לא יאומן המצב הזה !

מצב
הנושא נעול.

א-ר

New member
לא יאומן המצב הזה !

לא יאומן המצב הזה ! נשבר הזין !

א-ר

New member
שמע כריש

בוקר טוב א-ר אכן נמאס אולי התוכנית המקורית של גאנדי היתה טובה.
שמע כריש זה פשוט טרוף !! מה קורה פה ? ראית את התמונות בטלויזיה ? (ממש הגזימו). אישית, אני לא זוכר מצב כזה הרבה שנים במדינה. ממש רולטה רוסית. ולצערי, שום דבר כנראה לא יעזור. במשחק הזה הפסדנו מזמן. אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל פשוט אי אפשר שלא להתייחס.

שמע א-ר

שמע כריש זה פשוט טרוף !! מה קורה פה ? ראית את התמונות בטלויזיה ? (ממש הגזימו). אישית, אני לא זוכר מצב כזה הרבה שנים במדינה. ממש רולטה רוסית. ולצערי, שום דבר כנראה לא יעזור. במשחק הזה הפסדנו מזמן. אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל פשוט אי אפשר שלא להתייחס.
שמע א-ר לא הפסדנו,אני חושב שפגיעה בראש(ביאסר ערפת עצמו)תניב אולי נזק לטווח הקצר אבל תועלת רבה לטווח הארוך,כך אני חושב .

תגידו ילדים

שמע א-ר לא הפסדנו,אני חושב שפגיעה בראש(ביאסר ערפת עצמו)תניב אולי נזק לטווח הקצר אבל תועלת רבה לטווח הארוך,כך אני חושב .
תגידו ילדים אתם באמת חושבים שאפשר עכשיו לפגוע ביאסר? תחשבו עוד פעם. מה זה ``לא הפסדנו``? השתגעתם? היינו כבר בגרוע יותר וגם את זה נעבור.

rubens8

New member
מה פירוש ``נזק לזמן קצר``יש לקצר

מה פירוש ``נזק לזמן קצר``יש לקצר לו את הראש לטווח ארוך וסופית!!!!!!!!!!!!!!אני מנתניה !!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה