אני לא יודעת מה קרה - אני יודעת מה
מספרים - "תשלח פקס תתקשר למתנא " עכשיו רכבים משתוללים יש אחוזים נמוכים לתפוס אותם - מעצם היותם כאלה עד שהדיווח (גם הכי מדויקים מהירים ויעילים
) מגיע לניידות הוא כבר לא רלוונטי "הוא נוסע מינמום 120 קמ"ש " אומר לי האזרח - נו ו ??! אז שאני אגיע לנקודה שהאזרח נתן לי הוא כבר יהיה הרבה יותר רחוק
הוא בטח לא יעצור את האוטו ויחכה שאני אבוא לתפוס אותו - אז אם אותו שוטר היה אומר לו " אנחנו נשדר את זה לכלל הניידות ומי שיהיה באיזור יגיב למיקום
ומקביל תתקשר למתנ"א /תשלח פקס לסבתא של המפכ"ל/תגיע לתחנה בבנימיניה" - זה כבר היה נשמע יותר טוב ,צריך לתת לאזרח כלים שהוא יכול לשפר ולקדם במשהו אבל בשורה התחתונה העבודה היא שלנו וביננו לא לסמוך על האזרח שיטריח את עצמו לשלוח פקס או "לבלות" יום שלם בתחנה (ולא בקטע של תלונה אלא בקטע של רציונל) ואם מסבירים את זה מספיק יפה "עם חיוך" בנימוס ואדיבות אותו אזרח מלא קיטור שגם יקח את הפרטים שלי יעשה אמבטיה קרה ואז יחשוב שאני צודק/ת.................וגם כי עצלן והוא לא באמת רוצה להתעסק בזה
למח"ש (או יותר גרוע לעיתונות
) הוא כבר לא יגיע וגם לא יהיה לו קייס ואת החמש דקות שלו של תהילה הוא יקבל וגם אנחנו היינו יכולים לצאת לטובה בכל הסיפור הזה -שוב,אני לא מאמינה שאת התאונה הזאת היה אפשר למנוע .אבל בכוח היחס והמילה היינו יכולים לצאת "נותני שירות משהו משהו "
. נ.ב. עדיין לא שמעו את הגירסה של אותו שוטר ,אני לא יודעת אם יודעים מי זה - חבל מאוד שכנראה יש לו סיבה להתחבא .אם הוא היה פועל בצורה קצת אחרת הקלטה פשוטה של השיחה הייתה "מזכה " אותו בלי קשר לתוצאה.ואני בחיים לא נתתי לעייפות/מרמור/כעס/10 שעות משמרת/עצבים/מטרידים לצאת לידי ביטוי באותה שיחה שאולי תהיה "שיחת אמת" ולנפנף חס וחלילה את האזרח. וסתם סיפור מצחיק משהו
התקשר תייר אנגלי למוקד 100 היה צריך את מספר ה
של נתב"ג - בסך הכל אמרתי לו "איך אפשר לעזור לך?בבקשה ,יום טוב " קצת מילות נימוס ומספר הטלפון והוא היה המום ואמר "תודה את היית ממש נחמדה אני אזכור אותך שאני אחזור הביתה "
פחחחחחח,הרגשתי שממש תרמתי למערך ההסברה של ישראל