לא טעיתי בתמונה XXX

Alvai

New member
לא טעיתי בתמונה XXX

מי מכיר מי יודע....? זה לא טעות אנו מכירים אותה !

שלום וברכה חברים יקרים !!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לדעתי זוהי אורנלה המעריצה מצרפת שפגשנו ברחוב ארלנז'ה בשנת 2007 אגב בשיחה שלנו היא סיפרה על האנורקסיה שפקדה אותה וכשהיא מאושפזת במצב לא טוב בבית חולים ,היא חולמת את מייק שמעודד אותה ואומר לה שהיא חייבת לאכול ולשמור על עצמה כדי לחיות וזה היה המניע הגדול שגרם לה לעשות הכל ולהינצל מאסון . היא סיפרה על משאלתה להיות דוגמנית ....... ואני רואה שהיא מגשימה את זה בגדול . ולמי שלא יודע מייק שומר משמיים בדרכו שלו על האוהבים אותו אהבת אמת . מרסלי

היי מרסלי

אני אוהבת את האופטימיות שלך בכל דבר ואת האמונה החזקה שמייק שומר עלינו מלמעלה נשיקות

nadinadinadi

New member
זאת השכנה שלי.

אוף כמה פעמים ביקשתי ממנה לא להצטלם על המיטה שלי ככה, ובטח לא לפרסם את זה, אבל היא לא שומעת לי

mary222

New member
hello nadi, mary here

i like very much your sense of fun! you are like jacob, very funny, best wishes mary.xx

daliat1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

mary222

New member
hello jacob, mary here

hello, sorry, i do not know who she is, but she is very beautyfull. would you like her, as a gift for next christmass?. love mary.xx..

nadinadinadi

New member
SORRY MARY

איך הגעתי ל - BYUTIFULL??
לפי התגובה שרשמת ליעקב, אז ראיתי שנכון לרשום - beautyfull

mary222

New member
hello nadi, mary here

hello , yes beautyfull. dont worry, i can not write any hebrew, so you are very brave, to try to write in english. best wishes, from england, mary.xx

Alvai

New member
אכן זו היא שהביאה זר פרחים גדול באותו היום

ומסתבר שהיא "ממזרה" לא קטנה... כתבה ספר ומעורבת בפרשיות עם רונלדיניו, טוני פארקר וכו... תהנו מהתמונות.

Alvai

New member
טוב ככה יותר קל - נו מאשרים שזו היא ?

מרי - לא תודה, אני לא מעוניין בה כמתנה...

Alvai

New member
בטח זו היא... יחד עם מיקל'ה

מיקה מה עם עוגת השוקולד....

למעלה