לא יאומן כי יסופר

לא יאומן כי יסופר

שימו לב רבותיי, לסיפור הבא: בשבוע שעבר התקיים כאן ויכוח ביני לבין אדם בשם "מרכזון", אשר במסגרתו חשפתי שקר שלו ביחס להתנחלות ברוכין. בתחילה טען הנ"ל כי שמר שם על "ארבעה מתנחלים ושתי עיזים". אח"כ טען ששמר שם על "שבע משפחות". היום עלעלתי בעלונים בבית הכנסת. ומה רואות עיניי? מודעה מאירת עיינים: "ברוכין- ישוב קהילתי דתי לאומי בשומרון: קוטג'ים בשיטת הבניה הצומחת...מחירים נוחים.. הצטרפו להצלחה". "ארבעת המתנחלים ושתי העיזים של מרכזון יהפכו בע"ה לישוב משגשג בארץ ישראל" צירוף מקרים? אולי. זה לא משנה. מה שמשנה הוא הלקח שנלמד מכל הפרשה הזו: "כאשר יענו אותו-כן ירבה וכן יפרוץ". ככל שאנשים דוגמת מרכזון טיטיפו נגד ההתנחלויות תוך שימוש בשקרים ודמגוגיה, כך יצליח המפעל, ואנו נעמיק את אחיזתנו בכל ארץ ישראל.

רונאל1

New member
לא יאומן כי יטומטם

אני שמח לראות שאתה הולך לבית הכנסת. בפעם הבאה תזמין גם את ראש הממשלה שלך. מעניין אם תפרוש מהליכוד אחרי שזה יפנה מתנחלים בקרוב מבתיהם בנצרים ומקומת אחרים לנגב. מתנחלים, הביתה!

ובאיזו מפלגה חבר אדוני?

אני אשמח לדעת. חכמה קטנה מאוד לא להזדהות כתומך של מפלגה כלשהי ובכך להימנע מראש מהתקפות בנושא זה.

רונאל1

New member
אני בהלם ממך...

חשבתי שאחרי כל הכתיבה שלי כאן ויכולות הציטוט המופלאות שלך שמת לב כבר מזמן שאני חבר מרכז ליכוד...
לעבודה! (תמצא אותי נע על ציר שינוי-עבודה-מרצ, כרגע עבודה).

למעלה