אני כותב פעיל באחד, ומתארח מדי פעם באחר, וניהלתי ארבעה פורומים שבשניים מהם אני אפילו לא מבקר. גם מהם לבקש סליחה על זה שהם לא רלוונטים לגבי כרגע?

ro99

New member
יניב - טוב לשמוע ממך!

אני חושבת שתגלה שאין פה קונצנזוס שעשית משהו שלא היית צריך לעשות או שאתה צריך להתנצל על משהו. בכל מקרה, אני לגמרי לא מסכימה עם מי שאומר זאת, ואני חושבת שזה בכלל לא במקום לאמר דבר כזה. אני מקווה שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר ואם יש לך זמן אז תקפוץ לבקר אותנו לפעמים. You're most welcome and we bear no grudges

ronnl

New member
חשבתי אם להגיב על זה יניב או לא

ואחרי מחשבה החלטתי שכן והנה הדברים רק עכשיו החלטת לכתוב את הדברים האלה? 1) הצלחתו של פורום בנוייה מכמה גורמים ברורים משתתפים וכמנהלים כאחד אבל לא רק 2) אתה נבחרת להיות מנהל הפורום, אבל כמו שאמרת לא תפקדת ככזה. אתה יודע מה ? זו הייתה הבחירה שלך ,כי "בישראלים בחו"ל" אתה כותב קבוע ולא ראיתי אותך כותב כאן כמעט אף פעם שוב זו היתה בחירה שלך 3)אם היית שם לך את הפורום כמטרה להפוך אותו לפורום גאה מצליח היית יכול לעשות את זה אם רק היית מתעניין בפורום שלך,ולפחות כותב באותה תדירות כמו שאתה כותב ב"ישראלים בחו"ל למשל 4) העובדה שאותה אתה מציין לפנינו שאומרת שניהלת 4 פורומים שונים ושכתבת ב שבעה ושבשניים אתה בכלל לא מבקר לא מעניינת כאן זה קשור אליך בלבד זה לא קשור לפורום 5) ואם אתה צריך לבקש סליחה או לא מהפורומים את זה אתה צריך לענות לעצמך ולעשות חושבים

Yaniv-DC

New member
אז אני אבחר להסכים עם רו

ולא להתנצל. אגב, תיקון מילולי קטן... לא נבחרתי לנהל את הפורום, אלא בחרתי לפתוח אותו. יש הבדל.

למעלה