לא טוב לי

pumiki11

New member
לא טוב לי ../images/Emo10.gif

שלום לכולם, אני בת 27 ובן זוגי בשלוש שנים האחרונות בן גילי, למרות שמזה 3.5 שנים אני גרה לבד הוא אינו מוכן לעבור לגור איתי, מה שלא מתקבל בדעתי במיוחד בגילנו. אנחנו רבים המון בזמן האחרון ובחודש האחרון לא עוזבת אותי המחשבה שאני צריכה ורוצה להיפרד ממנו. לא יודעת מה מונע ממני לעשות זאת? הפחד להיות לבד? הפחד שלא למצוא אהבה חדשה? אני יודעת שזה לא צריך להיות מסובך הרי כבר עזבתי בן זוג שחייתי איתו חמש שנים ולא נאחזתי בו כמו שאני נאחזת בקשר שיש לי עכשיו. אנייודעת שלא טוב לי, אני מנסה שיהיה טוב ולא מצליחה. לא יודעת מה לעשות...

yaeli20

New member
אולי.... רגע לפני

אני לא יודעת כמה דיברתם על הנושא הזה... אבל אולי נסי לדבר איתו למה הוא לא רוצה לעבור לגור ביחד? אולי זה משהו שאפשר לעבוד עליו ואחרי זה האהבה שלכם תשוב ותפרח...
ואם לא... זה רק עניין של לקום ולהחליט שאת רוצה משהו טוב יותר עבור עצמך ואת חותכת את זה עכשיו... אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשות אבל באמת (מנסיון) זה רק עניין של החלטה. בכל מקרה
יעלי

pumiki11

New member
תודה

תודה על תגובתך. אנחנו מדברים על זה כבר קרוב לשמונה חודשים, הוא הבטיח שבאפריל הקרוב הוא יעבור לגור איתי, אבל זו הבטחה מיני רבות ואין לי טיפת אמונה שזה יקרה אז. ואם כבר בשירים עסקינן (החתימה שלך) השיר שרץ לי בראש בימים אלו: "אף אחד לא יודע איך זה מרגיש להיות קצת איתך והרבה בלעדיך..." תודה

drnaji

New member
../images/Emo14.gif

שלום לך
תחילה,באהבה אין פחדים,ואם את מרגישה באי נוחות אז תדבי איתו על זה. אתם ביחד זה 3.5 שנים ובדרך כלל יש את משבר ארבעת השנים (רוב הזוגות רבים במהלך השנה הרביעית שלהם ביחד) וכנראה שקצת הקדמתם
,אבל את לא צריכה להתרגש מזה יותר מדי. בכללית,אנחנו הגברים,ואני מודה,חוששים מצעדים כה גורליים ואוהבים להיות חופשיים ללא תלות באחרים (בין אם זה טוב או לא). צריכה להיות לו סיבה די מוצדקת לכך שהוא לא רוצה לעבור לגור איתך
אם את היית סתם קראש בשבילו,אז הוא היה עוזב אותך ולא נשאר איתך 3.5 שנים,כך שנראה לי שהוא קצת חושש מהצעד הזה ולא משהו אחר. בתגובה שלך,אמרת שאת לא מאמינה שהוא יעבו אליך באפריל,ואני רוצה לשאול אותך:האם אין לך אמון בו
אם כן,אז המערכת יחסים שלכם לא תשרוד עוד הרבה זמן,כי כאשר אין בך אמון בו החיים הרבה יותר קשים (את סתם תטחני מים ולכן עדיף לך לסיים את הקש איתו). מצד שני,אל תעשי מזה "כזה עניין",זה חשוב לך ואני מודע לזה,אבל אולי זה לא מסתדר לו מבחינה כלכלית או שהוא תכנן דברים אחרים בתקופה הקרובה והמעבר עלול לשבש לו את התוכניות.
מאד כדי שתדברי איתו בכנות וברוגע על זה כדי שתדעי בוודאות למה הוא ל רוצה לעבור. מזה שאת חוששת לסיים את המערכת היחסים שלכם,אם בכלל: זה טבעי
גם אני אחרי שהייתי עם חברה שלי 8 שנים,קצת חששתי מהפרידה,לעומת שידעתי ב100% שזה הדבר הכי טוב לשנינו. אז זה בסיידר שאת חוששת או מבולבלת,אבל זה לא אומר שבגלל זה את לא תפרדי ממנו אם את חושבת שזה הצעד הנכון. ככל שתהיו יות זמן ביחד ככל שהפרידה תהיה יותר קשה. ובגלל שלא טוב לך,ואת אוהבת שירים,הנה משהו נחמד שאני רוצה להקדיש לך (חשוב מאד להפנים את זה טוב מאד):
קח את הכח
החיים האלה הם שלך, קח את הכח לבחור במה שברצונך לעשות ועשה זאת היטב קח את הכח לאהוב בחיים את מה שברצוננך לאהוב ואהוב זאת בכנות קח את הכח להלך ביער ולהיות חלק מהטבע קח את הכח לשלוט בחייך איש לא יעשה זאת עבורך קח את הכח לעשות את חייך מאושרים שיהיה לך המון המון
המשך יום נעים

pumiki11

New member
פרטים נוספים

תיאוריה מעניינת פיתחת לגבי יחסים שנמשכים 4 שנים, לפניו היה לי בן זוג 5 שנים ולא נתקלתי בתופעה הזו. הסיבה שהוא לא רוצה לעבור לגור איתי משום שהוא הבן הכי קטן בבית ואביו נפטר לפני כשנה והוא לא רוצה לעזוב את אימו לבד. אני מבינה את זה ואפילו מכבדת זאת, שנת האבל נגמרת בחודש הבא, בהתחלה סיכמנו שהוא יעבור כשתגמר שנת האבל אבל לאחר שיחה עם אחיותיו סוכם שהוא יעבור רק באפריל, אני מבחינתי הייתי מוכנה לחכות אבל באחת השיחות שהיו לי עימו כששאלתי אם באפריל הוא לא יעבור לגור איתי מה אז? תשובתו היתה שאם באפריל זה לא יקרה אז ניפרד אז. מבין, איזה אמון בדיוק יש לי בתשובה הזו??? המעבר מבחינתו אינו כרוך בהוצאות גדולות משום שגם ככה הוא חצי גר איתי ואני זאת שמשלמת את כל החשבונות, אבל חצי מבחינתי אינו מספיק, לא רוצה להיות בתחושה של "להיות עם ולהרגיש בלי" זה פשוט צף יותר מידי בזמן האחרון ואני לא יודעת כמה זמן אוכל לספוג את התחושה הלא נעימה הזאת של כאילו "שיחה ממתינה", יודעת שבזמן המאוד קרוב אני אחליט מה לעשות תודה והמשך יום מקסים

drnaji

New member
תגובה ../images/Emo26.gif

בתור מי שאבא שלו נפטר כשהיה בכיתה ח,וגר עם שתי אחיות שלי ואמא (שני האחים שלי גרים כל אחד בדירה שלו),אני יכול להזדהות איתו ב99%. המצב שלו לא ממש נעים,ואני לא יודע מי צריך להיות יותר גמיש,את או הוא
אני חושב,שאת צריכה לגרום לו להרגיש שהוא לא מתנתק מאימו בכך שהוא עוזב את הבית.. המעבר הזה מאד קשה לו (אני מתאר לעצמי),ופשוט אל תלחצי יותר מדי,תני לו את המרווח שלו,בסוף האהבה תתגבר הוא יעבור. נראה לי שאת מלחיצה אותו,שכן גם כך יהיה לו קשה לעזוב את אמא שלו לבד בבית. שיהיה לך המון
נ.ב אהבתי את החתימה שלך

pumiki11

New member
תודה ../images/Emo24.gif

תודה על תגובתך. אני לא מלחיצה אותו, שנינו יודעים שאולי זה יקרה בסופו של דבר, אבל עד מתי צריך לחכות? אי אפשר לחכות עד כלות!!! אני לא מוכנה שהאחיות שלו יכתיבו לו ולי את החיים שלנו, מה גם שהסיכום היה שבאפריל הוא עובר לגור איתי כי אחותו אמורה לסיים לבנות בית ואז יהיה שם מקום לאימא והיא לא אמורה להישאר לבד, הבעיה עם זה שאנחנו בחודש דצמבר והיא אפילו לא התחילה לבנות!!! אז מה לחכות עד אפריל ואז הם ינחיתו עליי לחכות עד שהבניה תסתיים???? חוץ מזה, אנחנו כבר לא מדברים 4 ימים ואני כמעט בטוחה שזה נגמר
שיהיה רק טוב...

drnaji

New member
../images/Emo24.gif בחזרה../images/Emo70.gif

את צודקת,מה לך ולאחיות שלו. אם הוא מעדיף את האחיות שלו,אז שילך קבינמט
אם והקשר יסתיים אז אל תתעצבי,יש עוד כ6 מליארד גברים בעולם
את בחורה עצמאיית ואחראית,ולא תמצאי בעיה בלהיות עם גבר אחר. העיקר שתהיא שלימה עם החחלטה שתקבלי,תשקלי לי את זה טוב מאד ואל תערבי את הרגשות שלך בחלטה,שתהיה אוביקטיבית נטו. אם תצרטכי משהו,עצה או סתם לדבר,את מוזמנת לשלוח מסר. שיהיה לך יום סבבה ביי

a s t r o

New member
לא ניראה לי

שאת מסוגלת לדמיין תקצה של הרגשה שהורה הולך לך הבן אדם חייב להיות אם אמא שלו אמא שלו יכולה לגמור במצב מאוד קשה אנשים שאיבדו מישהו קרוב אליהם יכולים לגמור בסכסוכים אם עצמם דחק כל מיני דברים פסיכאטריים שעזבי.... בוא נגיד שזה יותר חשוב ממך יאנו אם כל הכבוד זה יותר חשוב מלעבור לגור איתך אמא שלו חייבת מישהו איתה לדעתי את צריכה לחכות בסבלנות אי אפשר לפרוש מכל הקשר בגלל זה זה נורא חשוב לדעתי את צריכה לתמוך בו להמשיך לגור איתה עד שאחותו תבנה תבית הזה תנסו ללחוץ על אחותו או משהו או שתנסו לעזור לאמא שלו למצוא משהו להיות שיעזור לה להתגבר אנערף לא יודע מה להגיד שורה תחתונה אם האו יעזוב את אמא שלו זה יכול לעשות נזק גדול שאת לא רוהצ על המצפון שלך תחכי בסבלנות אם את באמת אוהבת אותו תהיי לך אחת

למעלה