לא טוב

מצב
הנושא נעול.

אפרת12

New member
לא טוב ../images/Emo4.gif

לא טוב

השאיבה שהיתה אמורה להיות היום או ביום א', ואח"כ רק ביום א', עושה רושם שמתרחקת. הזקיקים שפרצו בסערה נותרו על עומדם. מיום רביעי עד היום יש בעיקר התקדמות אחורה... בינתיים מחכים לתוצאות בדיקת הדם כדי לראות מה עושים הלאה. אוווווףףףףףףףףףףףףףףףףף

אפרת12

New member
לפחות תוצאות בדיקת הדם טובות...

לא טוב

השאיבה שהיתה אמורה להיות היום או ביום א', ואח"כ רק ביום א', עושה רושם שמתרחקת. הזקיקים שפרצו בסערה נותרו על עומדם. מיום רביעי עד היום יש בעיקר התקדמות אחורה... בינתיים מחכים לתוצאות בדיקת הדם כדי לראות מה עושים הלאה. אוווווףףףףףףףףףףףףףףףףף
לפחות תוצאות בדיקת הדם טובות...

אפרת12

New member
סופי - יום ראשון

כמה ההורמונים?
מקווה שזה באמת יהיה ביום ראשון.
סופי - יום ראשון
E2>11000 לא זוכרת בדיוק כמה. אבל זה עדין לא משנה את העובדה שהגדלים מאוד לא אחידים (נעים בין 13 ל-21). נו, עברנו את פרעה... כבר הכנתי את אורי לזה שההתמקצעות שלו בנושא הזרקות לא עומדת לרדת לטמיון

עמית@

New member
נשמע בסדר גמור, אלו של ה14

סופי - יום ראשון
E2>11000 לא זוכרת בדיוק כמה. אבל זה עדין לא משנה את העובדה שהגדלים מאוד לא אחידים (נעים בין 13 ל-21). נו, עברנו את פרעה... כבר הכנתי את אורי לזה שההתמקצעות שלו בנושא הזרקות לא עומדת לרדת לטמיון
יהיו בסדר לשאיבה, ואלו הגדולים לא יהיו גדולים מדי
יהיה מצויין, התאומות בדרך.

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif את מדברת אל החרדות מן העבר השני

יהיו בסדר לשאיבה, ואלו הגדולים לא יהיו גדולים מדי
יהיה מצויין, התאומות בדרך.
את מדברת אל החרדות מן העבר השני
שלי... אמנם יש להן שמות כבר, אבל אני מעדיפה להשתמש רק באחד מהם. וגם היתה לי הארה - פתאום הבנתי איך הם התכווצו: ביום ד' זה היה מכשיר US אחר
אז נרגעתי קמעא...

עמית@

New member
כל מדידה זה משתנה..

את מדברת אל החרדות מן העבר השני
שלי... אמנם יש להן שמות כבר, אבל אני מעדיפה להשתמש רק באחד מהם. וגם היתה לי הארה - פתאום הבנתי איך הם התכווצו: ביום ד' זה היה מכשיר US אחר
אז נרגעתי קמעא...
כל מדידה זה משתנה..
גם תלוי במודד. בהצלחה מחר!!

זה לא אומר כלום ../images/Emo70.gif

לא טוב

זה לא אומר כלום

שיהיה בהצלחה

liati7

New member
המון הצלחה בשאיבה

לא טוב

המון הצלחה בשאיבה
מאחלת לך יבול פורה.... והשתרשות אחת קטנה.

שיהיה בהצלחה מחר

לא טוב

שיהיה בהצלחה מחר

MIF2002

New member
הי אפרת...

לא טוב

הי אפרת...
איזה עצבים
גם אני עכשיו בשלב המעקב אחרי הזקיקים, ממש מעצבנים הזקיקים האלה... בכל מקרה לדעתי (שווה כמובן לדבר עם הרופא על זה) גם אם הם נראים לא משהו, אם כבר הגעתם עד הלום, שווה אולי בכ"ז לשאוב ולנסות להפרות את הביציות שתושגנה, למה לוותר מראש על הסיכוי שבכ"ז יש שם איזו ביצית אחת או שתיים עקשניות ונחושות להגיע לקו הגמר? בכל מקרה מחזקת את ידייך ומחזיקה לך אצבעות להריון במהרה !!!

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif אני נשאבת היום

הי אפרת...
איזה עצבים
גם אני עכשיו בשלב המעקב אחרי הזקיקים, ממש מעצבנים הזקיקים האלה... בכל מקרה לדעתי (שווה כמובן לדבר עם הרופא על זה) גם אם הם נראים לא משהו, אם כבר הגעתם עד הלום, שווה אולי בכ"ז לשאוב ולנסות להפרות את הביציות שתושגנה, למה לוותר מראש על הסיכוי שבכ"ז יש שם איזו ביצית אחת או שתיים עקשניות ונחושות להגיע לקו הגמר? בכל מקרה מחזקת את ידייך ומחזיקה לך אצבעות להריון במהרה !!!
אני נשאבת היום

העין ה 3

New member
בהצלחה!

לא טוב

בהצלחה!
ותגידי לאורי, שאכן ההתמקצעות שלו בנושא הזרקות לא עומדת לרדת לטמיון - אבל היא תצטרך לחכות שנה וחצי שנתיים עד שתחליטו לחזור לטיפולים לילד שלישי...

אפרת12

New member
אה - לשלישי אנחנו בונים על מוקפאים

בהצלחה!
ותגידי לאורי, שאכן ההתמקצעות שלו בנושא הזרקות לא עומדת לרדת לטמיון - אבל היא תצטרך לחכות שנה וחצי שנתיים עד שתחליטו לחזור לטיפולים לילד שלישי...
אה - לשלישי אנחנו בונים על מוקפאים
(כמובן שמעולם לא היו לנו כאלה...)

../images/Emo50.gifאת בטח אחרי

לא טוב

את בטח אחרי
שיהיה יבול יפה ומשובח

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif רבה ועדכונים

את בטח אחרי
שיהיה יבול יפה ומשובח
רבה ועדכונים
נשאבו אתמול למרבה הפלא 13 ביציות. אחרי כמה שעות התחילו לי כאבים איומים והקאות שהסתיימו במוקד עם זריקה נגד כאבים וזריקה נגד הקאות ותינוק אחד אומלל שלא מבין למה אמא שלו לא כל כך מתיחסת אליו. הבשורות הנחמדות הגיעו היום בצורת 6 הפריות (בשתי הפעמים הקודמות היו 3) מה שאומר שלא משנה מה דוקטור ברקוביץ' יגיד - הפעם לא מחזירים את כולם וגם אני אוכל להתהדר במוקפאים
החזרה ביום ד' - מקוה שהם ישרדו את הציפיה...

anguly

New member
../images/Emo41.gif עדכון מצויין!

רבה ועדכונים
נשאבו אתמול למרבה הפלא 13 ביציות. אחרי כמה שעות התחילו לי כאבים איומים והקאות שהסתיימו במוקד עם זריקה נגד כאבים וזריקה נגד הקאות ותינוק אחד אומלל שלא מבין למה אמא שלו לא כל כך מתיחסת אליו. הבשורות הנחמדות הגיעו היום בצורת 6 הפריות (בשתי הפעמים הקודמות היו 3) מה שאומר שלא משנה מה דוקטור ברקוביץ' יגיד - הפעם לא מחזירים את כולם וגם אני אוכל להתהדר במוקפאים
עדכון מצויין!
13 ביציות, 6 הפריות זה ממש טוב. שימשיכו להתפתח ולהתחלק! מחזיקה אצבעות להחזרה מוצלחת ביום רביעי! ולמוקפאים לילד שלישי (תגידי לד"ר ברקוביץ' ששישה זה קצת יותר מדי...)!

אחלה עידכון- קדימה לדגירה../images/Emo50.gif

רבה ועדכונים
אחלה עידכון- קדימה לדגירה

מחזיקים לך אצבעות ליום ד'.

מצב
הנושא נעול.
למעלה