לא טוב לי...

מירב ד

New member
לא טוב לי... ../images/Emo4.gif

מתפוצצת מבפנים...ולא יודעת למה... הבכי חונק כל פעם מחדש... ולא יוצא... הכל אמור להיות טוב.. הכל צריך להסתדר....אבל כלום לא מסתדר.... אני יודעת... אני לא נותנת לדברים מספיק זמן.... אבל אני משתגעת... אני בבית אחרי שכל השובע בכיתי מגעגועים הביתה.. ולמשפחה.... ועכשיו... לא רוצה לראות... לא מסוגלת לשמוע.... מתעצבנת על כל מילה שייוצאת להם מהפה.. אין לי סבלנות לכלום!! והחבר... שאמור לגרום לי להרגיש טוב... רק עושה לי עצוב... כל שיחה שנגמרת.בא לי לבכות... אני יודעת למה זה קורה... בגלל ששנינו בתקופה קשה.... אבל מתי תיגמר התקופה הקשה..? ומה אז? אז הכל יסתדר פתאום? אז תיהיה לו סבלנות אלי? אז הוא פתאום ירצה אותי? קשה לי כל כך.... הכל.... ולא יודעת למה....רע לי..... מירב

maayan15

New member
אל תדאגי ../images/Emo24.gif

את אמרת בעצמך..את לא נותנת לדברים מספיק זמן....תחשבי על כמה זמן רצית לעשות את זה...עכשיו את עושה מה שרצית לעשות...זה טבעי שתהיה תקופת הסתגלות קשה אבל בסוף הכל יהיה טוב... רק תחשבי באופן חיובי....

JoNy007

New member
ואם זה לא הולך

תמיד אפשר להאשים את ג´סטין
אני בטוח שכל יהיה בסדר אחרי תקופת הסתגלות. תמיד לוקח זמן. תחשבי חיובי, וזה יעבור לך מהר.

דן צ

New member
בדיוק!! להקים עמותה נגד ג´סטין

מי זאת לעזאזל ג´סטין?????????

maayan15

New member
דן!..בדיוק אתמול זה הובהר לשלי....

למה אתה לא קורה הודעות?!!?!? ג´סטין (שאגב, כבר קיימת עמותה נגדו...אני היו"ר..) הוא בן(וזה גם שם של בן ואני לא מבינה למה כולם מיד מסיקים שזה בת..)...והוא דמות בסידרה (המדהימה עד מאוד) "הכי גאים שיש" (שגם לה אגב, יש פורום בתפוז) והוא פשוט קרצייה אינפנטילית מטומטמת שהרסה את בריאן קיני!! (שהוא הדמות הטלוויזיונית המדהימה ביותר..לא לדבר אפילו על זה שהוא הייצור הכי יפה שקיים...אפילו יותר יפה מגדעון עזרא...)..... ואני, למקרה שזה לא היה מובן, שונאת אותו!!

וכמו שאמרנו לך

טאז ואנוכי אמש בצ´ט, מילת המפתח היא זמן, זמן וזמן. לקחת אוויר, לצלול פנימה, לעבור את תקופת ההסתגלות הזאת, לא ללחוץ יותר מדיי, לא להתעצבן יותר מדיי, לזרום (שזו מילה שנואה ביותר, אבל מאוד הולמת במקרה דנן), ולהשתדל לחשוב על הדברים הטובים שקורים ולא רק על הרעים. אל תשכחי שזה עלול להיות מאוד מתסכל לשמוע כל הזמן "רע לי רע לי רע לי", מה גם שהוא גם עובר תקופה לא קלה, וגם הוא זקוק לעידוד. נסי למתן הקיטורים וגם להיות אוזן קשבת, אני בטוחה שעוד שבוע שבועיים התקופה הזאת תעבור, אם רק תתני לה לעבור בשלום.

מירב ד

New member
אפי טאז ואחדמיוחד... תודה../images/Emo23.gif

לקחתי את כל הדברים שאמרתם לי אתמול... רשמתי אותם..כמובן.. והכל שמור אצלי בראש... מחר בבוקר אני חוזרת לקיבוץ.. אני מקווה שדברים יסתדרו קצת יותר...גם בקיבות וגם עם החבר... מקווה לבכות פחות בעיקר... מירב

למעלה