את באמת חושבת שהפנו אותו למתנ"א?
נשמע לי דיי מוזר ונסער כל הסיפור הזה.. לדעתי האדם התקשר למשטרה, שלחו ניידת סיור , ודיווחו במקביל לניידות מתנ"א ותנועה על האירוע.. הרכב לא אותר , מתנ"א לא כל כך התייחסו לדיווח כי הוא לא בתחום שיפוטם וזהו.. אני לא חושבת שמישהו אמר לו תשלח לפקס.. נשמע לי תמוהה.. ואני לא חושבת שמישהו הפנה אותו למתנ"א יכול להיות שהאזרח הלחוץ ביקש את המספר של מתנ"א ולא סיפק אותו בידיעה שהקצו ניידת לאזור על מנת לאתר את הרכב. בכל מקרה טוב שהעניין יבדק ואם מישהו טעה שקודם כל יעמידו אותו על הטעות שלו ורק אז להענישו משמעתית.. מה גם ששיחות המוקד מוקלטות וככה יהיה אפשר לדעת מי אמר מה ולמי.. נ.ב כולם קופצים ומאשימים את המשטרה במקרה.. מה היה קורה לו כל ניידות צפון היו מגיעות והיה מאוחר מידי? מה היה קורה לו האזרח העירני לא יוצר קשר בכלל עם המשטרה? מה היה קורה לו המשטרה הייתה מנהלת מרדף אחרי הרכב ובכל זאת הייתה תאונה..? שום דבר לא היה משנה , בכל מקרה התאונה הייתה לצערי הרב , במקום להאשים את המשטרה על כך שהיא לא מנעה , צריך להעיר את הנהגים ולפרסם את סיבת התאונה , המשטרה לא אשמה בתאונה , אולי הייתה יכולה למנועה , למרות שגם אתם כמתנדבים מכירים את האירועים האלו רכב משתולל.. ואם אין ניידת ממש קרובה הסיכוי שהרכב יעלם ויאבד הוא ענקי.. אז אני הייתי ממליצה לא לבוא למשטרה באשמה שלא עשתה כלום והיא אשמה בזה.. אני איציק לא הייתי אומרת חלם זה כאן.. הייתי אומרת שגו'נגל היא מילה יותר טובה.. מי שנוהג שתוי וכמו בהמה זה באמת ג'ונגל וזה החלם.. מי שמתפרע בכביש הוא העבריין , אליו צריך לבוא בטענות.. לא למשטרה.. תפקיד המשטרה הוא לאתר את העבירה ולהפסיק אותה.. מה לעשות מי כמוך יודע שיש מקרים שלא תמיד מצליחים לאתר.. לדעתי הסיבה הזו שלא הצליחו לאתר תיבדק טוב טוב ויוסקו המסקנות.. אבל להאשים את המשטרה במקרה הזה זה פשוט נבזי..