לא יאומן.... אריה בהר-אדר!!!!!!!!!

לא יאומן.... אריה בהר-אדר!!!!!!!!!

חברה זה לא בדיחה. כל מי שיסתובב בישוב בחודשים הקרובים יכול לראות שיש אריה ברחבת הבית-כנסת. אני יודע שאתם בטח קוראים את זה ואומרים "מה עובר על טל?" או "עוד פעם טל והשטויות שלו!!!" אבל לא הפעם. בדרך למחנה תעברו ליד בית כנסת ותראו אותו בעצמכם!!!!!!

טל כל טיפש רואה שזה לא אריה אמיתי..

הווי ההלצות הללו שלך לפעמים מרחיקות לכת....

Ofer Tal

New member
טל אתה צודק!

היום הלכתי שם והוא אכל ילד קטן עם כיפה ששיחק שם כדורגל! איזה אריה מטורף! תקראו לחיליק!!!

Hbentzur

New member
לא יאומן כי יסופר! ../images/Emo2.gif

ויש לי הרגשה שהוא אוכל את הילדים כשהם עוד מצופים בנייר אלומניום! זה ההסבר היחידי ההגיוני שמצאתי לשאלה "למה הוא כסוף?!", עוד הסברים יתקבלו בברכה כי לא אנוח ולא אשן עד שנמצא את הפתרון!

יש לי פתרון לתעלומה....

הוא כסוף כי הוא בלע את מור כספי. או אולי אפילו את משפחת כספי כולה!!!! אבויייייייייייייייייייייי...... מי יודע מה עלה בגורלו של מתי כספי?

מיכלו1

New member
איזה אריה!!!

אני לא מאמינה! ועליתי על התעלומה- האריה כסוף כדי להסוות את עצמו וכדי שאם מישהו יספר עליו אז יחשבו שהוא מטורף... וכדי שילדים קטנים עם כיפה יבואו ללטף אותו ואז הוא יתן להם ביס!! טל-> אני אסביר לך למה התיאוריה שלך אינה נכונה: אם האריה היה בולע את משפחת כספי אז הוא היה אוכל את כל מי שמדבר לידו עברית לא רהוטה מספיק... ואנחנו יודעים שזה לא נכון כי ילדים דתיים שמשחקים כדורגל ברחבל בית הכנסת מדברים עברית רהוטה בהחלט! אה כן, וכי ראיתי היום את מור כספי...

Ofer Tal

New member
זאת הייתה הולוגרמה!

באמת מיכל, הרי ידוע לך שהטכנולוגיה התקדמה וכעת היא אפילו בהישג יד של אריות?

פתרון התעלומה המלא!

טוב קוראים לו אריה והוא המורה לטאקוונדו במתנ"ס שלנו זה מסביר את צבעו הכסף ושכרו אותו שגם ילמד את הדוסים טאקוונדו

מיכלו1

New member
אה הכי הגיוני...

בגלל זה הוא אוכל את הדוסים?!?! או שזוהי המצה החדשה של האריות שומרי המסורת (א"ש)?!?!

מיכלו1

New member
אולי האריה לא אוהב שוקולד...

ושום ממרח אחר, או- שהכיפה היא היא השוקולד החדש של הא"ש...

מיכלו1

New member
השיחה הזאת

נהיית הזוייה מרגע לרגע... (כן, זאת אני שמדברת...) זהו אסור לכתוב יותר על האריה האמיתי/ לא אמיתי הזה...

למעלה