לפחות תוצאות בדיקת הדם טובות...לא טוב![]()
השאיבה שהיתה אמורה להיות היום או ביום א', ואח"כ רק ביום א', עושה רושם שמתרחקת. הזקיקים שפרצו בסערה נותרו על עומדם. מיום רביעי עד היום יש בעיקר התקדמות אחורה... בינתיים מחכים לתוצאות בדיקת הדם כדי לראות מה עושים הלאה. אוווווףףףףףףףףףףףףףףףףף
כמה ההורמונים?לפחות תוצאות בדיקת הדם טובות...
סופי - יום ראשוןכמה ההורמונים?
מקווה שזה באמת יהיה ביום ראשון.
נשמע בסדר גמור, אלו של ה14סופי - יום ראשון
E2>11000 לא זוכרת בדיוק כמה. אבל זה עדין לא משנה את העובדה שהגדלים מאוד לא אחידים (נעים בין 13 ל-21). נו, עברנו את פרעה... כבר הכנתי את אורי לזה שההתמקצעות שלו בנושא הזרקות לא עומדת לרדת לטמיון![]()
נשמע בסדר גמור, אלו של ה14
יהיו בסדר לשאיבה, ואלו הגדולים לא יהיו גדולים מדייהיה מצויין, התאומות בדרך.![]()
כל מדידה זה משתנה..את מדברת אל החרדות מן העבר השני![]()
שלי... אמנם יש להן שמות כבר, אבל אני מעדיפה להשתמש רק באחד מהם. וגם היתה לי הארה - פתאום הבנתי איך הם התכווצו: ביום ד' זה היה מכשיר US אחראז נרגעתי קמעא...![]()
זה לא אומר כלוםלא טוב![]()
השאיבה שהיתה אמורה להיות היום או ביום א', ואח"כ רק ביום א', עושה רושם שמתרחקת. הזקיקים שפרצו בסערה נותרו על עומדם. מיום רביעי עד היום יש בעיקר התקדמות אחורה... בינתיים מחכים לתוצאות בדיקת הדם כדי לראות מה עושים הלאה. אוווווףףףףףףףףףףףףףףףףף
זה לא אומר כלום![]()
שיהיה בהצלחה![]()
המון הצלחה בשאיבהלא טוב![]()
המון הצלחה בשאיבה
מאחלת לך יבול פורה.... והשתרשות אחת קטנה.
שיהיה בהצלחה מחרלא טוב![]()
הי אפרת...לא טוב![]()
הי אפרת...
איזה עצביםגם אני עכשיו בשלב המעקב אחרי הזקיקים, ממש מעצבנים הזקיקים האלה... בכל מקרה לדעתי (שווה כמובן לדבר עם הרופא על זה) גם אם הם נראים לא משהו, אם כבר הגעתם עד הלום, שווה אולי בכ"ז לשאוב ולנסות להפרות את הביציות שתושגנה, למה לוותר מראש על הסיכוי שבכ"ז יש שם איזו ביצית אחת או שתיים עקשניות ונחושות להגיע לקו הגמר? בכל מקרה מחזקת את ידייך ומחזיקה לך אצבעות להריון במהרה !!!![]()
![]()
בהצלחה!לא טוב![]()
אה - לשלישי אנחנו בונים על מוקפאיםבהצלחה!
ותגידי לאורי, שאכן ההתמקצעות שלו בנושא הזרקות לא עומדת לרדת לטמיון - אבל היא תצטרך לחכות שנה וחצי שנתיים עד שתחליטו לחזור לטיפולים לילד שלישי...![]()
![]()
לא טוב![]()
את בטח אחרי![]()
שיהיה יבול יפה ומשובח
רבה ועדכונים![]()
נשאבו אתמול למרבה הפלא 13 ביציות. אחרי כמה שעות התחילו לי כאבים איומים והקאות שהסתיימו במוקד עם זריקה נגד כאבים וזריקה נגד הקאות ותינוק אחד אומלל שלא מבין למה אמא שלו לא כל כך מתיחסת אליו. הבשורות הנחמדות הגיעו היום בצורת 6 הפריות (בשתי הפעמים הקודמות היו 3) מה שאומר שלא משנה מה דוקטור ברקוביץ' יגיד - הפעם לא מחזירים את כולם וגם אני אוכל להתהדר במוקפאיםהחזרה ביום ד' - מקוה שהם ישרדו את הציפיה...![]()
אחלה עידכון- קדימה לדגירהרבה ועדכונים![]()
נשאבו אתמול למרבה הפלא 13 ביציות. אחרי כמה שעות התחילו לי כאבים איומים והקאות שהסתיימו במוקד עם זריקה נגד כאבים וזריקה נגד הקאות ותינוק אחד אומלל שלא מבין למה אמא שלו לא כל כך מתיחסת אליו. הבשורות הנחמדות הגיעו היום בצורת 6 הפריות (בשתי הפעמים הקודמות היו 3) מה שאומר שלא משנה מה דוקטור ברקוביץ' יגיד - הפעם לא מחזירים את כולם וגם אני אוכל להתהדר במוקפאיםהחזרה ביום ד' - מקוה שהם ישרדו את הציפיה...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.