לא טוב לי

pumiki11

New member
לא טוב לי ../images/Emo10.gif

שלום לכולם, אני בת 27 ובן זוגי בשלוש שנים האחרונות בן גילי, למרות שמזה 3.5 שנים אני גרה לבד הוא אינו מוכן לעבור לגור איתי, מה שלא מתקבל בדעתי במיוחד בגילנו. אנחנו רבים המון בזמן האחרון ובחודש האחרון לא עוזבת אותי המחשבה שאני צריכה ורוצה להיפרד ממנו. לא יודעת מה מונע ממני לעשות זאת? הפחד להיות לבד? הפחד שלא למצוא אהבה חדשה? אני יודעת שזה לא צריך להיות מסובך הרי כבר עזבתי בן זוג שחייתי איתו חמש שנים ולא נאחזתי בו כמו שאני נאחזת בקשר שיש לי עכשיו. אני יודעת שלא טוב לי, אני מנסה שיהיה טוב ולא מצליחה. לא יודעת מה לעשות...

seeyou

New member
פתרון של בעיה היא בהגדרה שלה../images/Emo140.gif

לכולנו יש מטרות בחיים וסדר עדיפויות. כפי שציינתי,לרוב הפתרון של בעיה תמון בהגדרה נכונה שלה. ככול שנאסוף יותר עובדות-פרטים בקשר לבעיה כך התמונה יהיה יותר ברורה. דבר נוסף,כאשר מדובר במצבים שקשורים לרגש,חייבים לשים גבול לסבל! סבל,זה חלק מהחיים שלנו מרגע שנולדים...אבל הוא לא צריך להיות המטרה . לא טוב לך? תבררי בכנות,מה לא טוב האם זה בגללו או זה בגללך-קורה הרבה פעמים שגוררים למערכת יחסים חדשה בעיות קשורות למערכות יחסים מהעבר. פרט נוסף...עם הגיל,בני אדם הופכים להיות יותר בררנים-מתמקדים על פרטים קטנים ולא על התמונה כללית. יוסי

pumiki11

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יוסי שלום, תודה על תגובתך. נכון לכרגע, תשובתך מורכבת מידי למצבי, אנסה להתמקד בה יותר מאוחר כשדעתי תהיה יותר צלולה ואני מבטיחה התייחסות. תודה

אם רצונך

להפרד ממנו. עשי זאת ללא חשש. ממה את פוחדת? שאחרת את הרכבת? מה פתאום? היכן שנסגר חלון נפתחת הדלת. יכול להיות שהיגיע זמנך לחוש אנרגיות מרעננות בקשר אחר וחדש. אל ייאוש. זה לא סוף העולם. ממש לא. בהצלחה לך ותהיי חזקה.

pumiki11

New member
יש צדק בדברייך

עם עוד קצת מחשבה, אני יודעת שאעשה את הדבר הנכון והטוב תודה והמשך יום מקסים

מחשבה ולא רגש

לפי התיאור שלך את חיה בנפרד גם היום ולכן לא דרוש מאמץ גדול במיוחד להשליט את המחשבה על הרגש ולפעול בהגיון. ממה את חוששת? יותר לבד מעכשיו לא תהיי ולכן לדעתי עלייך פשוט לנתק את החוט ולצעוד לקראת טוויית קשרים חדשים. את לא זקנה עדיין וזה לא סוף העולם ליצור קשר חדש בגילך. את פשוט צריכה להחליט לא לתת לרגש לפעול במצב זה, הוא פשוט מפריע לך כרגע. בהצלחה

kanb

New member
להתגבר על הפחד

מה שאת צריכה לעשות זה להפרד ממנו. יעברו עליך כמה ימים קשים כי זה חלק מפרידה אבל בשלב מסוים את תרגישי הקלה עצומה. לא תהיי במתח כל הזמן, ויכוחים ועצבים. תתחילי את חייך מחדש ותמצאי גבר שאחרי 3.5 שנים ירגיש שאת מושלמת בשבילו ולא יהסס לעבור לגור איתך בהצחה

למעלה