<<< לא יאומן כי יסופר >>> :

ל נ צ ח

New member
<<< לא יאומן כי יסופר >>> :

אגלה לך סוד כמוס: בגיל 4 שיגרו אותי דרך עיני חתול 4/11/1999 0:15 לנצח הורדתי קובץ שכתבתי לפני שנה ובקרוב אפרט יותר על זה: 28/12/2000 15:5 לנצח [email protected] ----------------------- * שיגור ותקשור לא יאומן כי יסופר!
15/12/1999 23:58 לנצח ----------------------- סוד כמוס: בגיל 4 שיגרו אותי דרך עיני חתול ולזמן של כדקות + - וראיתי את העתיד, ז"א הייתי "בזמננו"-זה" מול ביתי שאני היום מתגורר-בו. זה רק קטע ממכלול עתידני שהייתי מעורב-בו אם עוד 2 אנשים, אחד מהם היה קצין בצבא. ואני יודע דברים על המשיח ועל שמעון פרס שגם השתתף בזה החזיון הנבואי. שבוודאי אינו זוכר ולא יודע מהדבר ואין לו שום מושג על תפקידו העתידני הקרוב בתקופת המשיח. וצלחת מעופפת גם תתגלה בתקופתו; יהיו דברים וכבר אמרו חכמים:ש "מה שתראה שפחה על הים יחזקאל הנביא לא חזה". נ.ב לא חייבים להאמין, ואני, נכון לעכשיו לא מצפה מאיש להאמין. כי ידוע לי שזה "לא יאומן כי יסופר" + + + + + ______ ל נ צ ח ______ + + + + + ----------------------- זה נשמע מעניין 28/12/2000 22:51 serfer [email protected] ----------------------- רק לא הבנתי מה זה השיגור דרך חתול ולמה עשו לך את זה בכלל. חוץ מזה אני מאוד רוצה שתספר לי כל מה שאתה זוכר עם פרטים ושמות ותאורים את כל הנבואה ----------------------- זה כנראה היה אמצעי בו יתאפשר לי לראות ולזמן קצר 28/12/2000 23:38 לנצח [email protected] ----------------------- מאוד פרטים חיוניים ביותר מתקופתנו בכדי שבמהלך חיי הרגילים (בשנות השבעים)כשהצלבתי בין הנתונים השונים, הבין נכון את האמת של סוד הנסתר. - איך שוגרתי, אין לי תשובה מפורטת, אך לפי דל זכרוני בפרט-זה, זכור לי משהו שהם הצמידו לראשי אולי מכשיר אלקטרוני מסוים וכנראה כך זה עבד. הבהרתי שכל זה שכחתי שנים רבות מעת התרחשותם, ורק לקראת סוף שנות השישים ובתחילת שנות השבעים אט אט חזר זכרוני מאלה המראות. ומאז סוף מחצית 1976 ,לאחר שעשיתי סדר בבלגן במוחי, הגעתי בשנת 1977 לפתרון החידה חידת-החיים גם דרך זכרון ברור כהיום של זו ההתגלות המדהימה. בברכה: |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s| ----------------------- אוף אתה לא מגלה כלום תגיד לי כבר 28/12/2000 23:53 serfer [email protected] ----------------------- מה כלכך סודי מהי האמת לא שהבנתי הרבה דברים מהסיפור שלך ומה הקטע שההורים שלך יחברו לך משהו אלקטרוני לראש כדי תחזה את זה ----------------------- לא ההורים שלי, אלה היו הקצין והאחר בהתגלות ב 1948 28/12/2000 23:58 לנצח [email protected] ----------------------- לנצח שתדע שלא ישנתי הרבה בלילה 29/12/2000 11:20 serfer [email protected] ----------------------- בוא נראה אם הבנתי את הסיפור בשנת 1948 שהיית בן 4 לקחו אותך אנשי הצבא האלה ושמו עליך את המכשיר הזה. ואז נכנסת לחיזיון שבו ראית אותם עם שמעון פרס והמשיח בגיפ שהוא היה מבוגר? או שזה היה מן מכונת זמן שהם הגיע להפגש עם שמעון פרס לפי מה שאמרת על השעונים. ולא הבנתי מתי היה הקטע עם הכדורי אש הנופלים שאתה לקח את המשחי התינוק ואחרכך פוגעים בך עם אבן בראש. חוץ מזה כל זה נשמע כאילו היה משהו על הר הבית?? ----------------------- לא נורא,אני ישנתי כתינוק. והנה לך תשובותי והבהרותי 29/12/2000 14:26 לנצח [email protected] ----------------------- לא בדיוק כך, המכשיר הוצמד לי רק לפרק זמן וקצר ביותר במהלך כל האירוע הנבואי הזה וזה כדי שאהיה נוכח בחצר ביתי ומשם אהיה משקיף, ואראה התרחשות מסוימת בדירתי פנימה, בה אני מתגורר נכון להיום ומזה כבר כ32 שנה. בקשר לשמעון פרס (אני קובע זאת לפי מראה פניו של זה האיש השלישי) וכן, בגיל מבוגר כהיום) הוא הופיע פיזית מהזמן הזה לשם וזה לקראת סיום המחזה הנבואי ב1948 הם דיברו על המשיח והצלחת המעופפת. הבהיר שממש ומתחילת העניין הנבואי הזה, הקצין והאדם השני בדקו כל הזמן בסטופרים את הזמן ודברו על "האיש השלישי ועל צלחת מעופפת בזמן ציפייתם המתוחה לאיש השלישי והם ציפו לו "ביודעם מראש" שהוא אמור להגיע. - בקשר לחזיון נבואת יום הדין ותחיית המתים, זה התרחש שנים מאוחר יותר וזה כלל לא היה בהר הבית . |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s| מעולם לא אמרתי לתפקידו העתידני (בעת ההיא) של פרס, למרות שיש פרט מאוד חשוב בחיזיון ההוא במדבר ושאותו לא סיפרתי, אך אומר זאת עכשיו: האדם השלישי ההוא, ששני האנשים שהיו אז איתי(אחד מהם היה הקצין),פניו היו דומות לשחקן הקולנוע ד'אז ג'ף ש'נדלר, ומזה ומעוד פרט חשוב שאני מציג למטה, אני נכון להיום, וכבר מתחילת שנות השבעים, אני מבין ומסיק, ואני חוזר, מסיק שזה שמעון פרס. והוא ידידי, הוא שאני מכנה אותו "האדם השלישי", ראינו אותו רץ לקראתנו מרחוק כשענן אבק מכסה אותו, וכשהענן התחיל להתפזר כל זמן שהוא התקרב, ראיתי אותו ברור יותר ויותר, והדבר הראשון שבלט בו, היו מדיו, כן, הוא לבש מדים ואלה היו * מדי-צה"ל *. וכך אני משער(וזאת אותה השערתי המתמדת שתחילתה מאז תחילת שנות השבעים) שהוא, תפקידו היה(יהיה)לעתיד, בעת ההיא: שר-הביטחון. |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s| גם דרכו של שמעון פרס וגם דרכו של אריק שרון מובילות 3/1/2001 12:39 לנצח [email protected] ----------------------- לאותו המקום. כך אמר היום שמעון פרס בתוכניתו של רזי ברקאי "מה בוער" בגלי צה"ל, אלה דברים שאמר לו אריאל שרון וגם זו דעתו שלו שמעון פרס, באומרו שהוא ואריק משוחחים ביניהם כידידים טובים בחיים.והוסיף: רק דרכנו הפוליטית שונה. |s| * ____ * ל נ צ ח * _____ * |s| -----------------------

למעלה